"Закуската изяж сам...

• 43 521
  • 812
  •   1
Отговори
# 600
Имам един познат флегматик.....ама класическа флегма. Като ходим групово някъде и започнем да дърдорим и ръкомахаме останалите, той ни нарича "Конгрес на невротиците".  Joy

Иначе за хранене аз се храня с нормално темпо предполагам - не съм от най-бързите, но и не преживям с часове. Интересно, че за самото хранене флегмата свършва пръв, но подготовката му е епична (като колегите на Рокси)  hahaha

Баба ми прекръстваше печивата си и също нещо им баеше преди да ги сложи във фурната. Яко е това. Аз задължително си пускам музика, наливам си малко винце и се подхващам.Така се отпускам, развеселявам и влагам хубава енергия в храната.

# 601
 hahaha Дано да им е бил полезен.

И аз гоня. Най-нервните ми кулинарни моменти бяха когато поради счупен крак се опитах да давам инструкции, а мъжът ми да готви. След точно два опита се научих да си готвя с все гипса. И не щото го мързи и се е измъкнал, не.  hahaha

# 602
Aз моят не мога да го гледам как готви. Не че не се справя, ама за един сандвич сигурно ще изцапа три ножа- с един да среже хляба, с втори ще намаже масло, с трети ще среже шунката, и тук вече съм загубила няколко хиляди нервни клетки:)

# 603
аз съм силно невротичен тип.  Mr. Green
а в кухнята все едно съм яхнала 300 дявола  Twisted Evil наведнъж.

буквално нещо ми става. повече няма да си причиня това час и половина там. мъжът ми дори ме съжали вчера. каза да не се престаравам чак толкова, все сме щели да  оцелеем и без толкова готвене. казах, че съм готова и боса да ходя, но да не седя в кухнята.

когато някой ми каже, че си успокоява нервите с готвене, буквално ме потриса. не знам какво успокояващо има в готвенето  #Crazy. според мен е адски натоварващо нервите занимание.

# 604
Слънчева, и аз реагирам така като чуя, че някой се успокоява с гладене или чистене.  Mr. Green

Aз моят не мога да го гледам как готви. Не че не се справя, ама за един сандвич сигурно ще изцапа три ножа- с един да среже хляба, с втори ще намаже масло, с трети ще среже шунката, и тук вече съм загубила няколко хиляди нервни клетки:)

Същото е и у нас.  Twisted Evil

# 605
Цитат
когато някой ми каже, че си успокоява нервите с готвене, буквално ме потриса.....
Аз съм така с гладенето.     Mr. Green    Ютия не съм пипвала сигурно вече ....2 години.     Laughing
И ако до живот не я видя, няма да ми залипсва......

# 606
  • гр. София
На мен ми е приятно да готвя и това не ме натоварва. Та до известна степен ме успокоява. Но само като се сетя, че има да мия прозорци направо откачам.  Crazy

Ъъъъм, такова, някоя от вас случайно да се успокоява като мие прозорци?  Rolling Eyes
Пък аз ще й направя баница.

# 607
Почнахме ли с офертите? Аз предлагам меню по избор в замяна на чистене и гладене. Може и миене на прозорци.  hahaha

# 608
  • n/a
Борса ли си организирате? Няма как да участвам - нищо домакинско не ми носи радост. Нищичко.

# 609
А кой номер обувки носиш?

# 610
Аз готвя много бавно и ям още по-бавно.
За да не се дразни моя като ме гледа - готви предимно той.
За яденето също не можем да се разберем - аз докато седна на масата и хвана лъжицата, той се е наял.

В редките случай като готвя си пускам музика.

Забелязала съм че като готвя и треперя да не объркам нещо по рецептата нищо не става. Като готвя и ми е през ... какво ще се получи става вкусно.

# 611
Аз съм майстор на гладенето. Научи ме точно мъжът ми, който е факир на тази работа (виждала съм го как глади пола солей като за ревю). Не ми е проблем да гладя, но той си глади панталоните сам. Моите панталони също той ги глади (защото на мен ми отнема повече време).
Заменям гладене за чистене и подреждане, може и за козунаци или разни такива дето стоиш по сто часа в кухнята за тях  JoyPeace

# 612
Откакто спрях цигарите и кафето - закусвам и не мога без стабилна закуска.
Съответно обядът и вечерята са ми доста по-оскъдни.
Докато пушех, доста често пропусках закуската (за сметка на цигара с кафе) и дори обядът, което водеше неминуемо до вълчи глад вечерта, което пък определено не е полезно за стомаха и ми докара какво ли не.
Сега вече се чувствам по-добре...

# 613
За плащането в кухнята - това гледахте ли го?
http://btvnews.bg/video/news/profesiya-domakinya.html
Къде пък се плаща на домакините?

# 614
  • Tам през Атлантическия океан
аз съм силно невротичен тип.  Mr. Green
а в кухнята все едно съм яхнала 300 дявола  Twisted Evil наведнъж.

буквално нещо ми става. повече няма да си причиня това час и половина там. мъжът ми дори ме съжали вчера. каза да не се престаравам чак толкова, все сме щели да  оцелеем и без толкова готвене. казах, че съм готова и боса да ходя, но да не седя в кухнята.

когато някой ми каже, че си успокоява нервите с готвене, буквално ме потриса. не знам какво успокояващо има в готвенето  #Crazy. според мен е адски натоварващо нервите занимание.
Това съм и аз , прочетох сА  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт