Операция на щитовидната жлеза-6

• 83 040
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Смехоранка,само първия болничен се издава от болницата ,следващите се издават от комисия,поне при мен така беше.6 месеца са доста ако всичко ти е нормално.

# 571
Смехоранаnewsm10, не се притеснявай, ти нищо няма да усетиш. Успех и във вторник те очакваме!
Поздрави на всички момичета!

# 572
4eri,ако е за тиризол-не знам,елтирокса се пие в по-ниски дози през горещите месеци,заради повишено освобождаване на хормон от жлезата(който има)Защо преди прегледа не изхитруваш и не звъннеш по телефона за уточнение?От опит глава не боли,може пък да сработи.
Горещините не действат добре,а ти не си слагаш лоши мисли в главата,нали?
Пия елтирокс най-ниската доза 25 мкг. (не съм сигурна така ли се пише).
Благодаря ти за идеята не сещах че мога да звънна. Ще го направя. А лоши мисли уж нямам, ама червейчето понякога се промъква и почва да ръчка.
Гелика, аз вече направих 2 изследвания по касата и май се изчерпах за тази година. Ще се плаща.
На всички който предстои операция, стискам всички палци и изпращам само добри мисли към тях. С вас сме. Успех.

# 573
Гелика чета я аз темата.
Ама имам дже лапароскопии- мисля че тази операция е по лека от тях. ДОктор още не съм избрала.Но така като ви чета май всичките са добри. Поне аз не прочетох за някой лош доктор и лошо въстановяване... Дай боже да е така де!

# 574
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте момичета и момчета от мен.ГЕЛИКА ,ДЕТЕЛИНКЕ  изгубих се през почивните дни тъй като започнахме да правим зимнини и не ми остава много време за компа,но пък внукът е щастлив тъй като има повече време да стои и да играе на компютъра. deni-sta сигурно добре си починала на Банско в нашия край е много красиво.

# 575
Добре де, а има ли тук от вас някой който да е правил инвитро след като му е премахната част от жлезата.
 Tired

# 576
  • София
Здравейте, благополучно се завърнах днес след вчерашната операция при доц. Пандев. Много съм доволна от него, от екипа, от клиниката от всичко. Не мога да се оплача от нищо. Оставил ми е жлеза и каза, че може и да не се наложи да пия Л-тироксин, но това времето ще го покаже. Добре съм. Леко ме дърпа раната, което е нормално.

# 577
Добре дошла,Смехорана:)
Радвам се,че всичко е минало ок,но то при Пандев няма как да е другояче:)
Раната ще дърпа и ще я усещаш доста дълго време,но това да е.
 Hug Hug

# 578
  • София
Ооо да, това да ми е проблема с раната. Важното е, че мина съм добре Simple Smile

# 579
  • гр.Гоце Делчев
Добре дошла Смехоранке радвам се,че всичко е минало успешно и ти желая пълно възстановяване.Сега остава и Нирам да се отчете,мисля,че и той вчера беше за операция.

# 580
Смехорана, добре дошла и бързо възстановяване  bouquet

# 581
  • София
Благодаря ви момичета. Бъдете здрави!  Hug

# 582
Смехоранка, добре си дошла. Бързо и успешно оздравявяне.

# 583
Бързо възстановяване и от мен, Смехорана! Радвам се, че всичко е минало добре. Hug

# 584
Смехоранка,добре дошла,страшното е вече зад гърба ти. Hug Hug Hug
Гелика,къде си,Инка и ти?! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт