ПОЧИВКА НЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ,НО НЕ НА МОРЕТО

• 749
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,нуждая се от помощ и понеже знаете,че има доста измамни сайтове с оферти за почивки,ми се иска нещо препоръчано от вас. Да има спа..някакви интересни бани,процедури..фитнес,басейн и най-важното-да е на хубаво място. Да кажем нещо като Родопите. Имате ли специални предложения за хотели? Също така много бих искала да ми препоръчате сайтове с намаления на подобни почивки,от които вие сте ходили и сте доволни Simple Smile Благодаря ви

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 11:46 от barabanche

# 1
За Родопите . Позвънете в Нареченски бани .Или в градчето Баните. И на двете места водата е минерална и много хубава. Можете и сами да си организирате почивка на тези места .А ако попитате за някакви отстъпки предполагам ,че няма да ви откажат.
В курорта Нареченски бани има и хубави квартири и места за хранене. А наблизо е и Пампорово и други красиви места ,които можете да видите. Колкото до СПА процедурите ,не мога да ви бъда полезна ,но аз смятам,че една или няколко разходки в планината и къпането в минерелен басейн е нещо много добро.
В градчето Баните положението е същото -много хубава вода и срахотна природа. В село Ореховец пък има хубава къща за гости Казва се "Къща за гости Мересев". Там в много от къщите за гости има минерални басейни. А някои собственици предлагат и разходки до Перперикон и други интересни места в района.
Ако просто напишете на търсачката - Нареченски бани или град Баните ще откриете почти всичко.
Понякога пазаруването на почивки прес сайтове се оказва не дотам добро.
Приятно прекарване !

Общи условия

Активация на акаунт