Лондон - 3

• 72 448
  • 738
  •   2
Отговори
# 585
Alexa_a, тук има доста отзиви за Leeds Castle  Peace

# 586
Допуснала съм грешка като съм писала за Уелс - сбъркала съм го с Уейлс Embarassed Уелс е старинно градче с хубава ранно готическа катедрала, близо е до Бат, където има много неща за виждане. Някъде около градчето е и фабриката за обувки Кларкс, едно време беше много фешън да имаш кларкове, донесени от някъде  Sunglasses

# 587
  • София
Lana, благодаря. От техният сайт видях това - http://www.hamptoncourt.org.uk/visiting.php. Първият линк, който си дала видях, че от 28.10 го водят зимно време и работното време е друго. Предполагам, че след 28.10 ще го променят  Simple Smile и за това си помислих, че е отворено за туристи само до 28.10.
Този сайт не е официалният на Хемптън  Thinking, по-скор е някаква агенция. Гледай, от този който съм ти пуснала, както и за другите обекти Historic Royal Palaces

# 588
  • Бг
Aia', много благодаря   bouquet, не се бях сетила да погледна в трипадвайзър-а, явно ще се посети обекта  Laughing, стига да разпределя добре времето.

jfjallen,  Lana   bouquet, благодаря Ви още веднъж момичета.

Надявам се всичко да е наред и като се върна ще разказвам.

# 589
  • срещу двата комина :)))
здравейте, идвам май с глупав въпрос, но все пак  Blush ще пътувам до Лондон с Easyjet и те кацат на Гетуик. В кой район бихте ми препоръчали да търся място за спане, за да ми е удобно да стигна и до летището  newsm78 Полета на връщане е в 6,45 ч .Мерси предварително

# 590
Да стигнеш до летището с какво ?
Избери хотел до летището , ранно такси , или няколкочасов нощен престой на Гетуик.

# 591
Да стигнеш до летището с какво ?
Избери хотел до летището , ранно такси , или няколкочасов нощен престой на Гетуик.

предполагам, че ще стигна със шатъл  newsm78 , мисля че пътуват в часове подходящи за полетите

# 592
и аз съм тръгвала с такъв ранен полет от Станстед,нощувах на стратегическо място -много близо до  гарата откъдето тръгва автобуса (теравижън)до летището Victoria, тръгването беше 3 часа по-рано,тоест спането беше малко и като пристигнах отидох на работа директно,какво толкова ....лондон си струва даже изобщо да не спи човек

мисля че хотел до летището няма смисъл,какво всеки ден ли ще ходите до центъра и обратно ?

директните автобуси са съобразени с полетите, тръгват 3 часа по-рано от полета, въпреки че е прекалено много според мен но явно всичко се случва по пътя,аз винаги съм пътувала един час до летището по всяко време,а в лондон трафик няма(поне според моите разбирания за трафик)

# 593
и аз съм тръгвала с такъв ранен полет от Станстед,нощувах на стратегическо място -много близо до  гарата откъдето тръгва автобуса (теравижън)до летището Victoria, тръгването беше 3 часа по-рано,тоест спането беше малко и като пристигнах отидох на работа директно,какво толкова ....лондон си струва даже изобщо да не спи човек

мисля че хотел до летището няма смисъл,какво всеки ден ли ще ходите до центъра и обратно ?

на мен също ми се струва безмислено , мисля че шатълите спират на Виктория  Thinking може би е най-добре да търся там някъде  Joy

# 594
и аз съм тръгвала с такъв ранен полет от Станстед,нощувах на стратегическо място -много близо до  гарата откъдето тръгва автобуса (теравижън)до летището Victoria, тръгването беше 3 часа по-рано,тоест спането беше малко и като пристигнах отидох на работа директно,какво толкова ....лондон си струва даже изобщо да не спи човек

на мен също ми се струва безмислено , мисля че шатълите спират на Виктория  Thinking може би е най-добре да търся там някъде  Joy

точно така, на Виктория спират шатълите и наоколо има много хотели,освен това зоната е много добре обслужена от градските двуетажни червени автобуси.

# 595

точно така, на Виктория спират шатълите и наоколо има много хотели,освен това зоната е много добре обслужена от градските двуетажни червени автобуси.

мда, обаче сега видях че шатълите на Easyjet ходят само до Earls Court, знаете ли дали има вариант да резервирам други  newsm78

# 596
mu_ry, можеш да използваш Easybus - тръгват от Earls Court, National Express - oт Victoria, Gatwick Express - пак от Victoria. За тези се сещам на първо четене  Peace

# 597
mu_ry, можеш да използваш Easybus - тръгват от Earls Court, National Express - oт Victoria, Gatwick Express - пак от Victoria. За тези се сещам на първо четене  Peace

мерси много  Hug Hug

# 598
А, ако искаш мога да ти препоръчам и нашият хотел - до Earls court e, на много удобно място до метрото и бяхме много доволни Simple Smile Единствен минус му беше платения нет. http://www.galahotels.com/en/Hotel/UNITED_KINGDOM_1/LONDON_21765 … rMCFUpd3godRFgApg

# 599
благодаря на всички за отговорите, а някой ползвал ли е или има впечатления от London pass  Thinking http://www.londonpass.com/london-attractions/index.html Аз съм ползвала подобни карти в други градове и винаги съм била много доволна, но Лондон все още ми е леко неясен  Joy

Общи условия

Активация на акаунт