"Закуската изяж сам...

• 43 522
  • 812
  •   1
Отговори
# 150
Е, любителите на чашката пропускат останалото на закуска, остава само гроздовата. Laughing

Все пак, алкохоът е силно калоричен, какъв по-добър начин да се заредиш с енергия още от сутринта. Naughty

# 151
Това съм го чувала, ама

# 152
Не е ли това английска закуска?  newsm78

Ето това е английска закуска.  Laughing

А на турската май ѝ казват континентална островитяните.

# 153
Ох, да, континентална беше  Peace

# 154
Континенталната е разочароващ невротичен кроасан и капучино.

От нея светът става по-мрачен...

# 155
Ааа, има разновидности доста. Само не знам кой е оригиналът.
Сег акато ги гледам - много вкусни са ми всичките, ама сутрин като стана - няма ли кафе, откачам, а за храна, съвсем не мога да мисля.

# 156
 hahaha Стига де, Мамасита,  кроасанът нали прелива от масълце, благинка за душата, туй онуй.

Всъщност въпросът на авторката беше за уюта и неговите прояви в хранителните навици, та да си допълня отговора: сутрин ми е най-уютно да си седна сама с чая, преди да започне активната част от деня ми.

# 157

Аха. Може и малко сладко и масло да ти пляснат. А на гладно да ям сладко ми е ужас.

Значи обобщаваме

1. Една българска
2. Турската за разяждане
3. Английска
и за десерт - френската

После отивам и си лягам.

# 158
И ти, като типичен българин - постави българската на първо място.  Laughing На мъжете - предполагам в тон с другата тема - им се полага двойна порция.

Не знам за какъв уют говорите, но сутрин да тръгна да правя закуска, да сервирам, поднасям и отнасям, да храня дребното и то това предполага поне 20-30 минути - е, никакъв уют не ми е  Stop

# 159
Вярно, че някои пият ракията накрая, ама аз съм си българка - започвам с нея.

# 160
  • Някъде на път....

Хахахахахаха!
Аз харесвам английската!  Peace

# 161

сега разбирам защо съм вечно изнервена и светът ми е мрачен все  Laughing
ако ми дадат една тава с кроасани, мммммм, не бих простила , стига да можех да си го позволя - вкусни, пуфкави, фантастично ухаещи на масло Laughing

а една тава мекици, с пудра захар....малейййййййййййййййй, просто става вече ужасно Twisted Evil

# 162
  • Някъде на път....
слънчева*, прекаляваш!  Hug
Само като те прочетох и качих веднага 2 кг......  Flutter

# 163
  • София
Нямам време за това, честно......Докато сколасам, то станало 12.....
Мъжът ми никога не закусва....

# 164
Само да допълня за английската закуска, че в оригинал съдържа и т.н. black pudding (което е нещо катко нашата кървавица  Mr. Green). Ето така изглежда full english fry up 

10 000 калории  Joy

Иначе за протокола и аз съм от джобните формати (160см) и също не поглъщам повече от 300 калории на едно хранене. Винаги закусвам - балансирано меню - протеин, въглехидрат (бавен) и малко мазнини (от полезните). Зелен чай или кафе. 1200 калории на ден, понякога 1500 ако реша да пия алкохол. Тренирам доста, защото на дребния ми ръст и въздуха се лепи.

Общи условия

Активация на акаунт