Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 276
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 2 190
Тя май се притеснява за позицията на чертата

# 2 191
Благодаря ви ! Да за позицията и за изпарителни черти почвам да си мисля. защото не ми се е случвало до сега да видя изпарителна, само съм чувала за тях, обърках се. Съжелявам , че ви занимавам. Хубав ден !

# 2 192
Положителен е теста ти, ladymagic. ✌☺

# 2 193
  • София
ladymagic - позицията на твоята положителна черта е къде къде в ляво, спрямо на другата жена с изпарителната черта. Мисля, че съвсем ясно се вижда

# 2 194
Благодаря за отговорите !

# 2 195
  • Монтана
Tази чертичка си е на място и е съвсем положителна Simple Smile На др момиче ,ако обърнеш внимание е по-отдалечена от контролната.

# 2 196
Днес сутринта си направих тест, отрицателен. Чакам си МЦ. Благодаря ви за отговорите, отделеното време и извинете за досаждането ми! Хубав и усмихнат ден!

# 2 197
  • София
Моята изпарителна чертичка е изпарителна. Днес ми дойде на очакваната дата.
Успех на всички!

# 2 198
Здравейте, момичета искам да ви питам вече 12 дни закъснение и днес си направих тест и беше много много бледа чертата едва забележима но след това изчезна дали може да има бременност

# 2 199
Да възможно е,моята първа черта беше едва забележима,изчакай 2-3 дни и повтори теста. За по сигурно Шуър Чек,аз поне от него съм доволна. Със първата сутрешна урина най-добре.Стискам палци за желания от теб резултат! Simple Smile

# 2 200
То и аз ползвам само шуър чек имам болка в гърдите и се надявам следващия да е положителен ще се похваля ако има нещо благодаря ви

# 2 201
странна работа как така е изчезнала? Опитай с друга марка, при 12 дни закъснение би трябвало да има хубава наситена черта, освен ако не си имала късна овулация. Най сигурно е да направиш кръвен тест Simple Smile успех

# 2 202
  • София
aко има бременност не ми се вярва да изчезне.
И на мен ми се е случвало, докато не е побелял теста да ми се привижда черта, но като стане бял няма. Това е отрицателен тест.

# 2 203
Здравейте! Кой тест за бременност (марка) е най достоверен?

# 2 204
  • Sofia
Шуър Чек ✌️

Общи условия

Активация на акаунт