АВГУСТинчета с палави ръчички, не спират да правят белички.....тема №31

• 55 019
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Така като гледам май няма да успеем да се срещнем.
Или има някакъв мини шанс?

Ами май всички са под въпрос Simple Smile  newsm78

# 181
Браво, Биби, страхотна си, днес ще се видим.

Нещо се обърках.  newsm78 Мислех, че тя дори вече не чете темата. Sad

Ако успеете да се съберете - приятно прекарване! И хубав уикенд на всички!  Hug

# 182
  • София
Според мен Пепе се обърка нещо, освен ако Биби не е писала наистина някъде по-назаде!

А и за нашата Биби ли става въпрос , или този път аз се обърках.

хубав уикенд и от мен, аз съм си тук с Калоян, каката ни е на детски лагер от детската градина, мъжото май ще е ангажиран.

# 183
Ха да взема да се появя отново тук след.. колко време? Леле ужас... май не съм ви навестявала от година? Две? Трябва да се засрамя!
Как сте момичета? Как са дребосъците?  Heart Eyes

# 184
Здравей, Бо! Къде се губиш? От работа не ти остава време ли?
То сега е сезонът на сватбите........Simple Smile
Ще се включиш ли в размяната на подаръци?

# 185
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Ние бяхме болни доста време - и двете ми деца се разболяха от вирус и после настъпиха усложнения, та антибиотиците не ни се разминаха този път.  Twisted Evil Тази нощ заминаваме за морето, вече трябваше да сме там, но заради състоянието на децата и контролните прегледи,  отложихме заминаването с ден-два. Стискайте палци само там да не лепнат нещо друго, че ще се застрелям вече, много ми дойде...  ooooh!  ooooh! Покрай денонощните бдения за 7 дни съм отслабнала с 2кг. Е, не че нямах нужда и не исках, но не трябваше да става на тази цена.

Като се приберем, ще проверя дали сте теглили жребий за подаръците.
Целувки от нас и бъдете здрави!  Hug  Heart Eyes  Hug

# 186
Я гледай, подаръци ще се разменят Simple Smile Еми че да вземем и ние да се включим Simple Smile)))))))  Hug Hug Hug Hug

# 187
  • Кърджали
Александра
Ribkata87
Hariela
Slavena80
Дани
Elyah
Mariellka
A_S_Y_77
italiana
silvi.d
Lidiya_81
magare
rumik
gemma
pepejeans
Сънчо
Янчето Simple Smile
dyndla
tracy_t
Ако някой е казал,че ще участва, пък съм пропуснала да го видя, обаждайте се.
За тегленето на жребия, смятам че в началото на другата седмица е добър вариант... Може да изчакаме и още една седмица, ако искате. Аз мога да го извърша тегленето, обаче нямам как да го  запиша, за по - голяма достоверност. Така че ако някой друг иска да го извърши, да каже....

Иначе ние сме добре.Кати е на детска, това дете до такава степен обича да ходи на детска, че още от събота наобяд почва да пита кога ще ходи пак. Лека полека почвам да разглеждам за идеи за подаръци.
Засега съм се насочила към тази количка на Дисни

Само ме притеснява дали ще е здрава. А няма как да я разгледам в някой магазин, че си го харесах в един немски сайт, та ще карам брат ми да я поръчва и да ми я праща по някакъв начин.
 Със сестра ми харесахме и бейби Анабел, ама аз толкова пари за кукла трудно бих дала...
Друг вариатн ми е някакъв конструктор, но не знам мега блокс или обикновен...

# 188
  • София
Александра, количка е супер идея.
Моята първо вози бебе в нея, после братовчед и вози самата Ивка в количката, сега я бута Калоян.
Друго, което имаме за бутане е пазарска количка - също много се бута напред назад.
Според мен след като и без друго си се заела да броиш и теглиш не е болка, че не си го записала. Чак пък толкоз...Поне лично аз не държа да го гледам на запис или нещо подобно.
Радвам се, че ще успея да се включа тази година живот и здраве.

За този уикенд среща някакъв шанс? Понеже Калоян е още в София и затуй давам зор да се видим.

Ивайла ми е на детски лагер, последното и решение беше да не се прибира в София, направо при баба си, но да видим Simple Smile
Иначе малката ми буболечка ми се прибра в петък от детска с тежък пристъп, с инхалацията не можах да му помогна достатъчно, та му сложиха и урбазон в болницата. Бая го бяха надупчили докато му намерят вената (че по-малко боляло венозно), но се държал мъжки. Що не са ми се обадили по-рано да си го взема се чудя и мая.
Надявам се на морето да е по-добре и лека полека да почне да го израства.

Трейси, как сте вие? Признавам си, че съм изпуснала доста темата, но помня, че в началото на годината бяхте доста притеснени с мъжо ти относно работата. Надявам се, че нещата са се наредили.

# 189
Сънчо, каква е тази пазарска количка дето споменаваш?Може ли снимка? Аз искам да взема нещо подобно на Валентин, да бута. Ама не мога да намеря нищо подходящо. Peace

Снощи излизаха с баща си до площадката. Бяха взели повече играчки и накрая се прибраха без две от тях. Забравили ги. Звънна мъжа ми на големия ми син да ги прибере, но детето донесе само малкото моторче, а от автобуса имало 2 парченца само. (някой го е потрошил явно). Цяла вечер малкия опява да ходим да търсим автобуса. НЕ беше нищо особено , като имате предвид, че беше залепен на едни пръчки за 1 лв. Но малкия си го харесва и това е. Сутринта пак се сети за него. И на знам довечера как ще е. Ще пообиколя кварталните магазини та дано намеря нещо подобно.

За подаръците - теглете ги началото на седмицата за да се знае кой на кой и всеки да си направи сметката. Сумата не сме определили. Като всяка година ли - 10-15 лв?

# 190
  • Кърджали
Ами тогава в началото на седмицата ще теглим жребия. Мисля че за почти месец повечето народ мина през темата и който е искал да се запише, се е записал.
Сънчо, дано скоро нямате такива пристъпи с Калоян.
А иначе тази количка съм я харесала още от нова година, от този сайт брат ми и беше поръчвал така опявания Мики Маус, тогава видяхи  количката и. Само ме притеснява да не е някаква шантава пластмаса дето за нула време да и се види сметката. Тя кати количка си има, ама доста е поизкривена, че от време на време я прихващаше тя да сяда в нея. Та смятам да  я занесем на село и да обикаля с нея по двора, а тази новата да си играе тука. Ще видим, първо брат ми да се появи за да мога да му дам линка и да се оправя...

# 191
  • София
Славенче, трудно работа снимка - хич ме няма по сваляне и качване на снимки.
Ние я купихме от Гърция преди 5 години, представлява си умалена пазарска количка (като тия в Метро да речем).
Мисля си, че в Джъмбо съм виждала такава. Нали на Ветрен има вече Джъмбо, не че е много близо, но може някой да има път до там.
Ще му измислиш на малчо друга играчка и ще забрави автобусчето. Те от тия за левче има много хитри неща.

# 192
Пояснение: Дани на Биби и Павел са в една група в яслата и ще продължат заедно и в градината,
затова се организирахме за снимки-среща и подаръци за госпожите от яслата.
В събота ги закарах на Лясковец при баба и леля. Беснеят навън, с топки, има басейн /взехме един ненадуваем басейн от практикер/, има деца комшийчета и се събират да си играят заедно. Онзиден в жегата малко са се поогряли и вечерта Павел е вдигнал Т, снощи и Дани, дано да е било еднократно.
Аз ходя на работа, на курс, вкъщи още не намирам време да изчистя.

Ако е удобно може ли на ЛС да ми пусне някои с кои се паднахме при тегленето на жребия, благодаря

# 193
  • Кърджали
Момичета, поех ангажимента с организацията и провеждането на жребия за подаръците, а при нас нещата толтално се скапват и има вариант следващите два месеца да не сме си в града и да нямам достъп до нета .Затова си позволих тази сутрин да изтегля жребия, вярно няколко дни по - рано от предвиденото, ама не се знае какво ще стане при нас, та да не оставя нещата наполовина и да се провали всичко.
Затова публикувам жребия, и тъй като както казах, няма как да снимам, ще ми имате доверие  Laughing
Дани - A_S_Y_77
 A_S_Y_77 - Silvi_d
Silvi_d - magare
magare - dyndla
dyndla - Slavena80
Slavena80 - Mariellka
Mariellka - Янчето:)
Янчето:) - Lidiya_81
Lidiya_81 - Hariela
Hariela - gemma
gemma - Elyah
Elyah - pepejeans
pepejeans - Александра
Александра - Italiana
Italiana -Сънчо
Сънчо - Rumik
Rumik - Ribkata87
Ribkata87 - Tracy_t
tracy_t - Дани

Мисля, че така стана ясно кой на кой.... Да ни е честит жребия!
Имоля, стискайте палци нещата при нас да се подредят поне малко, защото ако така върви и рождения ден и подаръците които съм харесала за дребосъчка отиват по дяволите. То да е само рождения ден, добре, ама вече се чудя колко по - зле може да стане положението ... Да не ви надувам сега главата с лични терзания...

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 08:59 от Aлекcандрa

# 194
Ох, както винаги влизам да питам.
Като водихме малката на консултация педиатърката ми каза, че за нея не мога да ползвам репеленти против комари. Аз малкия на нейната възраст го мажех с chicco.
Сега видях, че има лепенки против комари:
- има едни китайски с емотикони http://apteka.framar.bg/30021547/%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB% … %B0%D1%80%D0%B8-6
но ме притеснява, че са  китайски, поне досега китайски лекарства не бяхме купували Simple Smile Или така си мисля Simple Smile

- http://apteka.framar.bg/30021656/%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B1%D0%B8% … B0%D1%80%D0%B8-10

тези даже не  ги знам какви са.

има и гривни:
http://apteka.framar.bg/30016134/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD% … B5%D1%86%D0%B0-s-

Въпросът ми е ползвали ли сте ги и стават ли за дете на 10месеца? За Митето трябва да са ок.
Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт