Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 516
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
Ако искате аз не ви и карам
ясновидката си има сайт пишете на нея.

Има си хас ясновидката да си няма сайт:)
Спокойно, разбрахме, че приканваш  да й пишем,макар че не ни караш:)))
То,добре че,както ти провидя са ни отекли само краката, че ако бяха и ръцете,как щяхме да й пишем...

На 44 години съм ,а ти момиче си сигурно на 20,какво си видяла от живота а?Сигурно сте много нещастни щом сте тук колко жалко
за вас драги дами.
Жалко и за мен,че попаднах на осилник ryannn иди се прегледай

# 271

То,добре че,както ти провидя са ни отекли само краката, че ако бяха и ръцете,как щяхме да й пишем...

На 44 години съм ,а ти момиче си сигурно на 20,какво си видяла от живота а?Сигурно сте много нещастни щом сте тук колко жалко
за вас драги дами.

Добринке,ама ти влетя с бръснещ старт в живота ни:)))))))))))))), пълни глупости задрънка.Вземи се поозапти-осведоми всички, че са нещастни щом са тук и че са им отекли краката-ммм,изискано  като за дама на 44!...Ти къде ли си (дано осъзнаваш,че си точно ТУК:)))и коя точно си, че ще раздаваш  нравствени и медицински квалификации?!
Увеселително е как след невероятната помощ, оказана ти от врачката,която рекламираш си тъй ведра и..ТУК...Simple Smile)))))))))))Хайде,жива и здрава:)))

# 272
  • София
Някой може ли да каже нещо да Дияна Стефанова, мейла й е diana_luna_@abv.bg - от 9 до 69 лв се преевждат, според желанията на отговорите.

# 273

за вас драги дами.

Добринке,ама ти влетя с бръснещ старт в живота ни:)))))))))))))), пълни глупости задрънка.Вземи се поозапти-осведоми всички, че са нещастни щом са тук и че са им отекли краката-ммм,изискано  като за дама на 44!...Ти къде ли си (дано осъзнаваш,че си точно ТУК:)))и коя точно си, че ще раздаваш  нравствени и медицински квалификации?!
Увеселително е как след невероятната помощ, оказана ти от врачката,която рекламираш си тъй ведра и..ТУК...Simple Smile)))))))))))Хайде,жива и здрава:)))

РАЙНО РАЙНО КАКВА ДОБРИНКА ТЕ ГОНИ .МАЙ ЯКО ТЕ ТРЕСАТ НЕРВИТЕ Ха да бягам аз че взе и да ме преименуваш на добринка
за жалост ще те разочеровам че не съм добринка
айде с здраве
и умната че един път се живее райно

# 274

за вас драги дами.

РАЙНО РАЙНО КАКВА ДОБРИНКА ТЕ ГОНИ .МАЙ ЯКО ТЕ ТРЕСАТ НЕРВИТЕ Ха да бягам аз че взе и да ме преименуваш на добринка
за жалост ще те разочеровам че не съм добринка
айде с здраве
и умната че един път се живее райно

Бягай-здраве е:)
Сполай ти:)

# 275
 Joy Хахахахааааааааааааааааа, много нови и палави елементи се появиха тук! Хахххх, не е истина! Успях искренно да се посмея! rotfImbo

# 276
Тази новопоявила се персона, която ни оппредели като ''хейтъри'', явно не е прочела, следейки темите, че тук пишат доста интелигентни хора и номерът ѝ няма да мине толкова лесно.

От чист интерес писах още снощи мейл на въпросната ясновидка- колко струва консултацията, в кой град е тя и как се провежда. Беше ми написано любезно, че 25лв. трябва да преведа по посочена банкова сметка на мъжко име и след това или на мейл, или на Скайп. Тя има проблеми с говора и не можела да говори. На никой не пожелавам подобни проблеми...и с риск да бъда изкритикувала сама себе си запитах- как тази жена с такива проблеми се е обучила, колкото пише в сйата си че е и как така ясновидства и разрешава проблеми вече десет години, а никой от огромната аудитория тук не я е чувал, освен новопоявилата се.

Все по-често си мисля напоследък, че не може някой в тази област да е много добър и да практикува уж с години все успешно, а никой да не го знае...нали така...

Поздрави и успех за всички!!!

П.С. Едно БРАВО от мен на ryann за прекрасните постове и неподражаемия стил!!!

# 277
  • София
Това,че не съм писала до сега не значи,4е съм нова.Следя темите с голям интерес и се смея с глас на простотиите Ви.Но,когато не познавате човек,не може така да го обиждате и нападате.Не знам кои и за какво се е регистрирал тук.Кои какво рекламира и т.н.и не ме интересува.
Лично за Далия,мога да кажа,че я познавам от 4г.Помогна ми много и продължава да го прави,когато я потърся.Събра ни с мъжа ми и още е правила за мен.Няма да разводнявам темата.Така,че мили дами не си мислите,че с непрекъснатите си коментари сте много активни и света се върти около вас.Хаиде с здраве и Бог да ви пази!!!
... и другите, които са я посещавали, да се регистрират в бгмама, за да споделят опита си. Hug

Те тия са най-опасни и съмнителни.  Peace

Появяват се от нищото, защото били видели, че ставало думи за еди кой си. А този еди кой си, присъства от няколко часа в темата. Дамммм интересно.
Разбира се всеки си решава на кого да вярва и по кой да си хвърля парите.

Звездобройци, мъгловидки и сбирщайн от най-различна пасмина, бол по нашите ширини.

# 278
Тази новопоявила се персона, която ни оппредели като ''хейтъри'', явно не е прочела, следейки темите, че тук пишат доста интелигентни хора и номерът ѝ няма да мине толкова лесно.

От чист интерес писах още снощи мейл на въпросната ясновидка- колко струва консултацията, в кой град е тя и как се провежда. Беше ми написано любезно, че 25лв. трябва да преведа по посочена банкова сметка на мъжко име и след това или на мейл, или на Скайп. Тя има проблеми с говора и не можела да говори. На никой не пожелавам подобни проблеми...и с риск да бъда изкритикувала сама себе си запитах- как тази жена с такива проблеми се е обучила, колкото пише в сйата си че е и как така ясновидства и разрешава проблеми вече десет години, а никой от огромната аудитория тук не я е чувал, освен новопоявилата се.

Все по-често си мисля напоследък, че не може някой в тази област да е много добър и да практикува уж с години все успешно, а никой да не го знае...нали така...

Поздрави и успех за всички!!!

П.С. Едно БРАВО от мен на ryann за прекрасните постове и неподражаемия стил!!!

Благодаря ти за подкрепата, allforone!
Радвам се, че има и интелигентни хора,които са мислещи,търсят начин да получат достоверна информация и помагат на други в нужда да се ориентират.От  лъжливи хвалебствени тропари и нагли реклами добро няма да видим , а и откъде накъде някакви си ще паразитират върху мъката на хората!Тук не бяха маг Ели-та,Карли, Марли...не ми се влиза в детайли пак!

А,колкото до последната феноменстваща ,която получава парата на мъжко име в банката и има проблеми с говора-в един от предните постове тук се съобщаваше как и по телефона си"говорели" и ги засипвала с чудодейността си.

Изобщо, парад на хвърчилата!Като се абстрахираме от наглостта, последното включване с рекламата на новия феномен  беше много смешно  Joy
П.С. Моля,някой спешно да публикува координати на майсторка, която цери  отекли крака! Joy

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 21:37 от ryannn

# 279
Следя темите с голям интерес и се смея с глас на простотиите Ви.Лично за Далия,мога да кажа,че я познавам от 4г.

=============================
Смяташ, че тук пишем простотии, но ни следиш с  интерес-голям!:) Ммм!Какви интереси си имаш!Браво!
Като стана дума за интересно-имаме  голям късмет, че познаваш толкова добре тази врачка.Виждам, наричаш я с женско(макар и измислено) име...много време се радваш на контакт с нея-така че,би трябвало да си наясно мъж ли е,жена ли е....осветли ни, поради що дамата Далия  изисква да получава пари в банката на името на мъж?

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 21:57 от ryannn

# 280
  • София
Да:)))))))0разбира се,че е жена.Да и аз преди години имах съмнения.Трябваше ми време. А относно банковата и  не Ви кара да пращате пари и да не вярвате.Пи питахте ме и аз ви отговорих.Недоволствайте си,колкото искате.За мен Далия е светлина в живота ми!

# 281
Да:)))))))0разбира се,че е жена.Да и аз преди години имах съмнения.Трябваше ми време. А относно банковата и  не Ви кара да пращате пари и да не вярвате.Пи питахте ме и аз ви отговорих.Недоволствайте си,колкото искате.За мен Далия е светлина в живота ми!

Чудесно е,че е жена и светлина.Ще я поздравя с банков превод за 8ми март,но как да го направя като събира пари под мъжко име? Какво ли я мотивира за това тайнство...

# 282
 Laughing Laughing Laughing
ryannn страхотна си! Поздравявам те, пишеш много добре. Според мен трябва да концентрираш енергията си в творчество, това е талант и не трябва да го пропиляваш. Това е мнението ми.
А странно как тези 2 уж различни потребителки (визирам лунатаааа и дреб4о)и двете не знаят, че се пише СЪС ЗДРАВЕ, а не С ЗДРАВЕ  Grinning Grinning пък и начинът им на изказ - еднакъв и стилът - грубоват.

# 283
Laughing Laughing Laughing
ryannn страхотна си! Поздравявам те, пишеш много добре. Според мен трябва да концентрираш енергията си в творчество, това е талант и не трябва да го пропиляваш. Това е мнението ми.
А странно как тези 2 уж различни потребителки (визирам лунатаааа и дреб4о)и двете не знаят, че се пише СЪС ЗДРАВЕ, а не С ЗДРАВЕ  Grinning Grinning пък и начинът им на изказ - еднакъв и стилът - грубоват.

Благодаря ти за добрите думи,Марла! Hug
А,за въпросните ярки като "светлината"  Simple Smile съвпадения във финеса на изказа,мисля че обяснението не е кой знае каква мистика.Впрочем,с такъв дуализъм на субектите ,рязко вклиняващи се в нашите "простотии" тук, специално с цел бурно да похвалят поредния феномен сме се сблъсквали и преди.Хората, които са от повече време в темата знаят за какво говоря.

# 284

РАЙНО РАЙНО КАКВА ДОБРИНКА ТЕ ГОНИ .МАЙ ЯКО ТЕ ТРЕСАТ НЕРВИТЕ
[/quote]

това защо ли не ми прилича на изказ на 44 годишна жена... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт