По едно време върлуваше слух, че в чаша чай имало повече кофеин отколкото в чаша кафе, ау, какъв ужас. Пък то не било съвсем така. Също като с диуретичните свойства на кафето. Едва ли не толкова е диуретичен, че от една чаша кафе ще изгубиш повече течност, отколкото си поел с нея.
По едно време върлуваше слух, че в чаша чай имало повече кофеин отколкото в чаша кафе, ау, какъв ужас. Пък то не било съвсем така. Също като с диуретичните свойства на кафето. Едва ли не толкова е диуретичен, че от една чаша кафе ще изгубиш повече течност, отколкото си поел с нея.
, лошото е че вече и много плюскат.
Ей това е то глобализацията. 

, не помня вече за кое точно беше полезно, че много болести имам и дори сутрин ако нещо не ме боли се чудя дали вече не съм се преселила в отвъдното. обаче- важно е да се пие, аз най-много харесвам на свекъра на аззи виното, ама нЕма тази година. да се счита за критикувана
Понеже без кафе не мога, ако ще пътувам и не искам да спирам на всяка бензиностанция по пътя, единственото което ме спасява са солети, сухари и други такива хрупащи нещица. Някак ми " попиват" излишните течности Препоръчани теми