Звездни компромати-137

• 74 732
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
# 601
По-добре да вкарат пловдивския тъпоъгълник във ВИП БРАДЪР - Арабаджиеви брат и сестра, Николета, ...... ит.н.
То тогава трябва и Ники, заради Николета и Алекс...Калина, заради Арабаджиев брат и Николета Simple Smile Николета и Калина ще е яко, както се "обичат".

Именно, оставих многоточие понеже не мога да се сетя кой-кого там...

# 602
  • Стара Загора
Кейти Холмс на по-голяма част от снимките е с едни и същи обувки-може да са и любими??

# 603
# 604
В момента по tv7 дават надпреварата за мис Бълргария, пее Орлин Павлов. Шоуто е по-интересно от миналогодишното, според мен...

# 605
Кейт, да не би да е в друг град, и да е забравила в раничката си да сложи и друг чифт обувки освен тези  Simple Smile

# 606
  • Варна
Ким Кардашиан с Кейни Уест

Йеее, че готино сако има този Кейни Уест !

# 607

Много сa невзрачни и обикновени тези девойки. Предни години все се намираха една-две да се отличават, а сега ...

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 22:58 от Fiama

# 608

Много се невзрачни и обикновени тези девойки. Предни години все се намираха една-две да се отличават, а сега ...

Според мен такова е и цялото шоу. Спомням си го преди години колко беше величествена и тържествена церемонията. Сега дори реклами не съм засичала, просто го хванах случайно докато цъках от канал на канал...  Rolling Eyes

И миската не ми хареса, ама и грозна не е, момиче като момиче....

Е тая харесвах , май  newsm78 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150710560710843&se … ype=3&theater

# 609
# 610
Ай пак изтървахме коня ...

# 611
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може ли нефотошопната снимка на новата Мис  bouquet?

п.п. а , то имало и клипче Rolling Eyes. не е грозно момичето, още по-малко пък кон Peace. Но е доста обикновена...

# 612
 Tired  Даже Тоца е по - добре  Laughing

# 613
  • In The Middle Of Nowhere
Може ли нефотошопната снимка на новата Мис  bouquet?

Това май е тя  newsm78
??

# 614

Общи условия

Активация на акаунт