Кобрети, пожелавам ти приятно изкарване в БГ, за колко време ще сте там? Малко ти завиждам
.Терпсихора, честито за приема, дано Санди бързо се адаптира и да намери много приятелчета!
Соня ту спи с боди с дълъг ръкав, ту с къс, зависи от времето. Допреди 3 дни беше много горещо, но от събота следобед захладня. Колело с две колела кара отдавна (с помощтни естествено), трутинетката я засилва и се качва върху нея права и така я "кара", луда за връзване моята щерка. Измислила са с Емо нова дивотия, той се свива на земята на 4 крака като за прескочи кобила, но си свива краката и ръцете, за да стане по-ниско и Соня зе засилва, опира си корема в гърба му и се премята - първо корема на гърба му, после ръцете на земята и накрая краката ги прехвърля и на мост пада, или пък се претъркулва, зависи колко се е засилила. Не че го позволявам, просто онзи ден ми го демностираха, а аз понеже не очаквах какво ще ми покажат и само успя да ми увисне ченето. От какви височини скача и се призимява както трябва вече ви споделих. Ох надявам се скоро да развие това дете чувство за съхранение, че не я знам. Като ходим на плуване вече не иска да си слага и тия на ръцете надуваемите дето са за да не потъва. Хем един път я пуснах да види, че е страшно - потъна, понагълта се с вода, но нищо, не се впечатли, не ги ще и това е. Но като я гледам май скоро ще се научи да плува и няма да ѝ трябват изобщо.
Много ѝ се кефя как говори. Вчера седна на масата и ми вика мамо искам нещо да ям

после му минава де, ама ... 

Ще се радвам да споделите как точно махнате нощния пампрерс.Ето сега например Никол цяла седмица спа с памперс и не се напишка,снощи я оставих без и сутринта се събуди напикана
И големият ми син се цупи, но няма какво да направя. Но има време де, ако си намеря работа поне за 2 дена ще идем, но ще идем.
Мъжът ти пак го свежда до изплащане на още един кредит. Нашето е общо взето "работим, за да си плащаме яслата".
че и интересни неща сте си говорили 

Мими посвиква, първите дни искаше да си ходим на самолета и у нас, но се позапозна и с дечица и й е по-интересно вече. Опита баничка за първи път и мнооооого й хареса. Постоянно иска баничка да яде. А тази сутрин изяде и нейната, и моята.
Ааааа, това с асансьора при нас вече е остарял номер. 
Леле, цели 9 дни няма да се вясвам на работа, юхуууу