!Много емоции и пълен ралакс!
После ще разказваш
. 
А също така бих добавила и да се поглезва малко повече.
Андреа имаше един дъъълъг период, през който абсолютно всеки път, когато я вземехме от ясла, започваше да се държи безобразно. Рев за всичко, започна дори и да се тръшка и тропа с крак, което изобщо не беше присъщо за нея. Около час след вземането се поуспокояваше. И така всеки божи ден. Не мога да кажа, че и сега изцяло е престанала да се държи така след ясла, но определено доста се поуспокои. Ако до скоро едва ли не съжалявах, че съм отишла да я взема по-рано (че ми е мъчно дечицата по цял ден там
), сега вечерите през седмицата са ни любимото време от деня! Станала е много по-разбрана и послушна. Пу-пу.
Мъжа ми има работа там всяко начало на лято, но този път май уцелихме на камък. Я кажете, тези които сте по морето, толкова ли е ужасно времето колкото тук. Сутринта Тедо изнамери една зимна шапка в колата и си я нахлупи
Студено му било на човека. Ами той не е свалял и гумените ботуши вече кои ден. Нали кооператива е по високите части и там си е хладничко и мокричко и калничко, не е въобще за този сезон това което се случва. Тази пролет като обу гумените ботуши и не искаше да ги свали и аз го бъзиках дали поне на морето ще ги събуе, но ако продължават така нещата май и по плажа ще си ходи с тях 

То не че и ние се натискаме кой знае колко, но бих си помислила, ако ми се помолят
Мне, наистина, ако някой ден живот и здраве ни приемат някъде сигурно бих преосмислила нещата 

Ако беше топло щях да ви завиждам повече де 

И до скоро!
Ра Ив, и аз така с дрехите - имах мръсни, които искам да взема и за това сега съм пуснала сушилнята след изпрани 2 перални - да ми е жива и здрава тази сушилня, че без нея...
, че ми попадна някакъв отвратителен отзив за това място и се притесних.
П.С. "Тунта" му вика на компютъра моят син 

Сега вече си говори нормално и български, и испански 

, приятна събота и неделя ви желая! 

Много му отива... 
Софи казва: "Айде де акоооо, мама те чака.", защото аз преди това й казах "Хайде, маме, от кога го чакаме това ако."
Следваща година живот и здраве... 
, ама го разбрах де...

Още на гърне не го слагам. Много е лъчезарен, още е ревлив доста, но вече влиза в правия път.

по летищата.
Много е хубаво, единствено ни липсва най-важното - топло и стабилно време, но няма пълно щастие
Минахме през новия пункт през Златоград, стръмен и завоест е, но адски живописен и няма жив човек. От К-к ни е по-удобен. Разгледахме Ксанти и Кавала, препоръчвам на който не е ходил, доста приятни са за лонг уикенд разходка. Сега вече сме на курорт и го удряме на пъъъълен релакс, чак ми е необичайно за забързания и нервен живот, на който съм свикнала. Само се мола да не се върнем 1000 кила!!

Да, минахме през вашия край, но не за първи път. Това е едно от най-красивите кътчета в БГ и който не е бил в източните Родопи да знае, че страшно много е изгубил!
Много искаме да направим както си трябва обиколка из Източните Родипи, защото мъжо не е бил, но няма да е този път.
Навръщане мислим да спрем в Хасково и Димитровград, дори да е само за кратка разходка и кафенце, колкото да усетим атмосферата.
Защото никога не сме били, а колко често от София бихме се озовали в този район? 
Ние имахме нужда просто от почивка, от откъсване от изнервеното, забързано ежедневие, от смяна на пейзажа, както се казва. Честно казано който резервира почивка през май ви в БГ и в Гърция би трябвало да е наясно, че хубавото "морско" време би било само бонус, а не нещо сигурно, на което да разчита. Такъв е сезонът.
Препоръчани теми