"Закуската изяж сам...

• 43 522
  • 812
  •   1
Отговори
# 135
Не закусвам.Обядвам лека храна,следобедна закуска също имам...и вечерям обилно,защото тогава сме цялата фамилия на масата и е като ритуал Laughing

# 136
Уважавам и турската закуска- домат, краставица, маслини, сирене, яйце, хляб, чай, масло, мармаладче...много неща си има!

# 137
Аз тогава предпочитам турска закуска пред английска Simple Smile

# 138
От английската закуска става чудесна вечеря.  Mr. Green

# 139
Уважавам и турската закуска- домат, краставица, маслини, сирене, яйце, хляб, чай, масло, мармаладче...много неща си има!
Домат, краставица, мармалад...маслини Rolling Eyes

# 140
Все съм се чудила откъде идва тази фраза. И защо се е пръкнала.

Основното ни хранене е за вечеря. И като количество, и като ат-
мосфера. В почивните дни пак така.

Теории всякакви има много, включително противоречиви. Ако ед-
ните твърдят, че закуската трябва да е основното ядене, другите
точно обратното - вечерята. Едните казват за многократно ядене
през деня, а другите обратното - с достатъчни междини между
храненията ... Май е най-добре човек да прави онова, което му
пасва.
+1 Peace
От ученическите си години не закусвам, а и моите родители също.
Основното е на вечеря.
В сем. на съпругът - обратно.
Важо е как се чустваш. Пословицата - пак давам от храната си,но в обратния ред.

# 141
От английската закуска става чудесна вечеря.  Mr. Green

Абсолютно. Като вляза сутрин и ми замирише на тия манджорляци, които по друго време на деня не бих подминала.

# 142
Домат, краставица, мармалад...маслини Rolling Eyes

Всичко е в поредността на ядене. Турската закуска е лежерно, бавно удоволствие във вече горещата утрин.

Яде се, ако после нямаш много работа.

# 143
Ходила съм на детска градина само два дни - резултатът е, че не помирисвах зрял фасул и мляко с ориз повече от десетилетие след това  Crazy

Не закусвам, а би било добре, ако можех да пропускам вечерята вместо сутрешното хранене, веднага ми се отразява на теглото  Rolling Eyes За съжаление не мога да спя на празен стомах  Laughing

# 144
  • София

Това не е ли закуска "Балкантурист", както аз я наричам (или компле според някои други)?  Laughing

# 145
Малко офтопик.

Като ви чета килограмите и височината, ми се струва, че всички сте много слаби. hahaha

Едва сега започнах реално да пълнея (което и е желан резлутат за мен), но въпреки качените 3-4 кг., стоя слаба все още, реално бях слаба преди, но не и крещящо слаба. Имах си мазнини на стратегическите места.

Проблемът с теглото е еднакво угнетяващ и за пълните и за слабите хора, даже жена, висока 1.72-3 под 60 кг., ми се струва слабичка. Rolling Eyes

# 146
ох, изчетох ви закуските, и ми иде да си поръчам двойна английска и тройна турска за дояждане Crazy

# 147
Не, не закусвам.

Това не е ли закуска "Балкантурист", както аз я наричам (или компле според някои други)?  Laughing
Не е ли това английска закуска?  newsm78
Не я харесвам, защото не мога да смесвам вкусовете - особено сладко и солено.

# 148
А българската как ви е

# 149
Е, те за това не закусвам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт