"Закуската изяж сам...

• 43 528
  • 812
  •   1
Отговори
# 330
маска на Окупирай-движението - ако ми обясниш и всичко ще е  Hug
Филмът ако си заслужава, казвай, че да престана с тия селски изпълнения от прости пържени филийки.

# 331
Яйцето в дупката прави закуската по-привлекателна за децата. За мен е начин да накарам големия ми син да яде яйце. Не може момче на 9 да яде само пържен хляб на закуска.

# 332
А задължително ли е пък да яде пържена филия или пържено яйце за закуска? Аз не бих могла ежедневно да ям пържотии сутрин... Rolling Eyes

# 333

Viliko, в пещера ли живееш? Това е филмът, дал старт на мини революцийките от последните месеци, да видим докъде ще стигнат...

# 334
Joy Да, тв нямам в пещерата, нито имаме кино в гората, а маската съм я виждАла, ма не знаех, че е от филм просто, нито че пържената филийка не е това, което беше ...

# 335
Разбира се, че може да яде и други неща, но примерно е неделя и съм решила да ги поглезя с по-калорична закуска. Тогава слагам по едно яйце за момчетата.

# 336
Еее, бива ли насила сега  Crossing Arms

# 337
Когато готвя, крия огромно количество масло и други наситени мазнини в храната. Никой не ги усеща, а всички са много по-щастливи след това, особено ако са били на диета.

# 338
Намазваш я с масло, пържиш я в още масло. Като пуснеш яйцето, то обхваща част от филийката от едната страна и не е само хляб.
На това много ме дразни, че когато филийката и белтъкът са ок, жълтъкът е още рохък Confused А аз рохки жълтъци не обичам.

# 339
Когато готвя, крия огромно количество масло и други наситени мазнини в храната. Никой не ги усеща, а всички са много по-щастливи след това, особено ако са били на диета.

Ако съм на диета и някой тайно ме набъхта - ще има да се крие после  Crossing Arms

Рокси - мъжът ми има един лаф за рохките яйца, ама ме е срам да го изкажа  Joy
Ще ти смуча п*****а като рохко яйце

# 340
Рокси, обръщай филийката и готви на слаб огън, и да не е на газ,  тогава ще има само рохко стълбче.
viliko, аз никога не храня деца насила. Ако им дам яйцето варено, тогава няма да го изядат, но във филийката се приема с охота.

# 341
Абе странно ми е ...мерака да има яйце и да правя театри чак, затова  Peace

# 342
  • гр. София
Рокси, опитай да правиш филийките на тефлонов тиган и да ги обръщаш с шпатулка, за да се изпекат равномерно. И аз не понасям рохки яйца. Ужасно са ми сополиви Sick

# 343
Аааа, на тефлон вкусът е съвсем друг, пържените картофки - също. Може да ми се смеете, но откакто гепих стария обикновен тиган на баба от едно време - си облизвам пръстите с пържените неща  Heart Eyes

# 344
Е, аз също не правя театри, а закуски. Предлагам яйце в неделните закуски, защото намирам яйцата за полезна и здравословна храна, особено пък за деца.
За всеки случай много по-полезна от пържена филия в олио, намазана с конфитюр. Откъде знаеш, че на твоето дете няма да му се хареса  Wink

Общи условия

Активация на акаунт