Лондон - 3

• 72 103
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Влака е най удобен , ако го нямаше този трансфер с буса Simple Smile  а аз трябва да съм на летището в 7 сутринта Simple Smile
Както и да е мерси за инфото , имам още 2 седмици , така че ще помисля какво да направя.

# 706
Виждала съм трансферните автобуси само откъм летището към гарата в Лутън и мисля са на интервал 10 минути плюс 10-15 път минути до жп гарата. Почти съм сигурна , че тръгваха много рано - някъде около 5 сутринта та до 7 имаш предостатъчно време.  Предполагам в сайта на летище ще има по-актуално инфо.

# 707
Ние сега като ходихме ползвахме автобус от Лутън до Финчли Роад, 11 паунда еднопосочно, купихме ги от летището от офиса на изи бъс, ... навръщане от Марваарч, от шофьора взехме билети, че не знаехме от коя спирка ще ни е най удобно да го хванем автобуса и ни одраха по 17 паунда за билет до лутън до летището.. А в сайта им пише че са по 11 без значение от коя спирка... Не ни беше известно това че имаме право да отменим резервация... Здраве да е, явно не само в бг има уловки Simple Smile

# 708
  • Варна
Възможно ли е да се купи билет за влака от самата гара в деня на пътуването / без предварителна резервация / и ще има ли разлика в цената ? Става дума за пътуване Кингс Крос / Сейнт Панкрас/  до Лутън между 5 и 6 сутринта  Rolling Eyes В сайта в момента ми дава цена 13 паунда .

# 709
Значи са ги повишили - бяха по 9 еднопосочен.

"А в сайта им пише че са по 11 без значение от коя спирка..."
Дадоха ли ви билети/документ на който пише 17 лири ?

# 710
Снощи се върнах от Лондон- очарована съм, страшно много ми хареса всичко! Единствено транспорта като разход  #Crazy

# 711
дадоха ни мещо като касова бележка - билет
Транспорта е скъп, горивото не е скъпо, но те имат на всеки 5-10 мин автобуси, метро и тн, заслужава си да е скъпо и да има удобство, аз претоварване не видях

# 712
А , лудница си е метрото в час пик . Бягане , препълнени влакчета ... Wink

При добро планиране не е чак толкова скъп. В центъра почти навсякъде метрото може да бъде заменено и с автобус , което е доста по-изгодно.

# 713
Пак съм аз Simple Smile
Някой резервирал ли е апартамент през този сайт http://www.holidaylettings.co.uk/? Намерих студио за добра цена намиращо се на Kensington Gardens Square W2. Този район как е и удобен ли е като отправна точка за основните забележителности? Полетът на обратно от Лутън е вечерта в 21,55, т.е. не ми е наложително настаняването да ни е близо до спирките на изи бъс-а.

# 714
Aми при първото ми посещение в Лондон бях точно в този район. Удобен е - Хайд Парк ти е на пеш разстояние , а метрото на " Bayswater" около 5 мин. пеш. Оттам връзка навсякъде . Ако питаш за пеш разходки из центъра - далечко е ...  да кажем  грубо поне 3 километра.

# 715
Май ще трябва да заложа на удобен транспорт - няколко спирки от основните забележителности, защото иначе цената на нощувките идва почти двойна. а все пак планираме само да спим и не ми трябва нито да е широко нито да е много луксозно - да има топла вода и легло Simple Smile Не знам до колко са сигурни и тези от сайта обаче. Това спането в Лондон се оказа егати скъпотията за българските стандарти Simple Smile

# 716
Скъпи са нощувките , транспорта и услугите. Евтина е  масовата храна в магазина и шопинга Simple Smile
По-добре спести пари от хотел така и така ще се прибирате само да нощувате  , и си ги похарчете за други удоволствия.

# 717
Ние резервирахме от тук- https://www.airbnb.co.uk/locations/london

# 718
Ради, благодаря ще разгледам офертите. Вие кога пътувате? Ако сте доволни после моля те да споделиш и конкретното място. Мисля, че ще е от полза на всички организиращи си пътуването сами.
mallkata, права си че само ще спим и затова толкова усърдно търся нещо нискобюджетно за спането, все пак държа на самостоятелен санитарен възел Simple Smile

# 719
https://www.airbnb.co.uk/rooms/494343
Ние бяхме тук,НО искахме да има кухня, да сме близо до Темза,др... има и доста по-евтини.
За следващо посещение ще се ориентирам към нещо по- приемливо като цена.

Общи условия

Активация на акаунт