Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 159
  • 722
  •   2
Отговори
# 645
  • Пловдив
Lindzi, препълнена ти е пощата и не можах да ти благодаря. Пропуснала съм да видя в сайта, но колко  пари взима въпросната Цвети/от Пловдив/? Или ако е колкото и оставиш, то тогава обикновеко горе-долу по колко оставяте?
Цвети нумероложка ли е?
Който е бил при нея може ли да напише някакви отзиви?
Благодаря ти много!

# 646
Цвети гледа на карти, няма такса, остави й колкото прецениш, както го чувстваш Simple Smile

# 647
sylya,ти посети ли Цвети?

# 648
Искам да попитам дали има тема само за Ники Узунов и ако няма дали може да пусна или ще е като реклама.
Интересуват ме мнения за него и добри и лоши, а не мога да изчета всички теми до сега.Успях да прочета само последната.

# 649
Днес посетих ходжата от Кесарево,пълен шарлатанин. Налучкваше нещата,и подпитваше много. Не съм доволна въпреки хвалбите на някои момичета от форума.
И след него се чувствах много зле,нямах енергия и сили дори да се прибера!

# 650
според вас какви пари  е  номрално да вземе един ходжа, за да ти прочете молитва и разреши проблем?

# 651
Според мен не е нормално да определя цена за това, а кой колкото му даде. Снощи в предаването на Венета беше на гости един български свещеник-екзорсист. Човекът много добре си го каза за ходжите, че истинските такива не би трябвало да определят цена за това да ти прочетат молитва от Корана, за да ти помогнат. Също така призова изобщо да им нямаме доверие на ходжи, врачки, контактьорки и други тям подобни, защото болшинството за шарлатани и че истински ходжи в БГ почти няма и ако има такива те са много малко. Аз пък започвам да се чудя, защо българинът забрави да се моли? Има толкова силни молитви чисто християнски за всичко. Вчера с една приятелка бяхме в Св. Мина. Невероятно място, с чиста енергия. Имаше толкова много хора. Свещеникът от сърце четеше различните молитви за здраве, брак и т.н. След всичко това се чувстваш положително зареден и спокоен. Лично аз предпочитам когато имам проблем от подобно естество да отида там да ми се прочета съответната молитва, да оставя пари толкова, колкото "обичам", а не да отида при някой шарлатанин, да ми смъкне сто кожи и след това ефект от това за мен да няма, а да съм напълнила джоба на някого, който не заслужава.

# 652
ili_na, няма смисъл да обясняваш, това доста пъти е коментирано, така че остави всеки да си прави каквото иска. И аз съм на твоето мнение.

# 653
Разбира се, че всеки има свободата да прави, каквото си иска. Аз просто се зачудих, че предпочитаме да даваме парите си на друговерци, които със сигурност няма да ни помогнат, а не се обръщаме към собствената си вяра и църква. И това е масово, както се вижда.

# 654
Разбира се, че всеки има свободата да прави, каквото си иска. Аз просто се зачудих, че предпочитаме да даваме парите си на друговерци, които със сигурност няма да ни помогнат, а не се обръщаме към собствената си вяра и църква. И това е масово, както се вижда.
Масово е, защото повечето жени предпочитат да вярват, че причината за неприятностите им е магия и съответно търсят такива хора, които уж със сигурност ще им помогнат.

# 655
Ама ние също си имаме молитва за разваляне на магии. Киприяновата както всички я знаем и тя се чете навсякъде.

# 656
Така е, съгласна съм.Но нали се говори, че турските магии можели да бъдат разваляни само от ходжи...Може би затова ги търсят.

# 657
Ми нямам представа, сигурно е така. Въпросът е да е гарантирано и доказано, че е турска магия, което не знам доколко е възможно. Интернет е залят с ритуали, магии и други глупости без ясен произход. Магията си е магия, все е отрицателна енергия. Лошото е както ти казваш, че във всеки момент, когато имаме затруднения си внушаваме, че е магия и хукваме през глава, да ни я развалят.

# 658
Привет на всички.Включвам се само да ви кажа,че колкото и да ми е неприятно,Пепа от Хаджи Димитър позна.Каза ми,че разговор ще има,но няма да е с добри последици за мен.Така стана.Вчера просто приключихме взаимоотношенията си по телефона.

Никола Узунов,mr morrison,леля искра и всички ,които ми предвидиха безоблачно щастие,не познаха.

На всички ви желая сбъдване само на добрите прогнози.

# 659
Привет на всички.Включвам се само да ви кажа,че колкото и да ми е неприятно,Пепа от Хаджи Димитър позна.Каза ми,че разговор ще има,но няма да е с добри последици за мен.Така стана.Вчера просто приключихме взаимоотношенията си по телефона.

Никола Узунов,mr morrison,леля искра и всички ,които ми предвидиха безоблачно щастие,не познаха.

На всички ви желая сбъдване само на добрите прогнози.

Това е неприятно, най-вероятно е и болезнено, но кой знае дали е окончателно.
В името на обективността,обаче,нека не забравяме и  колко основни неща въпросната Пепа изобщо не е познала при теб,както ти самата беше споделила след разговора си с нея в детската стая у тях.

Общи условия

Активация на акаунт