Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 455
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 1 005
А може да и е дошъл цикъла...

# 1 006
  • София
Може, да.
Трябва да повтори теста и ако и днес има зацапване и теста е положителен, да отиде на лекар

# 1 007
Усили се туко що влизах да ви кажа, даже имам чуството че ми дойде, незнам какво да мисля а от теста от днес пак има бледа, много бледа ама е там... Confused  Cry

# 1 008
  • София
Tedi.chch - щом чертата не е по-наситена от вчера, може да караш биохимична.
За всеки случай аз бих се обадила на лекар да обясня ситуацията.
Ако ти е тръгнала ярка кръв, надали може да се задържи бременността, но все пак звънни на доктор или отиди да се консултираш. Може да те посъветва кръвен да направиш.
Доста е кофти така като се случи, защото предполагам си много объркана, аз лично бих била. Хем се случва, ако не беше правила тест нямаше и да разбереш, хем защо се случва и т.н.т. Но такъв е живота, не е било писано явно.   Confused
Дай да видим чертата, с първа урина ли го направи?

# 1 009
http://prikachi.com/images.php?images/744/8886744C.jpg
Ето го и днескашният тест 😔

# 1 010
Според мен, няма шанс...

# 1 011
  • София
има черта, но това кървене... Какво каза лекарката?

# 1 012
  • София
За мен този тест е отрицателен. Може би само на лентата видях някаква ..... втора черта.

# 1 013
Аз виждам черта, но е определено много по-бледа от вчерашната и според мен, хормона е паднал и ще и дойде цикълът.

# 1 014
  • София
да не забравяме, че вчерашната лента е по-чувствителна от шуърчека, но няма какво да се мисли особено, щом има кървене

# 1 015
Ти как разбра, че е по-чувствителна?

# 1 016
Лекарката каза да видя утре как е, и да и звънна да се разберем за час, иначе каза че най вероятно е имало бременност която не съм задържала ...

# 1 017
  • София
Принципно и на двете пише 25 предполагам, но лентата е по-чувствителна, защото има доста примери във форума, както и с мои познати, с положителна лентичка и отр. шуър и след ден и на шуър чека вече се вижда черта.

То и престото го дават 20, но отчита на много по-малко. Наскоро приятелка имаше бледа черта на престото, отиде в лабораторията и ЧХГ й беше 10. Но на тези 10, шуърчека нищо не отчита все още.
На мен лично когато забременях, престо ми отчете вечерта на 9-ти ден след овулацията, която беше следена на ехограф, а на другата сутрин ЧХГ ми беше 18, предполагам че предния ден ми е била около 10 в кръвта и по-малко в урината.

А има и обратен пример - ББ тест, който е с чувствителност 10, отчита масово на доооста повече чхг, когато вече и шуърчек са отчели, той дава бледа черта.

Та от тези примери знам, че едното е по-чувствително от другото и така Simple Smile

# 1 018
Мда, май си права.

# 1 019
Според мен е биохимична бременност. Аз също виждам втората черта и на този и на предните тестове, но би трябвало да се насища, още повече с първа урина...

Общи условия

Активация на акаунт