АВГУСТинчета с палави ръчички, не спират да правят белички.....тема №31

• 55 016
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Мамчета как сте?Как са дечицата?  Hug
Ние се загубихме много.Алекс така се разболя,че мина всичко за месец.Хвана го гнойна ангина и влезнахме в детско отделение.От там бронхит.Изписаха ни болни и след два дни се върнах пак в детското отделение.Новата диагноза пневмония.Ужас направо беше.Оздравя и понеже го държаха здрав там настоях и ни изписаха.Даже ме заплашиха,че едва ли не няма вече да ни приемат ако се наложи.Възмутена бях от това,че се плаща 7 лв. на ден за придружител.Нелепо е това за толко малки деца Sad Все пак важното е,че вече сме си вкъщи живи и здрави Simple Smile

За шапките Алекс ту носи,ту не  Laughing
Пишете ме и мен за подаръците Simple Smile
Ние тази нощ заминаваме на море и се надявам да е хубаво времето през следващата седмица Simple Smile
Приатни почивни дни желая на всички Simple Smile  Hug

# 166
  • София
Янчето, защо така болница, много височка температура ли?
Радвам се, че вече сте добре.
Как няма да взимат 7 лева, нали от всичко искат да намажат. Слушах тия дни за Пирогов, търговия братче страшна със здравето!

Аз и на Калоян прилагам световната инквизиция гранофурин. Той реве, но си отваря устата и аз мажа.
Нещо като - не искам, уаааааааааааааааа!

Моето голямо момиче стана вчера на седем, та тия дни е еуфория покрай рождения ден, който утре мислим да празнуваме. Смятам да правя градинско увеселение, та събирам всякакви идеи за забавления навън, че Ивката не иска аниматор.

А то за тия подаръци кой пише в същност ?  Mr. Green

# 167
  • Кърджали
Янчето Simple Smile, дано това ви е било последното влизане в болница за няколко години напред.
Вчера баба и пита Кати какво иска за рождения си ден, глупачето отговаря "шоколад"..
Шапки много обича да носи, влюбена е в тях, ама аз пък гледам да не и слагам, че косата на секундата и става чисто мокра. То, не че без шапка не и се изпотява косата, ама със шапка е напарво за няма и минута...
Сънчо, да ти е живо и здраво голямото момиче.
Засега сме се събрали 17 човека за подаръците, просто информативно да кажа

# 168
Янче, добре, че сте здрави, дано не ходите там никога повече.

Сънчо, наскоро хоихме на един рожден ден на детето, което стана на 7, на които родители нямат големи възможности.
Бяхме на камбаните на тези каменните масички и столчета, укасихме с балони, бяха взели палатка на Мечо Пух, хамак, одеала за пикник, играчки. Палихме огън, свирихме със свирки, пукахме балони, играха си и се забавляваха- и тооооо от обяд до 21 часа вечерта се прибрахме. Павел спа в хамака, хоихме и дрънкаха камбаните, имаше мноооого простанство за беснеене, на кои кавото му се иска.
Да ви е жива и здрава, много радости и да е щастлива!

Магаренче, благодаря, само питах, защото не съм се ориентирала още накъде и кои град, може и да не е точно Бургас, не знам, тотаална промяна, а и наново работа ще трябва да търся, та като му дойде времето.

Днес платих едни ваучери да отидем по ергенски само аз и таткото на децата в Градът на ЛЮБОВТА-Венеция. Моя мечта да пътувам със самолет, да се возим с лодка из необятната водна шир. Дано всичко да е наред и да заминем септември. Иска ми се да вземем и децата, Дани ще е много щастлив, но като порасне още малко дано успеем да ги заведем.
Ако не стигнат парите, /които още набавяме/ има една кредитна карта,
няма да живеем с орлите -100 години

Лека нощ

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 23:58 от pepejeans

# 169
  • София
Здравейте, всички!

Аз днес съм в едно собено настроение .... ама няма сега да обяснявам, просто ми е много тъпо ... Cry

Хрумна ми една идея - този уикенд 23ти или 24ти, ако искате да си направим една срещичка в някой парк примерно. Всеки ще донесе нещо дребно за почерпка, малко балони и някоя друга играчка и да си направим нещо като ... летен празник Simple Smile

Ей тъй просто .. децата да си поиграят, ние да се видим, Амбишъс е тук - да се запознаем.

Аз ще бачкам сега. Вие си помислете Simple Smile

# 170
  • София
Елия, гуд айдиъ. Но къде? Ние това го направихме в Южния парк, входа от ул. Козяк (туй е откъм хладилника). Има пясъчник, леко соц катрушки, бетонен тунел и много трева.
Има сянка, както и кръчма открита наблизо с бира, картофки и т.н.

Пепеджийнс, и нии изкарахме супер. От 09 и 30 си тръгнахме в пет и половина.
Бесно търчане, мокрене, рисуване, гонене и какво ли още не...
Бяхме взели една надуваема подводница с топки.
Ивка беше супер доволна, а и родители и деца също.
Само аз щъках напред назад и накрая имам чувството, че с никой не се видях. Но съм много доволна.

В допълнение на екстрите една приятелка подстрига 4 човека (връхчета, косички), включително и Калоян, че беше станал като момиченце.
А и си платихме само храната и пиенето.

# 171
  • София
Сънчо, може и там където казваш, може навътре из Южния, може и в Борисовата (с оглед метрото до там).
Нека и другите предложат. Може да е някоя добре уредена градинка из кварталите.
Само купон да стане Simple Smile

# 172
Елиа, много добра идея! Даже се чудя до сега защо не сме го правили това?! Децата, а и ние ще се разнообразят много! Аз, живот и здраве, тръгвам за моренце тогава и няма да мога да се включа, но ако е някоя вечер след работа, ще успея!
Много поздрави на всички!

# 173
Сънчо, супер, че сте беснели, къде бяхте?

За Борисовата градина е супер идея, ако не ги закарам на Лясковец тази събота и неделя или има вариант за празника на черешата да ходим ан Кюстанджа.

# 174
Добро утро!

Как е бандата? Hug

Ние имаме голям напредък с памперса. Вече е без него на яслата, в къщи също сяда често на гърне. Снощи ревна като му слагах нощния и за това реших да е без. Ами приятно се изненадах, че не се напика. Сутринта си пишка в гърнето и пак обухме гащички за градината.Пораства ми момчето! Heart Eyes Heart Eyes
Казах на яслата да не му слагат за обедния сън - дано ме чуят. Peace

Кога ще се тегли жребият за подаръците? Нямам търпение вече! smile3521

# 175
Привет! Ние се завърнахме, но аз и майка ми болни. Sad Половината от компанията дойдоха там с летен вирус, който явно пипнахме и ние. И 8-часовият път Х 2 тотално ни съсипа, макар че Анди се държа повече от добре!  Heart Eyes Беше "г*з път да види", но както и да е. Поне кръщенето на бебо беше много хубаво. Та вчера едвам станах в 4.00, едвам се довлякох на работа и едвам изкарах до 10.00 После, макар и с 300 зора, успях да помоля колежката да ми вземе 12.30 че да се повъзстановя. Оказа се, че няма как да си взема 3-дни болничен, защото просто няма кой да работи.  Rolling Eyes Прибрах се, спах два часа, изпратих сестра ми и децата (от което се сдухах още повече Sad ) и после с Анди спахме цели 4 часа. Просто сме имали нужда! Днес съм малко по-добре, слава на Бога, но се моля да не сме заразили Анди. Засега е добре, но дано така да остане! Praynig Praynig

Елия, идеята ти е страхотна! Предполагам досега не сме го правили защото такива организации никога не са лесни. Аз бих дошла с удоволствие, но наистина не знам дали ще усепя. В неделя съм на работа, а в събота се готвим да ходим на село.

Пепеджийнс, ние прекарахме супер в Гърция, благодаря!  Hug (Аз бях писала преди Simple Smile ) На вас браво за организирането на Венеция! И аз много искам с мъжо да идем за уикенд, но нещо полетите на Wizz са по никое време през седмицата и нещо не ни се връзва.  Thinking

Янчето, съжалявам, че сте боледували, при това сте били в болница! Sad Наистина е нелепо поведението им и най-вече изискването на такса за придружител, при положение, че толкова малко дете НЯМА как да бъде без придружител и според мен не би трябвало да се заплаща! Но такава си ни е държавата, на фона на цялата бедност и мизерия всички гледат да ни ошушкат колкото могат! Сега ви желая бързо да се отърсите и да изкарате едно хубаво и весело моренце!  Hug

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 11:17 от ♥Пандичка♥

# 176
  • София
Здр. и от мене. Виждам, че сте писали за подаръци на малчовците. Пишете ме и мене.
Сега нямам време кога да пиша. Когато мога ще ви драсна някой друг ред. Поздрови от нас.

# 177
  • София
Елия, прекрасна идея. Аз много бих се радвала да се видим. Южния е по-широко някак си, в Борисовата винаги е пълно с твърде много хора. Тия дни нещо всички ни е налегнало някакво вирусче, но ако сме се оправили до тогава ще гледам да дойдем Wink

Пандичке, и ние след Гърция като си дойдохме и започнахме един след друг да окапваме нещо. Ама Ади беше на консултация и то в поликниниката пълно с болни и май там нещо си завъдихме...
Дано вече сте се пооправили - тия летните вируси са много досадни.

Славенче, браво за памперса. Ще си свикне детето Simple Smile

Поздрави от нас и ще гледам и някоя снимка да пусна другия път Wink

# 178
Ей, ма много сте активни, преди не можех да смогна да ви прочета.

Браво, Биби, страхотна си, днес ще се видим.

За Борисовата градина е чудесна идея, ако не отидем на басейна да се попързаляме.

Чао, приятни слънчеви дни!

# 179
  • София
Така като гледам май няма да успеем да се срещнем.
Или има някакъв мини шанс?

Общи условия

Активация на акаунт