Пролетта ни завладява , принцопада продължава ! Клюки - 38

• 17 969
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Е тя не става за копане сега, иначе щеше да е овършала и центъра ако можеше да щъка толкова  Mr. Green

# 706
Айде и тука Добро утро!

Фиф  hahaha Joy, дооообре си  Laughing

Вие сега що използвате думата "ям", пък мене вчера ме направихте луда за нея, м? Обидена съм  Crossing Arms Thinking

# 707
Е тя не става за копане сега, иначе щеше да е овършала и центъра ако можеше да щъка толкова  Mr. Green
Ще има да наваксва.

# 708
  • Не от София.
Прочети някоя книжка - на мен ми дай да се размажа с нещо за похапване и интересна книга и не ме мисли  Laughing.

Четох в болницата и се начетох..пък и нямам нищо интересно наоколо-предложения?

Кафетата свършиха ли  Wink. Огледай се за някоя мотика  Wink. и мога да ти кажа как се ползва. Ох и аз почнах да не се търпя.

Риъл,и ти ли,Бруте??  Crossing Arms

Свате,не ми завиждай....пак взе да ми писва в къщи Sad
Ти закуси ли?  newsm62

# 709
Спирам Фифо!

# 710
Прочети някоя книжка - на мен ми дай да се размажа с нещо за похапване и интересна книга и не ме мисли  Laughing.
Четох в болницата и се начетох..пък и нямам нищо интересно наоколо-предложения?
Кажи какъв стил искаш да са и ще ти препоръчам. Тегля на телефона електронни от читанката - много ми е удобно и е без пари Simple Smile.

# 711
Мисля, че предложението на Риъл е най-удачно Peace

# 712
  • Не от София.

Ми така,де-не върви всички да сме кучки...  smile3533
Трябват ни и добри душици в тоя форум   Flutter

Мисля, че предложението на Риъл е най-удачно Peace

Ей,я-лае пак  smile3516
Пепо,ти майстори за наглеждане нямаш ли,мари?Иди си врътни г*за напред-назад  smile3534 Ся с Риълчето ще си гукаме на ушенце само хубави и розови нещица  hug

# 713
Ама Фифо, казахме, че нема да се ядем по оная тема. Ами ако станем и с теб розови, егати и скуката ще настане Naughty

Работниците ще почиват 5 дена, а така им се кефех. То едни лафове, едно чудо Sad

# 714
  • Не от София.
Кажи какъв стил искаш да са и ще ти препоръчам. Тегля на телефона електронни от читанката - много ми е удобно и е без пари Simple Smile.

Либче,харесвам криминалета,трилърчета  Peace

Работниците ще почиват 5 дена, а така им се кефех. То едни лафове, едно чудо Sad

Егати късмета,а?Ся и ти като мене ще киснеш тука нонстоп  Whistling

# 715
Фифи, нещо на Форсайт прочети ако не си чела - ще ти хареса.

# 716
Ами мислех да се чуя с Ятагана и да си спретнем една срещичка, да ми убие скуката, не за друго Peace

# 717
  • Не от София.
Ами мислех да се чуя с Ятагана и да си спретнем една срещичка, да ми убие скуката, не за друго Peace

Ей ся тъ хванах!!Ти отде знайш,че той е в София днес,мааа??  Shocked

# 718
Ами вмера ми каза Blush

# 719
  • Не от София.
Фифи, нещо на Форсайт прочети ако не си чела - ще ти хареса.

Форсайт?  newsm78 Не,не съм чела...Ще го потърся ей сега...само да не ме изненада неприятно като Стайнбек.Пробвах със "Зимата на нашето недоволство" в болницата.....е,няма такава боза!  Sick Пък  ми го водят класика  Crossing Arms

....докато водехте поредния си ежедневен разговор,може би  newsm09

Общи условия

Активация на акаунт