Лондон - 3

• 72 154
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Аз се опитах да си взема билети за Окото он-лайн и ми дава да избирам час? А избрах обикновени билети. Защо така?
Защото качването е с часове Simple Smile С обикновен билет трябва да се предвидят около 10-15 минути за взимането им /от автомат или от гише/ и още 30 минути за изчакване на опашката. Поне така пише в сайта им.
Има и Flexi Tickets, при които се избира само датата. Но така и не разбрах в този случай, колко време се чака на опашка  Rolling Eyes Кой ми гарантира, че ще има места, за времето, когато ни е удобно и ще успеем да се качим, примерно след около половин час?
Има и Fast track tickets, но за нашето семейство доста се оскъпява, защото при тази опция няма детски билети, така че отпада като вариант.

beca, благодаря! Дано да имаме и ние подобен късмет  Simple Smile

# 121
  • В града на тепетата

Ако наистина си решила да си хвърлиш парите на вятъра си вземи тази брошура за която споменах по горе тъй като с нея е с намаление Wink
Troy, а трябва ли да имаш закупен билет за някой от тези влакове, за да може да се възползваш от брошурата ? newsm78

# 122
За мен двете Лондонски атракции които не си заслужават са Мадам Тюсо и Лондон дънждин Simple Smile

И за мен. Peace
По някакви причини Мадам Тюсо ми напомня за мавзолея на Георги Димитров и ми е крипи, но вие сигурно сте по-млади и не го помните. Simple Smile

hetera, no problem Simple Smile
От трите ние посетихме Уестминстърското абатство.
Отидохме сутринта и нямаше километрични опашки.

Ст. Пол също си заслужава и може да се качите на купола, излиза се навън от него, и да видите града, алтернатива за тези, които не държат да се возят на Лондон Ай или нямат време да чакат с часове.
Ние не успяхме, бяхме с 2 годишният ни син и никой не се нави да го мъкне нагоре по стълбите.

# 123

Ако наистина си решила да си хвърлиш парите на вятъра си вземи тази брошура за която споменах по горе тъй като с нея е с намаление Wink
Troy, а трябва ли да имаш закупен билет за някой от тези влакове, за да може да се възползваш от брошурата ? newsm78

По принцип да , но до сега никога не съм имала проблем. Пък и дори да се наложи да си купиш един билет , който няма да ти е повече от 2 паунда пак си заслужава!

# 124
  • София
Още един въпрос от лаика,който ще пътува на 1 май,а не е подготвен,т.е. от мен  Embarassed

Разходката с корабче по Темза само до Гринуч ли води като дестинация. Някак си ми се струва глупав този гринуич и май не ми се дават пари за него,от друга страна ми се струва интересна самата разходка.Според вас?Дали е така или?

А за Мадам Тюсо вече се чудя  newsm78  Приятели са ходили в музея с восъчни фигури в Париж и са много впечатлени и много се запалих и аз.

И последен тъп въпрос.Ете ми списъка на безплатните забележителности,дали мога да добавя нещо или пък обратното да ме пхосъветвтате да махна нещо,което макар и безплатно не си струва загубата на време:
Парки Св.Джеймс
Площад Трафалгар
Хайд Парк
Британския музей
Национална галерия
Музей на Виктория и Албърт
Оксфорд стрийт
Хародс

# 125
Преди месец в събота мисля пред абатството имаше не повече от 10 човека.

по кое време на деня беше това?

# 126
Около обяд.

# 127
За окото пише и нещо за 4Д ? Какво е това? Някакво филмче ли прожектират и влиза ли в билета?

# 128
  • В града на тепетата
Troy, благодаря   bouquet
Ние ще нощуваме в 4 зона и не мога много да разбера какъв тип карта трябва да вземем -ойстер ли ? newsm78 Явно ще използваме различни видове транспорт.

# 129
За окото пише и нещо за 4Д ? Какво е това? Някакво филмче ли прожектират и влиза ли в билета?
Влиза в цената на билета. Ако решите да го гледате, преди да се качите на колелото, трябва да предвидите още 15 мин /самото филмче било около 5 минутно/. Може да се гледа и след това. А може и да го пропуснете Simple Smile Ето рекламата, горе долу става ясно какво представлява - http://www.londoneye.com/ExploreTheLondonEye/4D-Experience/TV-Ad/Default.aspx

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 12:00 от Galq_f

# 130
 Thinking.. уффф, ще имаме само два пълни дни и въпреки моите напъни дребния държи на Стоунхендж, а аз на Бритиш музей и Нац. галерия.. да видим каква програма ще направим!
Общо взето винаги, когато сме на път правя програма минимум  и програма мах.
Лошото е, че вече има мнение и трудно го манипулирам. Църквата на Тамплиерите също му е в плана - близо ли е до Лондонската крепост? Ако имате линк или точен адрес мога да я проверя с посочената програмка за маршрут от 1-ва страница.

# 131
За екскурзия до Стоунхендж, според мен, ще отиде целия ден  Rolling Eyes Сигурно ще се върнете чак надвечер, а ако екскурзията е комбинирана и с други забележителности, може и късно вечерта. За музеи, в този ден няма да имате време.
Националната галерия и Британския музей може да разгледате на другия ден. Няма да е подробно и няма да видите всичко, но все пак мисля, че могат да се вместят двете в един ден и да се види достатъчно. Но и други забележителности, едва ли.

# 132
# 133
В 7.00 ч сутринта има ли голяма блъсканица в метрото? Знам, че се води час пик, но ме интересува дали реално е много натоварено и дали вече всеки бърза за работа или чак след 7.30 почва лудницата?  Crazy

# 134
по=нагоре в темата имаше линк за полудневна екскурзия до Стоунхендж - какво да направя, тръшка се и иска, за Бритиш и Нац. галерия сме небелязали конкретни неща, които искам да видя.
На всичкото отгоре купих билети за мюзикъл за Мама миа = за двамата 57 П. Добре ли е като цена? И е в 'театъра на принца на Уелс" - ще му тръся адреса. Билетите купих от 359тикест  (мисля, че така беше сайта) за 19.30. Надявам се, че след това ще има още гр. автобуси за да се приберем до хотела.
Надявам се, че hetera ще разкаже подробно като се върне и ще имам повече инфо по въпроса. Wink

Общи условия

Активация на акаунт