Звездни компромати-137

• 74 732
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
В момента по Rai1 говори Теодора Стефанова,-гледачката /която твърди ,че е гледачка на Берлускони/

# 586
Преди малко Иринито се оплакваше, че разбили къщата им с Иван, но подробности не разбрах.

# 587
Четох в жълт сайт, че Иринито и Иван ще влизат във ВИП брадър и лошо ми стана. Аз толкова обичам да го гледам, а заради тях сигурно няма.

# 588
Нали,още от сега си представям как все някой от тях ще е на номинации и вке хората ще ги спасяват с много висок процент.Че ,има ли кой още да не знае ,че ББ е много нагласено предаване.Отдавна му падна рейтинга в Бг

# 589
  • Viena
Четох в жълт сайт, че Иринито и Иван ще влизат във ВИП брадър и лошо ми стана. Аз толкова обичам да го гледам, а заради тях сигурно няма.
и аз така ,а ако вкарат и Николетка,Алисия и мъжете им ще стане................ #Crazy

# 590
 Е то няма риалити, което да не е нагласено, дори и Стар академи преди години, дето уж е музикален риалити формат...и там доста режисираха.

# 591
# 592
По-добре да вкарат пловдивския тъпоъгълник във ВИП БРАДЪР - Арабаджиеви брат и сестра, Николета, ...... ит.н.

# 593
  • в Кошера

Красиви момичета, особено средната сестра, но и трите са наследили 'тъжния' поглед на баща си.

# 594
  • Пловдив
Преди малко Иринито се оплакваше, че разбили къщата им с Иван, но подробности не разбрах.

http://inews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B9%D1%84%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B9 … 393_i.175618.html

# 595
По-добре да вкарат пловдивския тъпоъгълник във ВИП БРАДЪР - Арабаджиеви брат и сестра, Николета, ...... ит.н.
То тогава трябва и Ники, заради Николета и Алекс...Калина, заради Арабаджиев брат и Николета Simple Smile Николета и Калина ще е яко, както се "обичат".

# 596

Красиви момичета, особено средната сестра, но и трите са наследили 'тъжния' поглед на баща си.

Обаче татко им с този тъжния поглед що жени изпосъблече  Sunglasses

# 597
  • някъде

Кейти Холмс и Сури  1  2  малката си е намерила добро прикритие  Grinning
Няма ли други обувки Кейти???

# 598
  • На земята, която е всъщност звезда.

Обаче татко им с този тъжния поглед що жени изпосъблече  Sunglasses

Това е т. нар. "гладен кучешки поглед" или на английски doggy dinner bowl look  Laughing:

# 599

Общи условия

Активация на акаунт