АВГУСТинчета с палави ръчички, не спират да правят белички.....тема №31

• 55 027
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • На плажа
Ужаааассс  ooooh!  ooooh! Амбишъс,направо съм изключила  ooooh! че роди вече.
Ама така е...като не се включваш често  Naughty  Laughing

# 211
  • София
То така тръгват новините.
Пандичке, сега остава да кажеш и кога го чакаш!?
Трейси, всичко тръгна от там (или поне аз така разбрах), че Пандичка ще наваксва с пътуванията от тук до следващата бременност, някой след това каза, че имаме новина, сиреч, че хубаво, че някой показва желание за следващо бебе, но после кой как разбрал не разбрал ..

Но ако ще си говорим за новини - и аз бих искала номер три след годинка- две живот и здраве.

Амбишъс каза, че отива на мани/педи, аз за бременност нищо не прочетох.
А на Пандичка и пожелавам от сърце втора бременност (както и на всички, които искат) - когато си решат.

Дани, имам фейсбук, там има точно 2 снимки, но на тях не са Калоян и Ивайла. Това качване на снимки по нета не ми е много присъщо, в смисъл, че нямам време и желание.
Иначе, да, нещо се разписах, сигурно заради топлото време.

# 212
Уморихте ме!  Joy hahaha Joy  Hug Споко! НЕ съм бременна - сега, а искам да съм, живот и здраве догодина по някое време.  Grinning Heart Eyes

Дани, ееее сега. Ти знаеш защо се чудех (за подаръците), но тамън като го измислих жребият беше изтеглен. Joy  Hug

Ох аз довечера май няма да успея да ида на Филип Киркоров и умирам от яд. Sad Просто ще стане много късно, а задължително трябва да тръгнем довечера към К-к, за да си разбием пътя на 2. Ако тръгнем утре през К-к чак до Синеморец, на Анди ще й се насъбере много. Македонското пътно преживяване беше твърде скоро и не ми се иска пак да я мъча, милата.

Благодаря ви за пожеланията, и на вас пожелавам само хубави летни емоции!  Hug

Сънчо, ааа за мен желанието ти за трето не е новина!  Whistling Party  Mr. Green И аз на теб ти пожелавам желанието ти да се изпълни след някоя друга годинка. Тамън ще ги гледкаме заедно.  Grinning И ти се възхищавам! И аз бих искала три, ама първо до второто да стигем!  Laughing  Hug

Александра, и аз май се отказах от Бейби Анабел, по която първоначално ти ме зариби.  Laughing Четох мнения из нета. Нещо хич не са я доизкусурили, а не е евтина. Вие как сте? Развитие по вашите неща?

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 11:06 от ♥Пандичка♥

# 213
  • Кърджали
Янче, то и аз се отказах от Бейби Анабел след като се разчетох из интернет, четох че лесно давала дефекти, тук - таме някоя функция не работила както трябва...Може би след година - две, като започне да е по - внимателна с играчките си, тогава.Сега се прехвърлих към тези детските тоалетки, ама ми се струва че и за нея ще е малка, а не искам само да ми се размотава из апартамента без да си изпълнява ролята...  
А нещата при нас, или ще се скапят съвсем, или , дай Боже, ще тръгнат вече напред, времето ще покаже.Опитвам се да съм оптимист...
На Вас, лек път и приятно изкарване на морето.
Тия дни умираме да се смеем на Кати. От Бейби Тв учи английски, от децата в детската градина - турски. И е някаква мешана скара в главата и.
Миналия ден си играе с конструктора, уж построила къщичка за кученца. И я слушам как си обяснява "Не, това house кученце, това къщичка кученце". Тук таме като иска да каже че е свършила с нещо или иска да стана от стола ми го изръсва на турски... Та да не се чудим изобщо защо толкова бавно проговаря, то главата и три езика запомня  Laughing

# 214
Да бе да, аз за Пандата знам, че иска второ и че не е бременна, ама си рекох да не би пък Амбишъс да е много Амбишъс и да се е решила така бързо за трето  hahaha hahaha hahaha
Иначе трето и аз искам, ама мъжо се дърпа и май няма да има трето. Мен ако питаш - сега като се успокои малко Томи, порасна, започна сам да си играе, да се занимава повече, махнахме нощното кърмене  Peace bowuu bowuu bowuu (от цели два дена), та аз спя като човек вече по 8 часа Simple Smile и вече си доспах, та съм готова за третото  Joy Joy Joy Ама мъжото дебела глава. А и сега с това безработие хич не му е до трето. Мен пък от друга страна ми се иска, щото откак си е без работа само той се занимава с децата и аз нямам какво да правя  Joy Joy Joy, освен да готвя, чистя, работя и снимам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айде отивам да приготвям лампите за снимки довечера  Sunglasses

# 215
Здравейте момичета!

Янче, ама ти вярно си в БГ вече, аз не разбрах кога дойде и си отиде юни месец. Ще гледам тия дни да се пусна в скайп, па дано те уцеля. А, я виж как те спретнаха с 3то  Laughing.

Александра, никакво скапване на нещата при вас, пожелавам ви само напред да вървят вече.

Трейси, и Соня се изтъркаля в коприва вчера. Ходихме с децата да разхождаме кучока и тя хукна напред по горската пътека и явно е имало падане с пребиване, не видях точно какво е станало, че беше избягала много напред, само чух неистов рев и като вече стигнах до нея тя беше станала, ама гледам краката и ръцете ѝ бяха целите в тия бели пъпчици дето се образуват като пипнеш копривата, на това отгоре и охлузени. То не ѝ е за пръв път, и дрег път е пострадвала, но не чак толкова много.

Сонче вече говори много, български и немски. На брат си даже понякога му говори на немски, вчера я слушам като се опитваше да го стигне и крещи ватааа, ватааа, аз се чудя откъде на къде вата, но зацепих че вика варте (чакай на немски) само че със як щайриш диалект  Laughing.

Ние мислим за сега да си почиваме тази година тук по езерата и планините, на море може би да идем до Италия към края на лятото, но нещо мен ме  е страх от тия заметресения, пък и кучето не знам какво да го правим, трябва да му търсим кучешки хотел. Можем да го вземем с нас, но не навсякъде разрешават кучета, обмисляме варианта да купим голяма палатка и да ходим на къпминг. И аз не знам, ще видим. Аз пък покрай него се запалих много по зимните споротове със северни кучета. Тия хъскита са голяма мания, направо вземеш си едно и ако не го оставиш след 3-4 месеца (че то си е голам залък тая порода и не е за всяка уста  Simple Smile), след някоя година повечето се озовават с поне още 1, за да могат да си пряват малък впряг  Laughing. Намерих един тук който има голяма глутница северни породи и ходи на състезанията по Аляска и тука предлага ваканции при него където обучава теб и кучатата ти (ако имаш де) за машери. Та мислим зимата да се вдигнем и да идем при него всички на зимна ваканция и на обучение. Надявам се на Емо да му хареса много. На Соня съм сигурна, емо си пада малко леко мързел, та не знам. С Емо и Соня сега лятото ще се запишем на езда, близо до нас има конна ферма и предлагат курсове, а ако можеш да яздиш и под наем можеш да си звемеш кон и да яздиш из полетата и горите около нас.

Аз за трето май ще дам пас, мисля да се отдам на кариера от тук нататък  Simple Smile, че годинките си лутят, а аз съм си кариеристче  Simple Smile, е ако стане някой фал е добре дошъл, но целенасочено, вече не  Simple Smile.

# 216
Днес Павел и аз сме именници, почерпете се за да ни е сладък живота

и нещо за ожъднелите

На Лясковец е збор и са ходили на батут, люлки, хващали са патета и са се забавлявали

# 217
pepedjeans, честито и на двама ви (на патерици малко) !!!! Да сте живи и здрави!

На мен компа ми прави проблеми и вчера не можах да вляза, за да спомен, че и моя мъж е именник!!! Heart Eyes

Мариелка, чакам да ми пратиш адреса си. И във фейса ти писах! Peace

Има ли недоволни от жребия? Тези, които не са поискали да участват, защото са се притеснявали от това, кой ще им се падне, мога само да ги съжалявам! Аз бих се радвала който и да ми се падне! В крайна сметка подаряваме подаръка на детенцето, а не на майка му. Naughty

Лек ден от мен! Hug

# 218
Славена Shocked, къде видя написано, че някой се е притеснявал кой ще му се падне от жребия? Това дори не ми е минало през ума. Мислех през уикенда да седна да пиша повече, защото не върви само с един ред да се включа и така изпуснах тегленето.
Искрено се надявам, че ще има и още закъснели като нас с Яна  Simple Smile.

Дани, успех с новия бизнес! По вода да ви върви и да е успешна годината Hug.

Някой беше споменал,че е купувал подаръци за сестрите в яслата. Моля ви, споделете какво сте взели или какви идеи имате, че нищо не ми ражда главата. попаднахме на изключителни жени и искам да им взема наистина хубави подаръци. Сега пак ни изненадаха. записали са ни на диск тържеството за 1-ви юни и още снимки и клипчета на децата.

# 219
Шайн, нямах предвид това. Peace

# 220
Славена, да, много работа, много проекти други, много неща... Тотално забравих за профила си тук, но пък вие ме помните виждам. Колко мило!
Бих искала да се включа в подаръците, но дайте малко инфи пак заради мен.
каква е идеята и т.н.?
 Heart Eyes

# 221
Нямам никакво време да пиша, 4е съм на работа и съм се затрупала...само да кажа
Силви д. 4акам адреса ви на лични  Hug

# 222
  • София
Я ми кажете и на мен нещо повече за подаръците, че за първи път се включвам.

1. кога трябва да го изпратя?
2. трябва ли да подложа майката на разпит от какво имат нужда и какво обичат? Май е добра идея, а!.

Шайн, вземи им ваучери за подаръци, примерно от магазин за козметика. Така отиват и за еди колко си пари си избират нещо си.
Стига да не те притеснява, че в крайна сметка ще разберат колко пари си дала за тях, но кой пък друг ще се сети.

# 223
  • Кърджали
Сънчо, чак срок няма за изпращането. Вече както се разбере - дали ще се опитате да нацелите рождения ден на детето, или когато дойде. Иначе, да, май е добра идея да попиташ майката какво харесва детето, за да е поне нещо, което ще се хареса.Иначе остава и елемента не изненадата, пък дано да е приятна.
SmileLikeHeaven, общо взето това ни се превърна в нещо като традиция още от първите рожденни дни на децата. Една размяна на подаръци, което сздава пирятни емоции все пак. Ако искаш да се включиш, пиши на янчето и /или шайн, че и те позакъсняха мъничко, и да решите как ще се разпределите помежду си. Ех, яд ме хвана че избързах малко със жребия, само ако знаех, че ще се появят още желаещи Tired
Вчера успяхме да си направим една малка разходка. Отидохме до скалните гъби близо до града, на мен поне ми беше интересно. Следобед след малко мрънкане от моя страна заведохме Кати и до парка. Имах нужда от малко такова разнообразие.

# 224
  • София
Александра, ако толкоз те е яд направи наново джуркането.

Естествено, ако всички са съгласни, но едва ли някой вече е залетял да купува.
Но от друга страна и те трите могат да си разменят.

Общи условия

Активация на акаунт