"Закуската изяж сам...

• 38 714
  • 812
  •   1
Отговори
# 15
$hantalche, не съм съгласна. )
Мъжа ми пуши от...едно 17-18г. и винаги, ама винаги закусва сутрин. Ако не закуси му е терсене, но понякога се случва.

Отидем ли на почивка обаче задължително закусвам и аз. ))))
Особено лятно време на ол инклузив, точно на втория ден, вече си си изградил режим и ядем под час. )

# 16
  • София
Аз не закусвах много дълго време - от мига, в който бях достатъчно пораснала, за да пратя юфката и пържените филии (традиционни закуски в нашето семейство) по дяволите, докато не забременях. Когато забременях, започна да ми прилошава сутрин и се оправях само ако хапна нещо и така започнах да закусвам; закусвам и досега - купичка мюсли и кафе.

Между другото съм бивш пушач и дълги години "закусвах" кафе и цигари, както е написала Шанталчето. И не познавам пушач, който да закусва и съм приятно изненадана от мъжа на Мирама.  Peace

# 17
  • тук-там
Закусвам само през уикенда и то с кеф - към 9.30 всички сме заедно на масата. Това ни е традиция, както и менюто за закуската. В работни дни не мога да погледна храна до към 1.30-2.00 следобед.
Иначе всяка сутрин правя закуска за половинката, малката става рано и се оправя сама, но не тръгва без да се е подковала подобаващо - бащичко! Mr. Green

Забелязала съм, че ако закуся сутрин, през целия ден ям като невидяла!  Joy

Пушач съм!

# 18

Въпросът не е толкова за полезните и вредни навици, а за навиците, които ни създават уют и настроение за деня.
Ами на мен такова настроение ми създава сутрешното кафе с бисквита и вечерята. Неприятно ми е да се наплюскам от сутринта, целия ми ден тръгва накриво, ако се случи.

п.п. Не пуша.

# 19
Абсолютно всяка сутрин закусвам навън, в кафене. Усвоила съм италианския маниер, който общо взето е  капучино/кафе  и някаква лека кифличка ( сладка). Сладката закуска, за разлика от солената зарежда, а не натоварва. Закусвам много рано ( към 7 - 7,30) и успявам да изъдржа до обяда без да огладнявам, понякога към 11  плод или второ кафе.

# 20
  • Варна/UK
Не закусвам, но смятам да променя този си навик. Но странно защо, когато съм на почивка нямам търпение да стана сутрин рано и да закуся. Мисля, че ако има кой да ми прави закуска сутрин(фреш и препечена филийка, бих закусвала) Mr. Green Всичко е до навик. Детето ми закусва и си търси закуската още като се събуди. Май е време да започна да закусвам с него, още повече, че сега ходя на фитнес рано сутрин и имам нужда от енергия.

# 21
Закуската ми е кафе и цигара.
Ям към обед.

# 22
  • Linz
След ставане от сън пия чаша горчиво кафе. Закуската ми е 2-3 часа по-късно с още едно кафе.

# 23
През седмицата точно закуската ми е най-мършава, да не кажа почти никаква, особено ако съм под напрежение.
През укиенда когато съм си вкъщи, винаги се събуждам гладна.

# 24
Не закусвам- пия само кафе. Рядко огладнявам преди 11.

# 25
Аз пък винаги Simple Smile
Мюсли + кисело мляко , или чай+препечена филийка със сирене , или някой плод , това ми е закуската.
Понякога нямам много апетит сутрин , и почти винаги бързам , но дори и тогава хапвам нещо , защото твърдо съм забелязала че много по-енергична и продуктивна се чувствам през деня когато съм закусила.  А да , не пуша , никога не съм пушила и от кафе на гладно ми става лошо.

# 26
  • Galaxy 13197853088
Няма опция да не закуся.
Гладен и аз не се трая.

# 27
Няма опция да не закуся.
Гладен и аз не се трая.

Винаги е приятно да се прочете някой мъж по темите. Казват всичко честно Laughing

# 28
  • София
Не закусвам нищо, с изключение на кафе с мляко. Докато пушех, не палех цигара преди обяд.
Имам период до 10-11ч., когато съм съвършено неадекватна, не мисля, не мога нищо да направя, включително и не ям.
Основното ми хранене е обядът, държа да обядвам и не вечерям след 20ч.

# 29
Аз напоследък имам някакъв проблем. От много време насам постоянно ми се гади през деня. Особено пък ако пия кафе преди да тръгна за работа, става някакъв ужас. Но и да си призная, не пропускам цигарката сутрин. Всъщност това е първото нещо, което приемам за закуска през седмицата. През уикенда дори и не ми минава идея сутрин да запаля цигара, а ако не излезна някъде, дори през деня не ми хрумва да пуша.
Допускам, че се тровя нарочно на подсъзнателно ниво вече като си мисля, че ще си излекувам нервите на работното място като опъвам цигарки.

Иначе може да се каже, че вечерята винаги ми е било едно от най-обилните хранения за деня.

Общи условия

Активация на акаунт