Толкова се радвам за теб,дано всичко е наред,да я изкараш спокойно и безпроблемнно,кога е термина?
Не мога да влезна в снимка.бг
уж си спомням паролата,пък не ме допуска.Може ли някой да ми я прати на лични..може и да съм я объркала.
ама таткото мноооого се инати, та май скоро няма да го видя.
) През уикендите стават в 8 и двамата с Томи. Спят в отделна стая, най-накрая и Томи вече запозна да спи по цяла нощ, та малко мира....
(Че в последно време доста работи).
А, и Веси, да определено си мнооооого права, много по-лесно ми е сега, вече и двамата разбират, много слушат (живи и здрави да са ми) и много се разбират. Мама ми беше на гости и каза, че от всички двойки (тройки) деца, за които се грижи, моите са нааааай-послушните! (тя е бавачка).
Отивам да си допия кафенцето, да облека детенцето и да се отправям към доктора
Лек и страхотен ден на всички и ще гледам да се включвам по-честичко!

объни и отивай наяво
Още не го владее р-то. Аз с посоките още съм зле
За памперска - когато тогава.
А за Марти какво да ти кажа-Наталия беше така миналата година в яслата.Беше някакъв ужас просто.Ходи 2-3 дена максимум седмица и после 2 седмици в къщи.За 3 месеца беше изкарала няколко гнойни ангини и 3 бронхита,както не беше пила антибиотици така за нула време навакса с 4 вида.Така и самото дете не може да свикне с обстановката в градината.Слувчало се е да изкара 1 седмица и да започне втората и виждам тогава че има промяна в отношението към яслата-не плаче сутрин, вечер е спокойна като я взема, не бълнува нощем, но като изкара 2 седмици в къщи и айде пак на ново-ревове сутрин,неспокойствие вечер.И така се случи че майка ми остана без работа февруари месец, спрях Наталия от ясла и се гледаха двете. Сега в градинта вече е съвсем друго нещо (да чукна на дърво
. Ти и половинката ти ще си решите кое е най-доброто за Марти-вярно е че в къщи им е скучно и търсят да играят с дечица,а от друга страна болестите в градината.В един момент ще си изгради и той имунитет, но кога не се знае.Той ходил ли е на ясла преди това или сега за първи път е в детско заведение?

.Някой беше писал, че като е имал 1 детенце все едно не имал дете изобщо-доста често и аз така се чувствам,толкова лежарно ми беше като Наталия беше бебе, пък сега с двамата на моменти ми идва да хвана гората-ако Али е решила да се тръшка за нещо и да мрънка, бебока протестира за нещо,плаче и не иска да спи,тогава
. Но като чета мамите които вече имат второ дете и то е по-голяма вече се успокоявам, че всичко ще си дойде на мястото и един ден ще си спим с мъжо сами в спаляна на спокойствие поне 8 часа, децата през деня ще си играят доволно, а ние ще си мързелуваме 
, ама засега няма желаещ
... Оф, сори, днес оспамих форума, ама нали ви обещах да ви прочета и си вися тука
Айде отивам да взимам Дани
Какво ще е бебенцето? 
Тя голяма кокетка ще дойде моята София.
Как примигва само на мъжете, ама големи мъже, малките момченца хич не ги зачита. 

Ама и някой го е научил преди това де.
Но много се радвам, че момичетата ме открехнаха за тези еднократни непромокаеми подложки за легло от аптеката и ще продължа да си я оставям без памперс, пък да видим...
.
!
! От къде я намираш тази неизчерпаема енергия? Не спираш ме удивляваш! Браво на теб
!

Много е пораснал от лятото и страшно много прилича на Савана. 

А за боледуването , Алекс също често е болен (слава богу не тежко), не знам дали му се събира и един пълен месец. Даже и сега си е вкъщи вече втора седмица. Държим го вкъщи да се излекува напълно, пускаме го и рядко изкарва пълна седмица. Аз си имам мнение по въпроса, но........ Дано наистина си изградят имунитет и нататък нещата се оправят.
Но в оцветяването хич го няма. 

Препоръчани теми