По въпросите...
1.В колко часа заспиват/ се събуждат вашите деца, спят ли в отделна стая и заспиват ли самостоятелно?-Нико заспива късно,към 10,30-11 часа,за което хич не съм съгласна,така ми се иска да заспива по навреме.Не желае да спи при кака си,иска с мен на голямото легло и откарва до 2-3 часа при мен,понеже пък таткото заспива пред телевизора и по това време се премества в спалнята.по някога го местя в неговото легло,по-някога не.Става за градина към 7,30,малко е кривичък,но бързо се разсънва и няма търпение да отиде на градината.
2.Записали ли сте ги на спорт/ други занимания извън ДГ?-
Не ходи на никакъв спорт,докато беше топло караше активно колело,даже преди няколко дни пак го подкара,ама то и в Обзор няма кой знае каква възможност за спортуване.
3. Обличат ли се/ хранят ли се / пишкат ли самостоятелно?- Сам се съблича,но за обличането аз просто нямам това свободно време да го чакам...винаги закъснявам затова го обличам,иначе сам си пишка,даже на голямата тоалетна си ходи сам,слага си приставката и се качва,мие ръцете с моя помощ и зъбите също,задължително и сутрин и вечер.А за храненето,не помня от кога не съм му помагала.Доста одавна се храни сам.
4.Наказвате ли ги и по-какъв начин им показвате, че не е редно да правят разни бели и как се справяте, когато се инатят?
Не го наказвам,защото той мен не ме слуша изобщо т.к. и не ме вижда по цял ден.Прави ме луда,затова и доста викам и аз като Мариелка,и после съжалявам.Като цяло успявам да го игнорирам и той сам идва при мен,гушка ме и винаги ми казва колко много ме обича.Той по принцип често го споменава,и на кака си и на татко си...особенно на него
5. Татковците включват ли се активно в игри и занимания?
На по горния въпрос почти отговорих,таткото е най-активен в къщи-води го на градина,взима го,води го на разходка,играят си,къпят се двамата,спят наобяд,когато Нико не е на градина....изобщо сами си се гледат-мъжа ми даже вика"мама ще ми казваш вече"
7.Мамите с едно дете, каква разлика мислите, че е ОК за второ бебче, ако е рекъл Господ?-
Аз вече имам две с 6 години разлика,от една страна ми харесва тази разлика понеже каката е самостоятелна,но пък двамата изобщо не се разбират,затова и не спят заедно,вечно се карат.Затова си миля,че 4 години ще е ок за разлика...
Янче[/b не и слагай повече памперс вечер,и аз съм на това мнение,особенно щом тя не желае.Запаси се с медицинските чаршафи,и аз ги ползвах в болницата,много ми харесаха.Може би ще отмине бързо,когато Анди усети два-три пъти,че и е мокро и ще започне да се събужда сама.Моя Нико пие страшно много вода-вечер.Лягаме си и той през две минути става да пие вода,но пък нито веднъж не се събужда да пишка,явно издържа доста.При всеки е различно.
Бързо да казава бременната мама коя е,че нямам време да се ровя из бременеещите теми
Рокси нищо не редно не виждам при вас,според мен, а и според всички май,процеса ще епо-бавен точно заради многоезичието,търпение му е майката и време.На моята колежка детето е с година по -голямо то Нико и почти няма дума,която да му разбирам.
За приятелчетата имаме си едно голямо приятелче Яни,само него споменава,а и той само Нико търси.Един ден неговата госпожа ми разказва как Яни си държал ръчичката на столчето до нега,тя го попитала защо,а той и отговорил " ами ако моя приятел Ники дойде днес да седна до мен "

Ама аз защо не го видях Филип...Амбишъс много си бърза,веданага махна снимката му..да сложиш една заедно със Савана

бях изостанала много и дойдох на спокойствие да наваксам малко.