Пролетта ни завладява , принцопада продължава ! Клюки - 38

• 18 013
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Фифо, ако си най-отгоре, значи ще си едноока, леко грозновата Joy

Пепо,това подмятане мое беше капан за хиени...как пък точно ти се хвана в него,м??  Thinking
Ша ми излезеш скрита лимонка ти,ама де да видим!!  Whistling
Аз съм За да ви направя смях Laughing,ама вече,ако дадете поща и ще пиша имената  Laughing ,че още един бан няма да ми дойде добре,вече съм примерен  Peace

# 676
Любоовввв, ти не само смях ще ми направиш, а истински гърч. Crazy

Струва ми се, че скоро ще разчистят темата. Особено, ако има донос от тайните служби Mr. Green

# 677
Любоовввв, ти не само смях ще ми направиш, а истински гърч. Crazy

Струва ми се, че скоро ще разчистят темата. Особено, ако има донос от тайните служби Mr. Green
Знам си правата,нищо нередно не съм писал и нищо не съм споменавал bowuu

# 678
Аз за друго говорех Peace

# 679
  • Не от София.
Оф, много хитра си била hahaha  Капани, дрън, дрън, не си измисляй. Само не знам ти къде ще паднеш Joy Може би най-отгоре и първа hahaha

Пепо,пък ако кажете...ши съ жертвам.... smile3518

# 680
Ей, изядохте се двете кокошки, ама аз там само на балкона стоях, нямаше как да се намеся. Айде лека ви и от мен! Hug

# 681
Лека Либче  Hug

# 682
Добро утро сладурки  Hug

# 683
Добро утро! Hug
Кажете някой цяр за мързел, че ще ме умори, а имам толкова работа...не ща да я подхващам  Blush.

# 684
  • Не от София.
Добро утро сладурки  Hug

Бибсън,усещаш ли как и тук,и там само двете ще се поздравяваме  hahaha
Докато станат коконите,де..  Flutter

Либче,каква работа точно днес??Домакинска ако е-мАни я!  Stop

# 685
Фифче, баш си е работата, която ме храни и ще я закъсам здраво ако се ослушвам още малко. Като погледна купчината обаче и си намирам някакво друго занимание... Crazy

# 686
Добро утро, красавици  Hug

# 687
  • Бургас
Аха....за една седмица не съм влизала в темата и вече и голи мъже по аватари.  Rolling Eyes
Добро утро дами и от мен.

# 688
Аха....за една седмица не съм влизала в темата и вече и голи мъже по аватари.  Rolling Eyes
Добро утро дами и от мен.
Ти повече от седмица си пропуснала и основното не са аватарите  Mr. Green.

# 689
  • Не от София.
Фифче, баш си е работата, която ме храни и ще я закъсам здраво ако се ослушвам още малко. Като погледна купчината обаче и си намирам някакво друго занимание... Crazy

Тази работа същата ли е,която посещаваш всекидневно или за друга говорим?  newsm78
Омота ме нещо,Либова!Преди да я започнеш- марш оттатък да ми изясниш ситуацията!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт