"Закуската изяж сам...

• 43 526
  • 812
  •   1
Отговори
# 375
Не си права, Слънчева, докторът е като попа- не го гледай какво прави, а го слушай що говори. И ако имаш воля- изпълни.  Simple Smile Много светила знаят прекрасно що е добро и зло, но не им стига волица да го направят. Що пушачи онколози има, да речем.
Стига да решиш приказките на кой точно ще изпълниш де, понеже някои доста си противоречат.

# 376
Мисля, че Байкова не е с надмормено тегло, изглежда нормално, но не така, както искам да изглеждам аз.

# 377
споко, аз съм ок с килограмите Grinning
слушам ги по телевизия или в разни списания и нета тези съвети.

иначе, слава богу, мога все още да си позволя да се натъпча вредно, като наистина ще се ядосам много де, но после ще се върна обратно в изходно положение Simple Smile

------------

друго исках да кажа - не бих приела съвет от /примерно/ козметичка с лоша кожа, от маникюристка с  неоформен маникюр, от модна шивачка , по захабен халат и чехли  - ей такива неща, ако ме разбирате.

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 10:53 от слънчева*

# 378
Като каза вредно, най-вредно се храня около Великден, защото поне седмица след това има сладки козунаци за закуска. И тогава закусвам, после нямам енергия и почва да ме мързи, чувствам се точно като втасало захарно тесто. Дори започвам да ползвам асансьора. Но като приключа и с последното парче козунак, отново се връщам към стария си навик сутрин да не ям и нещата се оправят.

# 379
Мисля, че Байкова не е с надмормено тегло, изглежда нормално, но не така, както искам да изглеждам аз.

На тегло може да е нормална, но съставът на тялото й е като кифла с мармалад. Пухкава, с голям процент телесни мазнини, с гънки по корема. Това са специфичните мазнини на човек, който е пазил диети, но неуспешни, никога не е стигнал до ефективно горене, защото никога не си е позволявал да погладува.

# 380
Тук, обаче, е права:

"Ако става дума за универсална диета, няма. Открие ли я някой, готов е за Нобелова награда. Във всички случаи обаче няма да я вземе Дюкан. Тя съвсем не е безвредна. Изключването на плодове от нея лишава организма от въглехидрати, а без тях мозъкът започва да страда."
http://www.monitor.bg/article?id=302094

Не намирам точно тази жена за дебела.

Храненето на точен час, обаче, и по списък би ме побъркало:
http://detelina.wordpress.com/diets/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0% … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

Имате ли желание, време, а и намирате ли смисъл, да прочетете "сто неща" и да ги спазвате?
http://www.-spam046-/?mod=healthiness_ideas_item&show=9

# 381
Затова и разнообразните кухни и закуски:)

Но не е права, че мозъкът не може без захар. Изобщо не съм забелязала да съм се превърнала в зомби при спазване на диета изцяло без въглехидрати. Ако така се ставаше зомби, вече щеше да се е случил зомби апокалипсисът.

Нея със сигурност би я ударило в мозъка, но аз съм супермен, адаптиран към кетоза. Наистина е малко трудно и странно, почти колкото да се превърнеш във върколак- и включва почти толкова свръхспособности и глад за мазно месце...

Тази сутрин имаше добър музикален подбор.

# 382
Няма да защитавам Байкова, но не забравяйте че тя е на години като майките ни, или пък бабите на някои от девойките, пишещи тука. Една жена на 60+ не може да има същия състав на тялото както един мъж на 30, в супер форма и кондиционен треньор на всичкото отгоре. Ако можете да покажете тялото на жена 60+, с раждания и всичките екстри, но хранила се по системата на спайдерите, давайте да сравняваве.
Лошата новина е, че повечето жени след определена възраст вероятно ще изглеждаме по-скоро като Байкова.  Sad

Много е важно и как ще те захранят като дете. И какви са генетичните ти заложби. Да, Байкова би могла да потренира малко и да оформи тялото си, но пък Милко е генетично кльощав, слаб мъж. Аз познавам такива мъже - е не спира да яде от сутринта до вечерта и все са си слаби, те дори искат да напълнеят, но не им се отдава. Такива мъже много трудно качват мускулна маса. Дали диетата на такъв мъж е подходяща за мен - едва ли.

Иначе е готин Милко:
http://spider.noxis.net/pub/milko/milko-murgash-080427_3.jpg
http://spider.noxis.net/pub/fit/milko-070214.jpg

# 383
Захарта не се набавя само от сладките неща и не е само под формата на рафинирана захар. Едно кило череши за деня набавят предостатъчно, да речем. Въглехидрати има и в белтъчните продукти- киселото мляко, яйцата, месото.
Прекомерното приемане на белтъци приемам за изключително вредно.

http://www.bb-team.org/articles/4249_protein-chast-parva

..............................................
Да, некоректно е да се обсъжда така жената. Тя не е на 30 години, все пак. А за възрастта си изглежда добре. Прегледах доста снимки, преди да си направя този извод.

И генетиката оказва огромно влияние и на външния вид и на здравето, разбира се. Това няма как да се отрече. Но никой не е доказал какъв е нейният дял и какъв- този на останалите фактори.

# 384
Лично познавам дама над 70, която има по-елегантна фигура от моята.

На възрастта на Байкова може да се изглежда много по-добре с физическа активност.

Аз съм на 30, но генетично три поколения назад на 30 години са били с много повече телесни мазнини от мен. Доскоро си мислех, че е ген как ще изглеждам, докато не взех нещата в свои ръце и хич не виждам наследствеността, която ме обрича на напълняване а ла Байкова. Генът ми е да стана стандартна лелка- и всъщност съм във възрастта, когато това трябва вече да е станало, но защо ли нещо не става...

Възрастта не е главното, обездвижването и храненето са. Байкова е много учена, но за себе си не е постигнала нищо феноменално- извинява я това, че е много учена и не е имала време. Но пък и диетата й не е кой знае какво, а от много учене е забравила, че верността на твърденията не зависи от положения върху тях труд и че новото може да отвее и 20 години натрупване на стари данни.

Понякога човек трябва да може да повярва в шест невъзможни неща преди закуска, да се върнем на темата. Това е може би дори по-важно от закуската.

# 385
Няма да защитавам Байкова, но не забравяйте че тя е на години като майките ни, или пък бабите на някои от девойките, пишещи тука. Една жена на 60+ не може да има същия състав на тялото както един мъж на 30, в супер форма и кондиционен треньор на всичкото отгоре. Ако можете да покажете тялото на жена 60+, с раждания и всичките екстри, но хранила се по системата на спайдерите, давайте да сравняваве.
Нямам наблюдение върху това кой как се храни, но понеже всяка седмица ходя на басейн, къето основният контингент е 60+ трябва да  кажа, че определено движението има огромно значение.
Такива спортни бабета има, че шапката да ти скрият.
Не им знам състава дали е на кифла, на бифтек или на яйце, обаче като я видя, че плува един час без да спре, че излиза от басейна без да ползва стълбичката и колко е жизнена спира да ме е страх чак толкова от старостта.

пп. много мускулест тоя Милко, па и гол по раница се снимал  Laughing не харесвам изкуствените крайности.

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 12:06 от Рокси

# 386
Човек трябва да се вслушва в себе си. Случвало ми се е неистово да ям нещо, което после се оказва, че било много полезно точно за това ми състояние. От много четене сме позагубили инстинктите си. 
Да.  Peace
Преди цикъл умирам за шоколад.
Защо?

Тоя Милко изглежда зле. Добре оформени мускули и броящи се ребра по корема. Ребрата ми действат анти еротично.

# 387
Вярвам аз, вярвам Мамасита. Нямам никакъв проблем с това. И науката знам, че не е светая светих. Обаче накрая има цена и трябва да си я платим. Аз съм била на спайдерската система - и тренировки, и хранене. Видях си плочките по корема. Но да изглеждам така ми отнемаше цялата енергия. Силови тренировки, планиране на храната, пазаруване на определени неща само и т.н. Уморих се и загладих формите пак. Сега просто ям протеин на всяко хранене, тичам в парка вечер и гиричките и клековете замених с танци. Добре се чувствам, но нямам плочки. А на Милко му е трудно да заглади косъма, сигурна съм!!

И аз съм виждала бабички с глезени на газела на танците, обаче те са си такива от рождение.
Важното е да има кеф и движението да е зареждащо, защото с годините мотивацията спада. Пък и за лелинския облик допринася и излъчването най-вече. Така че, какво има за закуска днес  Grinning?

Тази гърла е на 70 години в това видео: http://www.youtube.com/watch?v=EmH4YlNdWAg&feature=related     Peace

Рокси, този точно е естествен. Това го е постигнал само с папкане и трениране.  Simple Smile

# 388
Бре, как се стигна до еротични снимки.  hahaha

Храненето на точен час, обаче, и по списък би ме побъркало:
http://detelina.wordpress.com/diets/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0% … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

Като видя диета с "ден 1/2/3/35" ми се прияжда всичко и веднага.

# 389
  • София
Аз пак ще се оплаквам. Тази работа със закусването нещо не ми влияе добре Rolling Eyes За десетина дни успях да науча корема си сутрин да стърже, но уви не успях да го науча да стърже по-малко през останалото време. С две думи - това, че закусвам, не ми намали апетита по обяд, каквато беше целта Laughing
И сега к'во? Ще се деблее, то се е видяло... Tired Да взема един тест за бременност да си направя newsm78

П.П. Този голият не ме кефи. Сори, сигурно много се старае, за да изглежда така, но на мен някак съсухрен ми изглежда Thinking Е, аз на него сигурно ще му изглеждам като втасал козунак, така че да не си придиряме толкова Joy

Общи условия

Активация на акаунт