Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 333
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 2 160
Снимай го на дневна светлина без светкавица, защото на таи снимка не виждам II-ра черта.

# 2 161
Хвърлих го. Няма да се надъхвам. Прави сте, че не трябва да трепнеш толкова и просто да си изчкаш МЦ Simple Smile

# 2 162
случва се, просто повтори теста на 12-ти ден ако не броиш 19-ти, т.е. на 31-ви ден и ще стане ясно
Днес е 34ти ден от последният ми цикъл и 15ти след О , цикъл все още няма...  прикачвам теста от тази сутрин , който е категорично отрицателен   Disappointed

# 2 163
И на двете момичета тестовете са отрицателни.

Astinedd, ако очакваш М в петък, тест най-рано може да ти отчете утре. Не виждам защо правиш тестове, като е ясно, че ще са отрицателни.

# 2 164
  • София
Само един хинт - тия One step никак не са ранни тестове. Приятелка, чак на чхг 50, имаше бледа черта на тях. Не очаквайте ранен резултат, въпреки, че ги дават много чувствителни.

# 2 165
Само един хинт - тия One step никак не са ранни тестове. Приятелка, чак на чхг 50, имаше бледа черта на тях. Не очаквайте ранен резултат, въпреки, че ги дават много чувствителни.
В сайта пишеше 10 хахаха как лъжат.... ужас и аз почнах сутринта антибиотик Rage (заради предполагаема киста на зъб) ...  ще взема Шуърчек и ще го направя утре сутрин , ще ви кажа резултатите при всички положения ... ядосах се Triumph

# 2 166
  • София
Ако си направила теста в деня на чакане на цикъла, той е верен.
Просто не може да се очаква на 7-8-9-10 ден да отчете. Отчита около 11-12 ден от О или 2-3 дни преди цикъла.

Реално много хора се заблуждават, че този тест ще им отчете между 7-ми и 10-ти ден, което не се случва. След като видях какво се случи с приятелката ми, аз спрях да си ги купувам, не виждам смисъл от тях, щом и БГ тест ще ми отчете по същото време

# 2 167
Не зная кога ще дойде... бях с късна О на 3 - 4ти февруари и една камара странични неща от миналия месец и всичко се обърка...  по принцип цикъла ми е 27 дни нямам ПМС , гърдите са ми спокойни, и апетит нямам , само едно главоболие и от два дни от време на време ми става зле на стомаха , но мисля че е от антибиотика ...

# 2 168
  • София
Ако ти е била на 3-4-ти трябваше да ти дойде вече.
Ако си сигурна в датите, теста е актуален - отр.
Отиди на преглед ако не ти дойде до 2-3 днй

# 2 169
  • Бургас
One Step на мен ми хванаха на 14 чхг, 3 дни преди датата на ц и точно 11 дни след овулация/доказано с кръвен/

# 2 170
One Step на мен ми хванаха на 14 чхг, 3 дни преди датата на ц и точно 11 дни след овулация/доказано с кръвен/

На мен пък, на 5 дена преди М и едва 9 дена след О, потвърдена на екограф.

# 2 171
Не забравяйте, че важно е не само колко единици ЧХГ отчита един тест, а и технологията, по която е направен. По-обикновените тестове невинаги могат да направят реакция с урината и от там се получава така, че на някои им отчита, а на други-не. Иначе всички тестове щяха да са на една цена, а реално има тестове, които струват стотинки, има и от 7лв. Този One step май също е от евтините.

# 2 172
Да , 30бр за 7лв от EBay  , тези за О са същата марка и дори по евтини...

# 2 173
  http://www.img-share.eu/f/images/490/20180220_132318YDTwM … 132410_sredna.jpg

http://www.img-share.eu/f/images/490/20180220_132259uC8hyAYjG2nw … .jpg   

Здравейте! Simple Smile Правих инсе на 13ти на спукан фоликул - днес от чисто любопитство направих тест и на 4тата минута излезе това(да подчертая,много пъти са ми излизали изпарителни черти на този тест - но никога така ярки и розовеещи,на живо се вижда с просто око от далеч,не се налага да се взирам) 8 дни е безумно рано(прочетох за някои мами,с + тест (уринарен) 8 дни след инсе и от любопитство то направих.Напразни надежди не влагам,често казано и 2 ясни черти да бяха,сигурно пак нямаше да повярвам-до седмица ще знам със сигурност.😊

# 2 174
  • Бургас
Имаш ли поставян Прегнил, Хориомон или Овитрел 2дни преди инсеминацията?

Общи условия

Активация на акаунт