аз много рядко съм на скайп, че почти не се задържам вкъщи, дано се засечем. Очертава се да ходим до северна Италия средата/края на август, ще ти пиша да видим дали може да се видим някак си.

Анди е страшно щастлива на морето. Обожава водата и чака с нетърпение да види морето/басейна и да ходим на плаж. Сутрин трепетно ни будеше с думите "хайдееее, време е за плааааж, мамооо искам си баСкияяяя, ставайтееее".
, която точно 2 дни по-късно затваря за 10 дни за ремонт, та имаме страхотен късмет.
Там определено детето ще си почувства празника най-осезаемо.
А вече си усеща, че денят наближава. Почти всеки ден ме пита кога е точно.
Казва, че иска за подарък колело за баланс. Но аз много се чудя дали и колко още би имало смисъл от него. Два пъти съм я пробвала на такова, втория път горе-долу прояви интерес и дори се разрева, че още тогава не го купихме. А интересът към колело с педали пък хептен е нулев и за такова определено ще чакаме до догодина. Другите ми идеи са бебе, което прави разни неща или принцесешки будоар с разни аксесоари. Вашите идеи (особено към майките на момиченца) какви са? 
Само да кажа, че мислейки, че ще си разменяме с Шайнчето, аз вече съм купила подарък за Бела, която освен всичко е рожденичка преди всички и искам да пристигне на време.
Но мисля ние четирите ще се доуточняваме на лични как да процедираме, да не ви занимаваме.
Анди също отдавна е на тръшкащата се фаза (която усъвършенства от яслата) и също обожава да ни командори и да се налага определени хора да вършат определено нещо, а понякога дори по определен начин.
Включително (за огромно съжаление ) често се опитва да отблъсква хората с ръчичка, една такава нервно замахва и "мммм"-ка, което е вербалното тропане с крак. Но ние не спираме да говорим, а когато е по-сериозен случаят и да се понаказваме и се надявам, че сме на правилния път и скоро и тази фаза ще отмине.
Реве и не иска да свърши работата в гърнето, камо ли в тоалетна. Иначе седи по няколко минути, но без резултат. Давайте, ако имате идеи как да се борим?

Аз май прецедент направих като казах че имаме новина .... ама те всички чели-недочели и станало объркване
Моето момче също обожава водата и едва го удържаме край река или море. Искам и аз да видя Синеморец - само хвалби слушам за там. Тази година живот и здраве обаче ще е Гръцко 
Вие в БГ ли сте или така ми се е сторило?
Самият рожден ден ще е на двора в Ст зАгора с родата (баби, дядовци и братовчеди). Ще направим барбекю, ще украсим с балони и вероятно аз ще направя торта .... ако не ме домързи много
.

). А малкия много се изпотява през нощта, преобличаме се и пак е потен. И така е понастинал. Носа тече, а от вчера и кашля доста.
Детето полудяваше във водата, едвам го вадехме за да си тръгнем от плажа, много го уморяваше слънцето и спеше прекрасно! Голямо удоволствие! Сега през 20 минути ме пита искам ли пак във вилата, на морето, качва се на неговата кола, казва ми чао, че тръгвал за плажа
Душица, ще има да почака още месец и половина докато види пак море. 
А, или едно море да му сложим в стаята, това ще го оцени