Звездни компромати-137

• 74 732
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • На брега на реката
Има нещо странно в краката й и коленете.  Shocked Не ми харесва  Naughty
Имаше няколко други момичета, които изглеждат в пъти по-чаровни и красиви. Пък да не говорим как за всички имаше разни гнусни компрометиращи коментари във фейсбук страницата на конкурса. Пълно с клюки  Whistling

# 616
Може ли нефотошопната снимка на новата Мис  bouquet?

??

Ужасни крака.

# 617
  • Tам през Атлантическия океан
Може ли нефотошопната снимка на новата Мис  bouquet?

Това май е тя  newsm78
??
Фу  Rolling Eyes вЕрно обикновенна ....скукааааа

# 618

Мама Николета е открила сезона Wink

# 619
# 620
  • Варна
Ако вечерята е била благотворителна, най-вероятно са си купили покани за да са там. Peace

# 621
  • София
Хексе, трябваше да се досетя...
Ето какво пише в статията: this year's edition was held to raise money for the CURE and The White Ribbon Alliance for Safe Motherhood organizations.
Линдзито милата, нали беше фалирала...

# 622
http://cdn3.gossipcenter.com/sites/default/files/imagecache/full … 42812-%20(20).jpg
Това не е Стефани Сиймор,а Сигърни Уивър.

# 623

Дай Боже повече българки с такива ужасни крака  Laughing

Иначе не е за Мис... ама като няма силна конкуренция, това е резултатът.

# 624
Няколко пъти засичах предаването за миските по ТВ7. Не са лоши момичетата, хубавки, с хубавки телца, но хубавки! Нито една не ми направи впечатление с изключителна красота. Половината момичета от Студентски град  биха  могли да вземат участие като ги облекат, нагримират и фризират! Скука, скука! Сега да не кажете, че завиждам! Само съм на мнение, че приемрно пред една друга мис наш'то момиче не би имало никакъв шанс!

# 625
  • София
ooooh!
Тия от сайта са сгрешили надписа на снимката и аз като първа патка се подведох. Мерси за корекцията.   bouquet

# 626
"Мис България" от година на година става все по-зле, според мен хубавите момичета не ходят на този конкурс, защото той стана малко....долнопробен.

# 627
# 628

Росарио не я знам дали е с нов бюст, но деколтето ѝ е неадекватно за такова събитие (по принцип я харесвам), Линдзиното също. А Алиша Кийс все едно на кафе с приятелки е отишла, малко повечко да се беше постарала.

# 629
Росарио не я знам дали е с нов бюст, но деколтето ѝ е неадекватно за такова събитие (по принцип я харесвам)

Първото, което си помислих като я видях беше това. Твърде разгърдено ми идва и на мен за вечеря в Белият дом.

Общи условия

Активация на акаунт