Ин-витро в Истанбул 6

• 104 116
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мерси, ще го търся.   bouquet

# 511
Делайт, как си мила, как е бебето? Hug Hug Hug

# 512
Делайт, как си мила, как е бебето? Hug Hug Hug
Ааа, пушка съм, всичко е наред, никакви оплаквания, слава Богу  Praynig, а малкото рита ли рита. Пожелавам от все сърце на всички бременност като моята- лека и безпроблемна, без никакви оплаквания  newsm53 newsm53

# 513
Делайт, дано всички имаме твоя късмет - първо да забременеем, и после да имаме лека бременност като твоята Hug Hug Hug

# 514
Здравейте от мен.
Относно престоя мога да ви кажа ние в кой хотел бяхме, на 10 мин пеша от болницата е много е приличен има стаи доста големи и стаи с кухня, за цената беше 60 евро на вечер, ние бяхме в тази с кухнята, може да си готвите и така се спестяват пари.
П.С Не знам може да се пазарите според стаята и сезона Crazy
Пускам линк
http://www.tempohotel.com.tr/en/

# 515
Мацки, имам идея! Иска ми се първата ни страница да е максимално изчерпателна и полезна. За това мисля да добавя още някои неща относно престоя в Турция, болницата и т.н. Ще започна още от сега да я оформям в един word-овски файл. То има време докато приключим тази тема де, но понеже нямам опит нито с клиниката на професор Леми, нито с Анадолския мед. център, нито с Американската болница и т.н., моля, който иска да включим някаква инфо да тях или каквато и да е друга полезна инфо, да я оформи по начина, по който иска да излезе на първата страница и да ми я прати на ЛС. Ако ми наближи термина  Crazy Crazy и видя ,че няма да успея да пусна новата тема, с радост ще пратя файла на мейла на някой ентусиаст, който прояви желание да пусне темата.  Айде помагайте newsm53 newsm53  

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 13:59 от Delight31

# 516
Супер си го замислила, аз подкрепям newsm10

# 517
  • София
Здравейте Simple Smile
Предполагам е писано някъде из темата, но не го намирам  Rolling Eyes Доколкото разбрах сестрата която знае български е Хюсние  Rolling Eyes Как се свързваме с нея, пишем на Кюбра за свръзка, звъним на телефона който е постнат тука някъде из темата, или като стигнем на място си казваме?
Благодаря за инфото Simple Smile

# 518
МОЖЕ ДА ПОТЪРСИТЕ ХЮСНИЕ НА НОМЕР 00905308278087,НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА Й СПОМЕНЕТЕ ЗА БЕЗПЛАТНИЯ ПРЕГЛЕД,ЗА КОЙТО КЮБРА НЕ Е ОСВЕДОМЕНА,ХЮСНИЕ ЩЕ ВИ СВЪРЖЕ СЪС ЗЕХРА ЮЗКАЛ,ЛИЦЕТО КОЕТО ОТГОВАРЯ ЗА БЕЗПЛАТНИЯ ПРЕГЛЕД.

# 519
Освен за безплатния преглед, който аз не ползвах, защото не знаех за възможността, да пиша, че Хюсние е истински ангел. Грижи се за всички, много е мила и добра и ме подкрепя по всякакъв начин. Тече моят опит, всеки ден ме преглежда различен лекар, не запомних нито едно име, но решенията им дотук са перфектни. Събират се на обяд и обсъждат случаите и решават за всеки различно, понякога ме викат още веднъж за преглед или изследване, такова нещо не ми се беше случвало. Чувствах се резлично и реагирах различно на лекарствата. Дозите наистина са ниски, но ми действаха много добре - 5 фоликула, 3 яйцеклетки, 1 оплодена. Не знам какво е качеството на оплодената, чакаме и втората да се оплоди, третата не е била зряла и не са я оплождали.
Не е кой знае какво, но за мен е добре - много кратка стимулация беше - само 5 дена. Умирах от ужас, че нищо няма да стане. На този фон те през цялото време внимателни, усмихнати, спокойни, нито веднъж не ме натовариха с нещо, направо се успокоих, все едно нервите ми лекуваха. Няма чакане - общо 20 минути е даването на кръв и прегледа и си отивам. Кахраман ме прегледа веднъж, когато нещата изглеждаха критични, успокои се, че все пак не са лоши всъщност и аз се надявам, че тя помни конкретно моя случай. Уморих се общо взето вече от собствените си емоции, чакам сега развитието на ембрионите - не бързат с решението за трансфер.

# 520
Penkailieva  Hug, успокой се мила, че да прибереш бебоците за 9 месеца. пожелавам ти двечките да се развият добре, но и едно стига. от сърце ти желая лек и успешен трансфер и след време да ни зарадваш с положителен тест. кураж и вяра във вашите бебоци, чакат те.  Praynig

# 521
Penkailieva, така се чувстват всички, правили процедура в Мемориал Хоспитал Grinning Всичко което казваш , е така Peace След Мемориал, и през ум не ми минава, че бих могла да направя процедура в България.

Пожелавам ти успех, дано ембрионите са качествени и се захванат задълго в мама Praynig Стискам ти палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 522
Успех, Penkailieva, с теб сме и много стискаме палци  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Аз само да споделя, че чакаме момченце  Grinning Grinning Grinning Grinning Обещах на мъжа ми следващия път като отидем в Мемориал да се върнем с две момиченца  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Малко прашец за Penkailieva и за всички тук от нас  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 523
  • София
Ехааа,Люска,честити сини шортички  Hug Дано дребчо се е успокоил вече и не ти създава повече проблеми  Heart Eyes

# 524
  • Пловдив
Люси,благодарности,че споделяш с нас хубавите новини  bouquet Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт