Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 628
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
По добре утре сутрин  Peace

# 1 231
  • София
Фло, стискам ти много палци.
На последния тест веднага ли се появи? Тези тестове да не са хоум тест?

# 1 232
  • Монтана
Тестовете са клиърчойс.....първоначално беше по бледа и постепенно се насити

# 1 233
За мен трябва да пробваш с Престо, най-чувствителни са

# 1 234
  • Монтана
Нямаше Престо и си купих някакъв нов Белиив. За първи път го чувам.

# 1 235
  • София
Той е ок, чакаме те Wink

# 1 236
  • Монтана
Момичета, извинявайте! Мислех че съм ви писала за резултата от теста. Нсправих го още вчера и е отрицателен. Значи тези лентичките са пълен боклук. Аз несъм разочарована, защото съм свикнала и не влагам много надежди. Но страшно много ме е яд на производителите. Мислят ли какво разочарование и мъка могат да причинят на една жена копнееща за детенце. Не че аз не го искам... Казвам ви просто да си знаете и да не ги купувате, не толкова за напразно хвърлените стотинки, колкото за напразните надежди. Пожелавам на всяка от вас да извади по 1  положителен тест за Свети Валентин и до баба Марта всичките да сте се похвалили... Hug
Спокойна и бебеносна неделя ви желая

# 1 237
Доколкото те разбирам имаш още ден до датата на цикъла. Може пък теста да не е толкова чувствителен. Аз когато направих тест беше на 4-ти ден от закъснението и отчете отрицателен но го направих около 16 часа. На сутринта повторих теста със сутрешната урина и излезна втора едва долувима чертичка след ден си направих още един отново със сутрешната упина и чертичката беше по наситена, но бледа. Тогава реших да пусна кръвен тест и там всичко се потвърди. Не губи надежда може пък и да е станало чудото...

# 1 238
Тези лентичките можело да дадат грешка, ако са топнати повече. И Престо не го харесвам, защото при него се случва да се появят изпарителни черти. Rolling Eyes

# 1 239
Престо ми е давал розова втора черта и не бях бременна.Шуър чек никога не са ме подвеждали.

# 1 240
1 ден закъснение Presto бледа втора
1 ден закъснения Шуърчек още по бледа втора
2 ден закъснение Be live вечерта бледаааа втора
3 дена първа урина Be live излезе си най накрая тази втора...не беше най ясната, но си беше по видима от всички.
Явно зависи от това колко се е образувал хормона в урината 😕

# 1 241
1 ден закъснение Presto бледа втора
1 ден закъснения Шуърчек още по бледа втора
2 ден закъснение Be live вечерта бледаааа втора
3 дена първа урина Be live излезе си най накрая тази втора...не беше най ясната, но си беше по видима от всички.
Явно зависи от това колко се е образувал хормона в урината 😕
Тихичко честито и пухкав ревящ финал.  Simple Smile

# 1 242
Е, Фло, съжалявам.. Моят опит от клечките от интернет е много положителен и за О и за Б, но марката която взимах е One Step.

# 1 243
sunflower933
Благодаря, но може и да не е толкова тихичко ☺ Вече сме в почти в 12 г.с.

# 1 244
Здравейте, момичета!
Вчера на първи ден от закъснението направих тест за бременност шуър чек, но се появи едва доловима втора бледа черта! Как да го тълкувам? Мисля да направя втори днес. Бременността е желана и дано да е така.

Общи условия

Активация на акаунт