Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 355
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 2 490
Трябваше да ми дойде на 28ми април,теста го направох вчера,а днес отидох на лекар.Да ще пия лекарствата и ще се пазя.Ще изчакам до следващият преглед,дано всичко да в наред

# 2 491
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Сисинка, на кой ден от закъснението беше на преглед? Хубаво е да се изчака между седмица и 10 дни. Ако си отишла при по малко от 7 дни закъснение е напълно нормално прегледа да няма особено голяма информативна стойност. При някои жени овулацията е по късна, което също оказва влияние. Щом са ти и писали дуфастон, приемай го, пази се повече, не вдигай тежко и така Simple Smile стискам палци всичко да е наред

В поста си е написала!!Ама не се чете........... Tired

# 2 492
  • Варна
Рано е да се види нещо. Вероятно си в начална бременност, изчакай поне 10 дни закъснение и тогава преглед. Успех!

# 2 493
Благодаря,момичета,надявам се много всичко да е наред,и да има бременност и ранната бременност да е причината да не може да се потвърди.

# 2 494
Захарче, от думите"днес посетих гинеколог", аз лично не мога да направя еднозначен извод това кой ден от закъснението е. На 3тия ден е направила тест, но никъде наказва, че на следващия ден, тоест 4ти, е отишла на преглед Simple Smile

# 2 495
Сисинка, затова не се бърза с прегледа. Щеше да е по-странно, ако се види нещо, тъй като е много рано. Изчаква се 10 дни закъснение и тогава на преглед. Мен друго ме озадачи- как така ти изписват Дуфастон ей така профилактично? Имаш ли зацапване, кървене или нещо друго? От кога стана нормално да изписват такива препарати без да има причина?

# 2 496
Аз се замислих дали не е заради претърпения аборт? Sad

# 2 497
Лекарката ми го изписа да го пия в случай че ако има бременност да я задържа,а ако няма да ми дойде,поне това ми обясни тя,а дали е заради претърпеният аборт не мога да кажа

# 2 498
.      Как мислите? Да се зарадвам ли?

# 2 499
  • Sofia

Да! Честито!

# 2 500

Радвай се 😍

# 2 501
Тути, радвай си се. Моят тест беше същият.

# 2 502
Здравейте . Тази сутрин си направих тест със първата урина и теста показа две черти но втората е леко бледа но се забелязва и исках да попитам това Означава ли че теста е положителен ?

# 2 503
  • София
да, това значи положителен тест

# 2 504
Много благодаря .

Общи условия

Активация на акаунт