Лондон - 3

• 72 134
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
на сайта на всеки един музей има цените на билетите и раб. време

# 106
Най лесния вариант е влизаш в официалния сайт сайт на атракцията Simple Smile
Бях го написала преди ,но пак ще ви го кажа, отидете до някоя станция на овърграунда(надземните влакове) и си вземете една брошурка 2 за 1! в нея има намаление за много атракции като цената е двама човека с един билет!
http://www.daysoutguide.co.uk/?gclid=CPTwztn60q8CFYgifAodfCwMbQ

# 107
hetera, кои забележителности те интересуват? Музеите са безплатни или поне повечето от тях, за другите - цени за Madame Tussauds, London Eye, Westminster Abby ...

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 19:50 от benson10

# 108
  • София
benson10 мерси много,аз ги намерих едно по едно,само уиндзор не намирам колко е входа и не разбрах обвързано ли е посещението на Стоухендж с Уиндзор?

Troy
благодаря ти и не теб  Hug

# 109
 Цени- http://www.royalcollection.org.uk/visit/windsorcastle/plan-your-visit

Личен опит нямам, но според Гугъл Simple Smile се предлагат пакети, които включват обиколка на Уиндзър, Стоунхендж и други забележителности, например: http://www.evanevanstours.co.uk/stonehenge-bath-tours.htm

Предполагам, че има и по изгодни варианти откъм цена. Peace

# 110
  • София
Мерси много много  Hug

А дали може да искажете мнение дали си струва Лондонската кула,Катедралата Сейнт Пол и Уестминстърското абатство?

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 20:15 от hetera

# 111
Уестминстърското абатство -36 П? ooooh! аз искам да видя само гробниците на поетите и на Исак Нютон, но егати цената

# 112
Мерси много много  Hug

А дали може да искажете мнение дали си струва Лондонската кула,Катедралата Сейнт Пол и Уестминстърското абатство?

За мен двете Лондонски атракции които не си заслужават са Мадам Тюсо и Лондон дънждин Simple Smile
В london tower, според мен си заслужава, там можеш да видиш короната на кралицата и разни други съкровища ,но за жалост не може да се снима.
Другото място което също препоръчвам е APSLEY HOUSE:) това е къщата където е подписан мирния договор след битката при Ватеро.
Къщата е изключително красива и има невероятни картини, а билета е само 6.50 паунда.
http://www.daysoutguide.co.uk/apsley-house

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 21:05 от Troy

# 113
Уестминстърското абатство -36 П? ooooh! аз искам да видя само гробниците на поетите и на Исак Нютон, но егати цената

36 паунда е годишен билет.
Вход за възрастен - 16 паунда

# 114
  • София
Ох,не знам трябва да махна някои неща,защото няма да имам финансовата възможност,но определено не знам кои  Sad
А Мадам Тюсо ми е мечта от малка и не мисля да го пропускам,въпреки соленичкия билет...

# 115
Лично аз , а и познатите ми които са посещавали Мадам Тюсо не сме впечатлени от тази атракция Simple Smile
Ако наистина си решила да си хвърлиш парите на вятъра си вземи тази брошура за която споменах по горе тъй като с нея е с намаление Wink

# 116
а на кои атракции си струва да се взема билет предварително, за да не се чака т. е къде са най-големите опашки?

# 117
Аз много искам да вляза в Уестминстърското абатство, но ме притесняват опашките. Билети онлайн не продават. С London pass има включен вход и за него, но не е от забележителностите, в които се прескачат чакащите и се осигурява бърз достъп. А някъде четох, че се чака три-четири часа минимум  Tired Май ще го пропуснем, защото не ми се иска да губим това време, без друго ще сме само четири дни в Лондон.
Имате ли наблюдения дали има часове, в които посетителите са по-малко?
А за London Eye, ако решим да си купим билети също на място, ориентировъчно колко време се чака?

# 118
Аз се опитах да си взема билети за Окото он-лайн и ми дава да избирам час? А избрах обикновени билети. Защо така?

# 119
Преди месец в събота мисля пред абатството имаше не повече от 10 човека.

Общи условия

Активация на акаунт