Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 293
  • 3 380
  •   4
Отговори
# 1 950
За мен си е бременност. Преди 13 години ми беше такава бледа чертата.

# 1 951
Ох момичета,дано сте прави! Сърцето ще ми се пръсне от вълнение. Много ви благодаря!

# 1 952
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Положителен е  Peace Честито!

# 1 953
Положително тестче! Честито и леко бременеене Hug

# 1 954
Хайде дано е така и всичко да е наред,прекрасни мами Simple Smile Благодаря на всички ви за подкрепата,този форум е страхотен Hug

# 1 955
  • 2860 км северно от Екватора
Здравейте,регистрирах се в търсене на тази тема. Със закъснение 3 дни съм,правих тест сутринта с първа урина.
Много е бледа,ще умра от вълнение дали е желаният от 5 месеца резултат. Simple Smile
Да. Положителен е.

# 1 956
  • Монтана
Здр момичета...честито на видялите 2 черти.
На мен вчера ми беше датата на МЦ.
Направих си един шуър чек, който според мен бе отрицателен. Чудя си дали днес има смисъл да го повторя. Вие как мислите...?

# 1 957
  • София
как така според теб е бил отр?
ако не е имал черта, значи е бил отр, но аз лично бих повторила, да Simple Smile дано да е на късмет

# 1 958
  • Монтана
Ами казвам според мен, защото ту ми бледнееше нещо, ту не....ще си купя днес 2 3 теста от тези по евтините. Ако не дойде мц ще си направя. Нямам признаци за мц (ПМС) както обикновено имам...но имам съмнение че закъснението може да се дължи и на лекарствата които взимах на скоро, заради проблеми с кръста.

# 1 959
Не знам къде да си задам въпроса та реших тук да попитам какво мислите за фоликул 12 мм на 14 ден от цикъл (при цикъл 30-31 дена и менструация 5 дни)

# 1 960
Какъв е въпросът? Ако питаш кога се очаква О, сметни приблизително по 2 мм растеж на ден, т.е. може би след 5-6 дни.

# 1 961
Какъв е въпросът? Ако питаш кога се очаква О, сметни приблизително по 2 мм растеж на ден, т.е. може би след 5-6 дни.

М да кога долу горе би трябвало да е и дали е нормално това на 14 ден 12 мм фоликул

# 1 962
С дълъг цикъл си, така че е съвсем нормално да имаш късна овулация.

# 1 963
Здр момичета...честито на видялите 2 черти.
На мен вчера ми беше датата на МЦ.
Направих си един шуър чек, който според мен бе отрицателен. Чудя си дали днес има смисъл да го повторя. Вие как мислите...?
И моят тест на ден 1 си беше отрицателен,на ден 3 с бледа черта, сега е ден 7 и си има две чертички. Утре ще ходя да си пусна кръвен тест.

# 1 964
Йоана, вместо да пускаш кръвен, изчакай още няколко дни и отиди на преглед. Кръвният е безсмислен при положение, че имаш положителни тестове за бременност. Още първият ти тест е бил положителен, защото втората черта, макар и бледа, означава положителен тест.

Общи условия

Активация на акаунт