АВГУСТинчета с палави ръчички, не спират да правят белички.....тема №31

• 54 983
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Хариелка, съвсем ми затвърди страха от самолетите  Laughing. Понеже виждам от поста ти колко обичаш тади професия, пожелавам ти някой ден отново да я практикуваш!

Кобрети, пожелавам ти приятно изкарване в БГ, за колко време ще сте там? Малко ти завиждам  Wink.

Терпсихора, честито за приема, дано Санди бързо се адаптира и да намери много приятелчета!

Соня ту спи с боди с дълъг ръкав, ту с къс, зависи от времето. Допреди 3 дни беше много горещо, но от събота следобед захладня. Колело с две колела кара отдавна (с помощтни естествено), трутинетката я засилва и се качва върху нея права и така я "кара", луда за връзване моята щерка. Измислила са с Емо нова дивотия, той се свива на земята на 4 крака като за прескочи кобила, но си свива краката и ръцете, за да стане по-ниско и Соня зе засилва, опира си корема в гърба му и се премята - първо корема на гърба му, после ръцете на земята и накрая краката ги прехвърля и на мост пада, или пък се претъркулва, зависи колко се е засилила. Не че го позволявам, просто онзи ден ми го демностираха, а аз понеже не очаквах какво ще ми покажат и само успя да ми увисне ченето. От какви височини скача и се призимява както трябва вече ви споделих. Ох надявам се скоро да развие това дете чувство за съхранение, че не я знам. Като ходим на плуване вече не иска да си слага и тия на ръцете надуваемите дето са за да не потъва. Хем един път я пуснах да види, че е страшно - потъна, понагълта се с вода, но нищо, не се впечатли, не ги ще и това е. Но като я гледам май скоро ще се научи да плува и няма да ѝ трябват изобщо.
Много ѝ се кефя как говори. Вчера седна на масата и ми вика мамо искам нещо да ям  Laughing, тя всъщност каза “майн иста нето иде“, не казва аз, а майн, което дори и на немски не е правилно, ама нищо, като за начало става. Не знам защо смесва немски с български в едно изречение, не говорим вкъщи на немски, и навън дори аз много рядко си номуникирам на немски с нея, само ако сме в компанията на други хора, които български не разбират. Уж ако родителите не правят така и децата не ги мешат, ама...нещо май не е съвсем така.

# 61
Здравейте и от нас!!!!
Отдаавна- отдавна не сме се появявали тук... Но си ви прочитам..
И ние махнахме памперса най-сетне! Ура! Имахме няколко пропуска, но от седмица си казва всеки път и е къде-къде по-лесно.В повечето случеи я качвам направо на тоалетната( с детска дъска).
Ние мислим за почивки и още как..от морето изобщо не се притеснявам, не вярвам Димана да иска сама във водата да ходи.Според мен номера е в избора на приятно за деца място и в добрия сезон, тоест извън сезона, аз най-много харесвам юни и септември на море, тогава е спокойно, няма и толкова вируси, народ,...и на планина искаме да ходим..само не знам как ще спим 4римата в една стая, че бебето още се буди нощем, а за приспиването в компания на каката също не ми е ясно как ще стане..Караваната ни също е много малка, едно двойно и едно единично легло, та незнам.. Решението: аз с децата вътре, тати отвън в палатка да ни пази  Laughing
Ще изпробваме всичко, като си се знаем..
Сериозно..чудим се как да отидем във Франция на гости на баба и дядо в хубавата им лятна къща..единия ще бута едното дете в количка, другия ще води другото за ръка, а кой ще носи багаж за 4рима?!
Леле, голяма лудница е с две деца! И аз казвах скоро на мъжа ми, че всъщност почивката ни е тук в София и то в делничните дни, когато Димана ходи на занималня..
Чао засега и много здраве за всички ви!

# 62
  • София
Дубрутру Simple Smile   food010 Coffee

Харесва ми раздвижената тема Simple Smile Янче, пускай въпросници всеки ден - ще ти отговарям по два пъти Simple Smile Много обичам въпросниците тук.

За почивките - нашето семейство  нищо не е планирало. Имаме идея за една седмица на палатка на някой язовир - началото на лятото примерно. После Марти ще е Юли и Август в Ст Загора и септември на море в Гърция. Търсим съмишленици и за двете почивки  - ако има желаещи ....Simple Smile
На нас пижами в яслата не ни искат - спят явно с някакви служебни .. или и аз не знам точно.

Александра, продавалника е пълен с такива камиони за бутане - може да намериш супер евтини - поразгледай. А някои моделчета са доста големки и ще й пасва на Кати.

Хари, Ночко, това гърненце и ние  го имаме, ама на нас ни е супер малко. За момченце не е подходящо - пишлето му не може да влезе вътре. Иначе като дизайн е супер замислено, височко, но отгоре е малко. Вероятно на момиченце ще е по-удобно.

terpsyhora, честито ви прием Simple Smile Къде ще е ранното ви моренце? Да споделиш непременно. Явно имаме сходни идеи за почвки с вас.

mama vinetu, радвам се, че се включи. Ами ще го нагласите някак си щом имате желание.

Днес излязох рано и оставих мъжо да води Марти на ясла. Обаче той милия се събуди и плака и ме вика .... и ми е много гадно така като се изнасям сутрин без да му се обадя, а той плаче Cry после му минава де, ама ... Sad

Аз ще работя вече. хубав ден на всички Simple Smile

# 63
  • София
Здравейте,мами,

най-накрая има раздвижване по темичката ни!Янче,и аз покрепям въпросниците ти (макар че сигурно няма да мога всеки път да отговарям  Laughing ).

Най-напред да се похваля!Никол е приета в държавна градина.Най-хубавото е,че е през 2 блока от нашия т.е. на 15 м от блока ни.Лошото е,че е филиал и нямат площадка за игра,но се надявам да компенсират с повече странични занимания за децата.А и така ше облекчим малко и семейния бюджет,че както казва мъжът ми,  все едно изплащаме още един кредит.Аз бях толкова сигурна,че няма да я приемат,че дори не бях проверила.И случайно си видях майл-а преди да изтрия писмото.  ooooh!

За четката за зъби ползва Орал Б.Бях и взела и същата паста за след 2 год.,но е с флуор и й люти.Пробвахме няколко пъти,но пищи много от нея и си се върнахме на Ненедент.

За памперса-аз още имам проблеми с нищния памперс.Вече полудявам!  #Crazy Ще се радвам да споделите как точно махнате нощния пампрерс.Ето сега например Никол цяла седмица спа с памперс и не се напишка,снощи я оставих без и сутринта се събуди напикана  #CrazyВъобще не виждам кога ще й махна тоя нощен памперс.Поне веднъж в седмицата се напишква.

За отпуската мен малко ме прецакаха тази година  с отпуските,но пак успяхме да си нагласим почивките.Сега след 10 дни заминаваме на 1вото ни море във Влас (майка живее там),а август ще отидем двамата с мъжо във Варна без Никол.И двамата обожаваме този град!А след 2 дни заминаваме за Истанбул на шопинг.Откога го чакам тоя момент.Аз лично много го харесвам като град,а мъжо ще ходи за първи път та мисля,че силно ще се впечатли.

За колелата-Никол има триколка от миналата година,едва тази я кара.А мин.седмица баба й е купила колело.Много се кефи,ще я видим дали ще го кара.За камиончетата мин.година ги буташе,но така й не й взех.

За спането спи с нощница с дълъг ръкав и дълъг крачол.И тя е постоянно отвита,а и напоследък боледува по-често та ме е страх да я оставям по къс ръкав.

дългичко стана.Чакам новия въпросник.Лек ден на всички!

# 64
Добро утро!
Раздвижване има на темата, това е хубаво! Simple Smile

При нас нищо интересно. Още сме с памперси. НЕ иска да си казва. НА яслата сяда без проблем на гърнето, но в нас се инати. И сме до никъде в тази посока.
Почвам да мисля, че не му е удобно нашето гърне. Подариха ни го за първия рожден ден, Пеещо. Но май ще се разтърся да купя друго.

Още съм без работа. Изникват някакви предложения, които все не ме устройват. А за това ,което ме устройва пък не ме искат, че съм била с малко дете и съм щяла често да отсъствам.Sad
Превърнала съм се в домашен плъх вече. Но нищо-  здраве да е само!

Валче на яслата спи с нощничка с къс ръкав, че там е по-топло. Но в къщи е с дълъг ръкав. Много се отвива. Спи при мен и пак не успявам да го завивам постоянно.
Мама Винету, смях се за казаното, че е почивка като я няма Диманка.Simple Smile Ами и при нас е така. Почивка с малки деца, където и да е, не е почивка за мен. Очите ти са на 16, постоянно си напрегнат и нащрек да не стане фал, мислиш хиляди вариации за хранене, още повече с моето диване дето е капризно за храната. ooooh! Обаче по финансови съображения за сега не се очертава почивка на море. А аз много обичам моренцето! Heart Eyes И големият ми син се цупи, но няма какво да направя. Но има време де, ако си намеря работа поне за 2 дена ще идем, но ще идем.Simple Smile
Само да сме здрави всички и да сме добре!

Миленка, много ми харесва идеята за палатка. Че и палатка имаме. Laughing Но не знам на мъжа ми дали ще му хареса.Simple Smile
poly_zoe, браво на Сончето! Екстремна натура ще е значи! Знам какво ти е на душичката като  гледаш, но аз й се възхищавам, че не се страхува.Simple Smile

Ани, Джема, честит в и прием в градинката! Само здравички да ходите там! Simple Smile

Джема, аз Истамбул го знам само от турските сериали, но ме е впечатлил като град и много искам да отида там един ден. Да правиш снимки и да гледаме после. Hug

# 65
Дежема, Елия ее чак пък въпросници няма как да стане.  Mr. Green

Джема, ехааа и на теб честито за приема в ДГ! Честно, страшно ви завиждам с Ани (и на нея й го казах вече  Laughing ).

Ние, разбира се, все така не сме приети и честно да ви кажа от месеци вече се чувствам страшно обидена на държавата заради тази ситуация. Може нелепо и смешно да ви звучи, но така се чувствам. По-добре да не подхващам темата, че ми става страшно криво, а и не искам да ви вгорчавам щастието на родителите, чиито деца са имали невероятният късмет детето им да е прието.

Ние заминаваме за Гърция в петък (п-в Ситония на Халкидики). Нямаме търпение! Нещо много ни се насъбра последните месеци и двамата имаме нужда просто малко да сменим пейзажа, да се махнем. Ще ходим без Анди и естествено много ще ми липсва.Но освен, че с мъжо преценихме, че имаме нужда да останем малко сами, не ми се иска да причинявам на Анди да я заведа на морска почивка, на която няма да може нито веднъж да влезне във водата - било в морето или басейна. Доколкото знам от много хора, ходили в Гърция и по-специално на Халкидики по това време на годината, водата в края на май е като тукашната - все още не става за къпане. Ако ние с мъжо се пристрашим евентиално, то на детенце няма как да позволя. Но ще намеря начин нея да си я заведа тук на нашето черноморие, ако не ни мине черна котка път без море няма да я оставя, толкова го обича!  Heart Eyes

Джема, ехааа шопинг оътуване в Истанбул. Ето къде ще отидат спестените от частна градина средства.  Joy Мъжът ти пак го свежда до изплащане на още един кредит. Нашето е общо взето "работим, за да си плащаме яслата".  ooooh! Много хубаво да си изкарате!  Hug Анди е същата като Ники по отношение на нощния. Веднъж, след седмица на суи памперси реших да го махна и хоп - събуди се напишкана. Sad Но според мен това не се "учи", а просто моментът със издържането по цяла нощ без да пишка или буденето да си казва идва по различно време при всяко дете. Аз не бързам. Важното е, че през деня е без!!

Мама Винету, поуспокои ли се Диманка? Нищо не казваш.  За почивката сами с две малки деца си права. Тук у дома си е почивката, а на почивката се изморяваш поне 3 пъти повече. Сестра ми наскоро се дигнаха от Люксембург до Кипър и не я питай. Милата остана без сън, трябваше постоянно да вади цица да успокоява малчо, че да не буди каката, излизаха от стаята само и само тя да може да спи, а бебето спеше предимно навън в количка. Няма лягане на плажа и почивка с вестник и биричка. Ама няма начин.

# 66
  • На плажа
Ееее бая сте пописали Grinning че и интересни неща сте си говорили  Wink
Славенче не унивай,все ще ти се усмихне щастието и ще си намериш работа.вярно,че времената са такива сега..голяма безработица.Дано да успеете да отидете на море,дори и за малко  Hug
Паста за зъби купувам най-различна,стига да е детска.Днес купих една на Бочко с вкус на ягода и без флуор...хубва е,но и моите деца нямат претенции,редовно се мият с нашата паста  Peace
Пижамката ни е с дълъг ръкав,тук още е хладно.Даже сме завити с одеало,а чувалче никога не сме ползвали.
Янче много е сладка Анди на последните снимки от детската градина...една такава цветна,шарена  HugА за градинката на ВВТ ...аз си мислех,че вече е там,а тя за малко само.
Колички,колелета,триколки,тротинетки....всичко караме,научава се от раз и изобщо не излиза от къщи без превозно средство  Mr. Green
Днес дори отиде с колелото до детската градина...понеже днес за пръв път беше на градинка.
Официално ще тръгва от 01,06,но групичката ще е съвсем нова и всички дечица няма да са свикнали,та директорката ни прави жест,като ни разреши да го водим по малко всеки ден,за да свикне.Днес поседя половин час,но и не улучихме времето ...дечицата седяха на гърненцата,едно плачеше много,в стаята пусто,няма играчки по масичката...въобще,изобщо не беше подходяща атмосфера ,като за пръв път.Утре ще го зведа в 10,30,когато децата вече си играят.

Честито на дечицата,които са приети на градинка,сигурно е много трудно с тези класирания по големите градове Sad
Джема завид-завид за Истамбул Laughing ама благородно,да си изкарате незабравимо  Hug
Янче и на вас весело изкарване в Гърция,да показвате после снимки и двете  Hug
Ние няма да ходим на почивка,понеже лятото ни е за работа  Mr. Green
Тази година сме решили да пробваме с моя мъж да поработим самостоятелно,за себе си...не се знае дали ще успеем,но силно се надявам.А и ако не се пробва няма да се разбере дали е правилно решението.

Ето ни и нас в градинката:)

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 23:51 от Дaни

# 67
  • София
Привет Simple Smile
И аз бях приятно изненадана от раздвижването. До като ви изчета и то не остана време за писане Simple Smile
За пастите за зъби и четки не ми се коментира, понеже ми е болна тема. Сменяхме, сега сме на тази хомеопатичната от нея май най-не съм доволна. Но то при нашите зъбки не са много нещата от които може да се оправи положението, ходим си на зъболекар и това е. Тедо си търпи, но всеки със съдбата си Sad
За колелата вече караме колело с педали. Не съм му слагала помощни, но от колелото без педали се научи перфектно да пази баланс и на 3тото качване се научи и на голямото.  Ето ни с едното http://vbox7.com/play:909c9447fd и с другото http://vbox7.com/play:31f4245c4e. А между другото би било любопитно всеки да качи клипчета или поне снимки да видим малките бонбони, а които си има и по 2 бонбона Simple Smile А все още чакам да се порадвам на Макси как чете ;0 Лиде?

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 20:39 от ra_iv

# 68
  • София
Ей страхотно движение си направила Янче, личи си, че си писала Wink

За пасти и четки и аз ще се въздържа, че с тоя зъболекар сигурно ми е по-къс живота вече - хич не иска да стои мирен Боби, ама стигнаха до 2 броя пломбите - голяма истерия е. И то не, че го боли нещо, ами от инат, че не е неговото.

Иначе и аз мога да се похваля с това, че от септември Боби ще тръгва на държавна градина - спечели си от детската лотария (50 на 50 беше шанса и то благодарение на Ади). Малко по-далеч е градината, но все някак ще стане.

Поли, не знам Соня колко е екстремна, ама 10-месечната ми пикла тая вечер реши да се катери на дивана и за целта стъпи на крака ми и си навири дупето и взе, че се качи. Пък тя още едва си стои на краката, чак аз не повярвах, че го направи, ама много подвижна взе да се оказва...

И да се оплача, нали уж 2 броя кърмя и все се надявах цикъла ми поне малко по-дългичък да е, а то като по учебник на 27-28 дни.... уффф.

А аз искам вече на море някъде - знам, че няма да е почивка, но поне ще е разнообразие и малко по-далеч от мръсната София. Гледам за Гърция, но ако щете вярвайте половината хотели даже нямат опция за 2 деца под 3 години, все ми дават да си избирам за едно под 2 и за над 6 годишни - ще си умра от смях с тях. Стискайте палци да си намеря нещо приятно и на добра цена за началото на юни.

Ще се хоризонтирам вече, че се престарах със стоенето и ще вземе малката маймунка да реши да си играе по никое време.

Поздрави!

# 69
Мили момичета, благодаря  за пожеланията за приятен престой, макар че никак не започна добре - първата седмица я изкарахме без вода, оказа се, че има спукан водопровод от зимата, та трябваше да се сменя на целия блок. Не зная на някого налагало ли се е скоро да остава без вода, но ако има такъв, със сигурност ще ме разбере... кошмар някакъв... Добре, че поне мама живее съвсем наблизичко. Но всичко е наред вече, започваме да се радваме на почивката. Ще останем до края на юни.  newsm44  Мими посвиква, първите дни искаше да си ходим на самолета и у нас, но се позапозна и с дечица и й е по-интересно вече. Опита баничка за първи път и мнооооого й хареса. Постоянно иска баничка да яде. А тази сутрин изяде и нейната, и моята.  Shocked Ама аз я оставих, и без това ще е временно, скоро няма да има. Само малко да спре да вали, ще я водим да види кончетата на конната база, сигурно ще  е много щастлива. Иначе с пристигането свалихме нощния памперс, съвсем безаварийно мина, но тя почти от 2 месеца няма пропуск, просто не смеех, че е студено и ако все пак се случи, ще я разболея.
В този ред на мисли, Джема, аз бих те посъветвала да я изчакаш, явно малко й трябва още, щом се напишква средно веднъж седмично. Като минат няколко седмици без пропуск сваляй, все до края на лятото ще стане. Пък какво като спи с памперс, нали не пишка в него.
Пандичке, и аз все се питах има ли други деца като моето - хич никое возило не я впечатлява. В смисъл, ако тя ще го управлява, ако аз я возя е ок. Тези разни моторчета и прочие джаджи за бутане с крачета колко пъти я моля да се качи в парка на някое друго дете, че да видя дали й допада и да и купя, но не искаше, ако седне и я бутам става. Тротинетка - същата работа, а така ми се искаше да й взема като гледам нейната приятелка каква фурия е с такава. Колело имаме от миналото лято - интереса й се изчерпва с това да седне на него и да звъни на звънеца. Върти педалите наобратно и се ядосва, че не върви. Наскоро я качихме с колелото на 2 дебели книги за да имат лесен ход напред педалите и май посхвана идеята. Но като цяло хич я няма в ППС-тата, а къде по-малки се справят.
Поли-Зое, голяма бандитка тази Соня. Laughing Въобще, в представите ми сте много весело семейство. За езиците  - и аз не смесвам езици точно по тази причина, освен ако не сме с испанци, така бях чела, че е по- ясно за детето и свиква да разграничава. В интерес на истината мигновено се ориентира на кого какъв език да говори  Shocked , но смесва... Примерно цветовете я бях научила на български, но не сме ги преговаряли отдавна, а междувременно са ги учили в детската и сега използва в изречение на български цвета на испански... Абе манджа с грозде, но аз го приемам за нормално.
За почивка- ами ние сме на почивка вече  Laughing Мислехме да ремонтираме едната спалня, която не се ползва,за да стане родителска,  но половинката каза, че тая отпуска нещо не му върви, щом цяла седмица един водопровод оправя, пък и правиш - правиш, то току протече от някой съсед, нещо се подпали... И както не сме тук, няма смисъл. Като се приберем, тогава. Та ще остане време и за моренце, но събирам идеи сега.
Само да ви кажа как викаме асансьора и спирам, че вече ме помръзва. Вчера й казвам, извикай асансьора, а тя излезе на стълбищната площадка и се провикна "асансьор, елааа!"  hahaha hahaha hahaha

# 70
Дани, благодаря за пожеланията за почивката!  Hug А вие с какво мислите да се занимавате през лятото?

Кобрети, "интересът й се изчерпва с това да седне на него и да звъни на звънеца"  Joy Просто все едно описваш Анди.  hahaha Абе да са живи и здрави, пък и те няма да минат без каране на колела и ожулени колена.  Whistling Ааааа, това с асансьора при нас вече е остарял номер.  Laughing  По същия начин като й казвах "маме, извикай асансьора" и тя: "асансьорееее, асансьорееее".  hahaha И понеже все искаше да натиска копчетата, което съответно постоянно отваря вратите и не можем да тръгнем, много скоро започна без да й казвам да изчаква вратата и да пита "сега може лииии? двойката лииии?"  Joy И голяяяяма гордост, че знае какво да прави и го е направила сам самичка.  Joy

Ра Ив, очите ми останаха в Теди!  Shocked Уникално се справя, браво на детето! А тук до мен колежката ме кара да й го пускам още 2 пъти, много се смя каква фурия е надолу по склона с колелцето за балансиране.  Joy

Силви, честито и на вас! Ей го, само ние, както винаги, не сме приети.  Cry А какво имаш предвид, че е приет, благодарение на Ади? Тя ще е в същото ОДЗ в яслена група ли?

# 71
Здравейте и от нас Hug!
А, много се смях с Мими и Анди Joy. Белослава този бисер ми го сервира за акото Laughing. Седи един ден на гърнето и си реди пъзъл. Обаче пъзелът е голям и ще има да я чакам 2 часа. И питам : "Хайде, маме, не дойде ли вече акото?" И тя :"Акооо, ела, ако." Joy

За пижамите- снощи сложих дълъг ръкав, защото Белослава почти цяла нощ е отвита, но до преди това беше по къс ръкав. Но вкъщи е много топло. Още не сме пуснали климатиците на студено, но си е яка жега.

За почивките- идея си нямам . При нас всичко се решава в последния момент. А и се очертава много натоварено лято от към работа.

Честито на приетите дечица. Тук ще ни държат в напрежение до юни, тогава ще обявят класиранията.
И при нас е много сериозен проблем с местата в градините, но в София явно е страшно. Като гледах колко много частни градини имате направо се чудех как се издържа на такъв стандарт, защото таксите са си направо колкото една заплата.

Наближават рожденните дни на децата. Мислите ли да празнувате в яслата и изобщо какви идеи имате за тази година? Какво ви позволяват да занесете в яслата като почерпка?

# 72
  • София
Привет,
Янче, благодарение на Ади е приет Боби понеже са с по-малка от 24 месеца разлика и градината признава този критерий (много малко градини го имат предвид), а това дава още 0.1 точка и много му качи шанса за влизане. Както казах беше 50 на 50 долу-горе, а за останалите дето го нямаха този критерий шансовете клоняха към 10 или 15 процента, което е много малко. Аз до последно изследвах списъците на градините, за да видя къде е най-голяма вероятността и тя да ни е първо желание. Поразрови се, че доколкото схванах ако градината има критериите за местожителство и месторабота на едно място също много качва вероятността (демек ако работиш там, където живееш и градината признава критериите). Малко трябва да си като инспектор и да си водиш бележки къде и какво и как. Покрай тия деца сигурно още едно висше изкарах... Стискам палци.

госпожица Кобрети, без вода не си е работа, особено с малки деца... Мимче, според мен скоро ще ги различи езиците много ясно. Аз гледам, че Боби тия дни първо на български и после на английски си повтаря някои неща. И явно си ги осъзнава вече. Най-личи на чао. Казва чао-чао и после вика bye-bye.
И вчера като му казах, че отивам на испански и той веднага се е сетил, че му бях сваляла Мими Маус на испански и ие искал баща му да му го пусне...

Шайн, това с акото ме разсмя искрено  Joy

Оставям ви, че ме дърпат. До после!

# 73
Силви, хаха, бедна ти е фантазията колко съм проучвала, разучвала, че да не кажа разчекнала сайта ИСОДГ и умуване от къде можем да изкрънкаме допълнително 0,000001 точки.  Mr. Green В работата се молих да ми издадат бележка, че фирмата е в район "Триадица", но уви не можело. Мислех да моля майка ми да става лелка в градина или пък да намеря начин изведнъж да се "заводя" студентка.  ooooh! Абе каквото се сетиш!! hahaha Но уви, не става. Все сме си с 8.0 и 8,1 и то с 8,1 т сме в ОДЗ-то ни на 1во, желание, където отпада критерият за допълнителна точка от месторабота, заради който на останалите места сме с 8.0.  newsm53

ШайнчеHug ами аз идея си нямам дали ще празнуваме р.д. на Анди в градина, защото не знам дали и къде ще е на градина на 30ти юли, с оглед заплануваното преместване. Ако сме си в сегашната градина судоволствие бих организирала малко парти за дечицата, с торта, шапчици и балони. Simple Smile Там това се прави много често, когато дечицата имат р.д. После Анди е много щастлива, че е била на р.д. и е яла торта, на всички дечица се създава много приятна емоция.  Heart Eyes

Ние тръгваме довечера за К-к да оставим Андичка, а утре за Грийс.  Heart Eyes Стискайте палци да намерим топло слънце, че...  Mr. Green  sun Леле, цели 9 дни няма да се вясвам на работа, юхуууу  smile3508 newsm44 Весели празници и приятна почивка!

# 74
  • София
Eха ♥Пандичка♥ - да си изкарате много хубаво. После да пуснеш снимки. А за градините не се ядосвай. Поне е хубаво, че имаш възможност да я пуснеш на частна иначе трябваше да си е в къщи с тебе. Което е лошо и за детенце.

Аз съм решила да му празнувам р.д. на моя сладур, но трябва да питам какво ще трябва искам да им е весело на децата. Знам че може да се викнат хора да ги забавляват. Като проверя ще пиша.

Да питам нещо моя малчо от както е тръгнал на градина почти два месеца е станал голяма лепка. Все иска да е при мене и баща си иска да се гушка. Вече не иска да стои при баба си, която го е отгледала. Направо се виждам в чудо как ще стои при баба си като заминем за операцията. Ние му обясняваме, даже го оставихме за една вечер уж да спи при нея, но не. В 23ч. ходихме да си го вземем, че ревеше яко.
Вие забелязвате ли подобна промяна?

Общи условия

Активация на акаунт