"Закуската изяж сам...

• 43 522
  • 812
  •   1
Отговори
# 195
Ти как мислиш? Според мен, не, секса гори калории, не може да е закуска. Освен ако разбира се ти не закусваш допамин, в което не бих се учудила Laughing  Wink

# 196
Е, има я и закуската на Хънтър Томпсън, но той човекът си отиде рано, щото се гръмна.

За щастие или за съжаление нямам нужда от допълнителни съставки за промяна на съзнанието.

# 197

Сексът брои ли се за закуска?

Гълташ ли?

# 198
# 199
Изтрещяхте пак.. Laughing

Сигурно е от смяната на сезоните.. Joy hahaha

# 200
Ето още един вариант за закуска:

# 201

Ох, приседна ми ябълката, ама снощи и аз се образовах на Слави, то много полезно било бе, кво се занимавате вие с френски, английски и нам кви си други закуски. Всички минерали и витамини били там  Confused

# 202
 hahaha Да, но няма ли етични проблеми? Не може ли да се разглежда като форма на канибализъм?

# 203
Аз нямам етични проблем с канибализма. Важното е да е на бяла покривка.

# 204
В сребърна купичка?

# 205
Много френска вълна ви е треснала нещо.  Laughing

И понеже сутрешната английска закуска ви потресе, те ви следобедна английска. Обикновено включва и чаша шампанско, което не е пречка да си кажеш мнението за франсетата  Joy

# 206
Аз мойто няма да си го казвам, само ще си взема сандвиче. А шампанското така или иначе англичаните са го създали, та да не се правят на много интересни онез'.  Mr. Green

# 207
Само да не е прословутия сандвич с кресон.

# 208
Шампанското е по желание
Иначе ммммммммм ако сте в Лондон, на последния етаж на Бритиш мюзиъм има точно такава следобедна закуска, 1:1, дори така е подредена. и не е скъпа, нещо като 20 паунда за 2-ма

# 209
Следобедният сандвич с краставица е най-божественото нещо на планетата.

Общи условия

Активация на акаунт