Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 012
  • 722
  •   2
Отговори
# 675
Още една новорегистрирала се! Добре дошла.  Grinning За Лаура се е писало доста в предходните теми и то не добри впечатления от посетилите я. Лек ден

# 676
съжалявам за нечетливото писане с две думи карла искра и ани ми казват все едно и също от ани от пловдив има ли недоволни?

# 677
  • София
Здравейте моля ви спешно да ми кажете някои които разваля магии четох много време темата но така и не намерих няма значение дали е ходжа кажете някои само да не измамник много ми е спешно благодаря ви предварително

Здравей!
Понеже виждам, че много бързаш за разваляне на магия, искам само да кажа: нали си наясно, че когато се правят ритуали за разваляне на магия, трбява време, за да има някакъв резутат!!! Не се получава веднага! Ако очакваш  след излизане от вещерката или ходжата да ти е развален амагията и веднага да започнат да се случват хубави неща........жестоко се лъжеш. А периода на действие е индивидуален!
Притеснявам се, че като разберат врачките, че много бързаш за разваляне, веднага ще ти кажат доста голяма сума. Така че, много внимавай, да не те използват, да не злоупотребят с проблемите ти и да те оберат до шушка!!
Според мен си много лесна плячка за врачките. Те чакат с отворени обятия такива като теб.
Много ще се радвам да постъпиш разумно!
Успех! Simple Smile)

# 678
Още една новорегистрирала се! Добре дошла.  Grinning За Лаура се е писало доста в предходните теми и то не добри впечатления от посетилите я. Лек ден

Първо,ако те вълнува,съм регистрирана на 8 януари и това,че за първи пиша в темата не ме прави автоматично ПР на някой,понеже аз това разбрах,че намекна.
Чета темата от няколко дни тъй като случайно попаднах на нея,търсейки нещо друго в раздела за Хомеопатия.
Писала съм предимно в темата за един исторически турски сериал и понеже не съм много "форумен" човек,изказвам мнение само,когато наистина имам да кажа нещо,а не за бройката.

Хубава вечер !
[/i]

# 679
ryannn  може ли да си изчистиш кутията Laughing

# 680
Момичета, аз пък като влизам редовно изобщо не съм чела за тази Лаура!  Embarassed Моля да ми разкажете в резюме за нея! Благодаря!   bouquet

# 681
  • София
Момичета, аз пък като влизам редовно изобщо не съм чела за тази Лаура!  Embarassed Моля да ми разкажете в резюме за нея! Благодаря!   bouquet

И аз бих искала да разбера дали има доволни.

# 682
някой ще може ли да даде телефона на ники узунов моооляяя виии

# 683
Хора не се лъжете да ходите.Аз лично съм ходила при нея подведена от един уважаван от мен преди вестник.Говори ми пълни глупост.Поиска ми 150 лв. за да започне разваляне на магия.Аз не се съгласих и повече не я потърсих.Това е моето мнение от личен опит за тази мацка.Решението е ваше, не ме разпитвайте на л.с.На някой може и да е помогнала, но аз изказвам мнението си и не искам да подведа никой с него, решението си е ваше.Искам само да помогна, за да не сме спонсори само. Peace  bouquet
За  тази могат да бъдат прочетени доста отблъскващи неща,ако се поразтърси човек.
Когато се саморекламира в ТВ ефир се представя ,разбирасе,хитро-заблуждаващо, но преди време опитах да се свържа с нея по телефона и се държа толкова противно,че реших да  пропусна да й предоставя  финансово дарение.
Май никой не чете!Ето два от многото отзиви за нея!Това,което са споделили за нея,а не в статията-реклама!

# 684
Хора не се лъжете да ходите.Аз лично съм ходила при нея подведена от един уважаван от мен преди вестник.Говори ми пълни глупост.Поиска ми 150 лв. за да започне разваляне на магия.Аз не се съгласих и повече не я потърсих.Това е моето мнение от личен опит за тази мацка.Решението е ваше, не ме разпитвайте на л.с.На някой може и да е помогнала, но аз изказвам мнението си и не искам да подведа никой с него, решението си е ваше.Искам само да помогна, за да не сме спонсори само. Peace  bouquet
За  тази могат да бъдат прочетени доста отблъскващи неща,ако се поразтърси човек.
Когато се саморекламира в ТВ ефир се представя ,разбирасе,хитро-заблуждаващо, но преди време опитах да се свържа с нея по телефона и се държа толкова противно,че реших да  пропусна да й предоставя  финансово дарение.
Май никой не чете!Ето два от многото отзиви за нея!Това,което са споделили за нея,а не в статията-реклама!
: Naughty, но не налагам мнението си, не ме разбирайте погрешно.Може на вас да помогне. Peace Нали сме тук да си помагаме, ще се радвам от сърце на някой да му помогне тази дама. Peace

# 685
Някой знае ли телефоните на Шериф Ходжа ,от Варна е май?

# 686
  • София
някой ще може ли да даде телефона на ники узунов моооляяя виии

+359878222798
+359888142828

# 687
  • София
Някой да се е чувал скоро със Сирма от Бургас?

# 688
GERBER много ви благодаря как е ники откъм познаване?

# 689
  • София
GERBER много ви благодаря как е ники откъм познаване?

Аз и преди съм писала, че при мен е рано още да се каже, но познае ли , ще е много добре  Simple Smile Но пък за друго сега се сещам беше почти сигурен в резултата, а пък аз не виждах надежда, но позна как ще станат нещата, не беще много сигурен , но стана. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт