Ин-витро в Истанбул 6

• 103 330
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
8дни,на 9 овитрела,на 11 пункция

# 121
Не е била дълга стимулацията, тъкмо нормално. А сега какви медикаменти вземаш? Предполагам някакви прогестеронови.

# 122
След пункцията започнах Progestan 100mg-3-ти по 2 влаг.Coraspin(аспирин) 100mg по 1 на ден,Prednol(метилпреднизолон) 16mg за 4 дни по 1 на ден,Tetra(тетрациклин) 500mg за 4 дни 2-ти по 1 ,Climara по 2 лепенки на 4 дни,Elevit(витамини) сутрин по 1 цяла бременност(даи Боже) ,Magnesi Calcine ако ходя трудно до тоалетна и Minoset(парацетамол) ако имам болки

# 123
Благодаря ти за отговора, Нелчо!
Този Прогестан предполагам е нещо като БГ Утрогестана. На таблетки ли е? Аз разбирам, че в Мемориал предписват Прогестерон на мускулни инжекции след трансфера, затова питам, че не знам кой ще ми ги бие. Не мога да си бия мускулни инжекции. ooooh!

# 124
В изследванията преди инвитро не се споменава микробиология - вие правили ли сте? Или може би се застраховат после с антибиотика, който се пие след пункция, аз тук антибиотик не съм пила.

# 125
Да Progestana е нашия Утрогестан.На таблетки е. Алекс,на ме ми погледнаха цитонамазката,която имаше вече 6мес. микробиология не са ми правили,може би имаш право,че разчитат на антибиотика.Между другото,в БГ и микроб.ми взеха и антиб. пих,но пък направих гъбички.Дано сега нямам такива проблеми

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 10:54 от нелчо

# 126
  • София
Нелчо,браво за чудесната тройка  Peace Пожелавам ти и троен резултата на теста  Praynig Hug

# 127
Хриси,двойка са.Благодаря,ти Grinning

# 128
  • София
Ами,аз съм си решила,че на трети ден бях тройка и даже,по едно време си мислех,че имам шанс и аз да си взема повече от две за грандоманските ми мераци  Crazy

# 129
Нелчо, стискам палци. Вярвам, че ще имаш положителен резултат, в който ще се убедиш съвсем скоро.
Аз имам цитонамазка, но ще пусна и микробиология за всеки случай. Мисля дори и инфекциозните да пусна - хламидия, уреаплазми, мукоплазми. Всичко си го плащам, но да се застраховам.
Вярно ли е, че в Турция рядко връщат повече от два ембриона?

# 130
  • София
Вярно ли е, че в Турция рядко връщат повече от два ембриона?

По мои лични наблюдения от всичко прочетено до сега-да  Tired То  е и нормално де,никой нормален лекар не толерира многоплодните бременности,ама след Н на брой неуспешни опита,как да не си алчен  newsm78

# 131
  • София
Мй връщат при някакви ситуации, някой някъде беше писал че е с три броя, като се беше редуцирал единия сам, ама не помня кой и къде точно  Rolling Eyes
Та явно има шансове за пазарлъци  Mr. Green

# 132
Аз,знам,че повече от 3 не връщат.И въпреки всичко пак си е строго индивидоално,си мисля.На мен например и третата ако се беше уплодила,сигурно и трите щяха да ми върнат.Но да, определено,не връщат с кошницата Grinning както каза една съфорумка.

# 133
Аз съм чела, че връщането на повече от 2 ембриона намалява шансовете за бременност, но не обратното. Не знам обаче дали е вярно.

# 134
Сигурно това, колко Е да върнат зависи и от годините. Стаменов беше казал на една съфорумка, че на 40 да забременее с 1 Е е все едно да спечели шестица от тотото. Та може би в такъв случай са склонни да върнат и 3 Е. Аз всъщност никога не съм докарвала такава плодовитост при нито един от опитите си тук, така че за мен е просто химера ...

Нелчо, стискам палци!!!

Общи условия

Активация на акаунт