Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 205
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Слънчи,да ти е жива и здрава хубавата Софи и много радост и щастие да я спохождат!!

Аник,аз си я гледам Аля,неплатен отпуск съм и така...Майка ми няма нерви да се занимава пък си имала и работа на село и от март до ноември си седи там...

Юху  Hug желая ти бързо да пребориш вируса и да се представиш чудничко на защитата!

Искам да кажа че снимките които мернах наскоро на Диди,Амели,Алето и Ния са невероятно красиви,чудни деца имате ей!

На болничките бързо да се оправят,макар че то това време....

# 586
Здравейте!

Минавам набързо да поздравя Слънчи по случай 8-мия рожден ден на Софи- да ви е живо и здарво красивото детенце, да е обичана, успяла и късметлийка!   bouquet
Ради, мерси за милите думи!  Hug Всичките ни дечица са чудесни, то се знае.  Sunglasses
Ирка, бързо да оздравявате!  Hug
Ла вида, добри са оценките на детето. Дано да има късмет и да й стигнат за желаното училище!
 Само да споделя, че най-после успяхме да заделим малко парички за мини фотосесия на Ния и Аля (купих юбилейни ваучери с намаление) и в събота сме във Варна да се снимаме в студио. Знам, че е незначително, но на мен ми е щастливо, че сбъдвам една своя малка мечта за момичетата си и че ще си направим малко красиви спомени.  Simple Smile
Иначе сме здрави. Миналата седмица Аля изкара 2 дни с Т до 38,6 без други симптоми и това беше. На Ния й сложихме последната ваксина, вече чак след 6-7 месеца. Тия дни ще й пускаме и изследвания. Пробихме й ушичките на 1-ви юни и вече е истинска малка госпожичка. Все така сме на ръце, по малко постоява и в проходилката, но не колкото ми се иска.  Mr. Green  Имам желание да пиша още, но нямам време- колкото да не ме отпишете.  Wink

Хубав ден! При нас преди малко пак имаше буря... 
Wear Umbrella

Скрит текст:

# 587
  • Най-зеленият остров
Здравейте и от мен.
Аз най-редовно си ви чета, но нещо нямам настроение да пиша. Подготвям с пълна пара Ния за ясла. Както нямах търпение да тръгне сега ми е едно свито....
Таничка, принцесите са чудни.
Браво на моята адашка. Незнам какви са оценките на другите деца, но според мен ще учи там където иска. Пожелавам и го от сърце  Hug
Слънчо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛАТА ТИ ДЪЩЕРЯ. Весела ваканция и много усмивки.
Юхууууууууу, бързичко да оздравявате и двечките. Ще стискаме палци, но си знам че всичко ще мине  перфектно.

# 588
  • Бургас
Слънчи,жива и здрава да ти е рожденничката !  Hug

Ла вида, стискаме палци за желаното училище.

Юхи, бързо оздравяване !  Hug

Таньорчее, прекрасно е това със снимките. Сигурна съм, че ще са повече от прекрасни. И да споделиш после с нас!  Hug

Кате, кога тръгва Ния? Другия месец ли?  Hug

Добре сме, момичета. Благодаря че питате.  Hug

Димана имаше лека хрема, но премина. Аз съм се шашнала леко да не вземе да се разболее пак, но се надявам да не се случи.
Ходихме до Свиленград да кръстим племенницата Вики . На Диманка много ѝ харесва там, спи повече, хапва си добре и има къде да играе.

Тук е Диманка в парка, това е Вики, на тревичката тук са заедно .... и ето ни в църквата (който не ме знае...туй голямото синьото съм аз) .

# 589
Привет на бегом (отново). ooooh!
Слънчо, честит ден-ден на щерка ти!
Да ти е все така прекрасно слънце на слънчевата си майка! Heart Eyes
Танче, за радост си е твоето, как да не е! Hug
Искам всички нащракани снимки до една на двете красоти! Heart Eyes
По тоз' повод да кажа за който е пропуснал, че на Моста на влюбените има чудни снимки на дечица.
Днес им се израдвах подобаващо. Simple Smile
Адашо, лоши думи за теб и от теб да не чета! Naughty
Всички сте чудесни! Heart Eyes
Толкоз. Laughing

# 590
Слънчи,да ти е жива и здрава прекрасната Софи!

# 591
честит рожден ден на Софи и от мен! усмихната, здрава, послушна и за гордост на мама и тати!! Simple Smile
Слънчезарке, чакаме снимки от партито!
Съни, Танче, много сладурски снимки на слънчеви и красиви дечица!  Heart Eyes
Юхуу, спокойствие, концентрация и увереност ти пожелавам! сигурна съм, че ще справиш повече от блестящо! с теб сме! дано ви е напуснал вируса и успееш да се наспиш!
ла вида, поздравления за щерката! пожелавам ви мечтаната гимназия Simple Smile
Ради, благодаря за милите думи! силно се надявам да се намери някакво добро решение за теб и Аля  Praynig

# 592
Добро утро!
Хайде на кафенце
Деси прекрасни сте и двете Naughty
Танче кога порасна толкова много Ния!?Чудесни са ти и двечките госпожици!Много да ги нацелуваш от мен!
Ради дано всичко се нареди скоро  Hug

# 593
  • Burgas
ДУ!

От снощи съм бясна на топлофикация заради неплатени дългове на топлофикация ние го отнесохме- спряха ни топлата вода и не се знае до кога, какво ще правим ако се проточи нз, нямаме и бойлер, а инече редовно си плащаме сметките  #Cussing out

# 594
  • До Балкана
ДД!
На патеричка да честитя рождения ден на прекрасната кака Софи! Да е все така усмихната, чаровна и с лекота да се справя с учебните задачи на есен, а сега с кеф да си изчете книжките!  newsm59
Ла Вида, браво за резултатите на каката, дано са достатъчни да влезе в мечтаното школо! Hug-
Бо е отново вкъщи от днес след 2-дневен престой на ясла!  smile3538
И по тази причина хич не съм в настроение!
Таничка, приятна фотосесия ви пожелавам, прекрасно е и е мечта не само за теб! Много се радвам и ще чакам снимкиииии! Heart Eyes
Юхе, как сте? Утре е деня, усилвам натиска върху палците от сега! Hug

# 595
  • София
Здравейте!

Диди определено по-леко от мен изкара вируса. Ама то пък и ква ѝ беше работата - да лежи или да се разхожда и да чака някой да я обгрижи.  Mr. Green Пък домакинската работа на мен чака и не се интересува болна ли съм, спала ли съм.  Crazy

Днес педиатъра даде зелена светлина за утре и дребната ще е на ясла. Поне нея няма да я мисля.  Laughing

...да кажа за който е пропуснал, че на Моста на влюбените има чудни снимки на дечица.
Дам, това е фотосесията на Надя Джамбазова (а.к.а. Муцуна  Crazy ) и наистина е готина.  Peace

Танче, нямам търпение да покажеш снимките от фотосесията.  Hug

Аник, пфуу, много кофти.  Rolling Eyes Дано бързо да ви пуснат топлата вода.  Peace

Юхе, как сте? Утре е деня, усилвам натиска върху палците от сега! Hug
Стискай, стискай, че имам нужда.  Crazy Ние ще живеем, ами вие как сте? Гледам бомби, чудесии по вашия край.  Rolling Eyes

Айде толкоз засега. Приятен ден ви желая!  Hug

# 596
Честит рожден ден на патерички и от мен, Слънчи да ти е живо и здраво порасналото момиче  Hug  bouquet
Далче, напълно те разбирам. Преслав от днес е в къщи след точно 2 дни на ясла с адски червено гърло и сопол Shocked Как можах в най големите дъждове и студове целия май да го опазя здрав незнам, а и опериран с паднал имунитет. Е на пуснах го в понеделник и днес цъфна, вече тотално съм се сдухала и аз!

# 597
  • Най-зеленият остров
Като ви чета как се разболяват малките след няколко дни на ясла и изтръпвам. Ния от понеделник тръгва и уж ще си търся работа.....
Юхууу, стискамееее.

# 598
  • София
Привет, мадами!  Heart Eyes
Честити празници на всички, които съм пропуснала, много здраве и щастие!   bouquet
Всички болни да оздравяват автоматически!  Praynig Hug

Ние сме отново в пълен състав, мъжо беше завел децата за седмица при свеки, но вече са си вкъщи. И двамата кашлюкат и няма да ходят на градина тази седмица. Пак имаме притеснения около здравето на Бо... появяват му се някакви мастни на вид образувания по кожата, и направо сърцето ми ще се пръсне... от другия месец тръгваме отново по доктори, дано не е нищо страшно.  Praynig

Стиснати палци на всички, които имат нужда!  Hug Hug

# 599
  • Плевен
Здрасти. И Августин е болен (само температура вдига) и от вчера е при свекърва ми. Мъчно ми е много, но у нас е спокойно и направо си почиваме с баща им - носим Радина (Ина, както й казва Тино), че пръцка и реве, но са бели кахъри. Днес пак цял ден е с над 38.
Стискам палци на всички, които имат нужда!!!

Общи условия

Активация на акаунт