Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 335
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 2 505
Здравейте, с моят прияятел от скоро се опитваме да имаме бебче. Закъсняяа ми 2 дни и днес направих тест и ми показа бледа втора черта, проблема е обаче че миналата седмица направих криза имах песачинки в двата бъбрека и цистит в момента пия антибиотик .

# 2 506
  • Sofia
Здравейте, с моят прияятел от скоро се опитваме да имаме бебче. Закъсняяа ми 2 дни и днес направих тест и ми показа бледа втора черта, проблема е обаче че миналата седмица направих криза имах песачинки в двата бъбрека и цистит в момента пия антибиотик .
Какъв е антибиотика?

# 2 507
  • София
отиди на АГ да обясниш какво пиеш сега и как да продължиш, принципно не се започва АБ като се правят опити, който да не е съвместим с бременност или докато не се изясни на 100% дали жената е бременна или не.

Посети доктор и направи каквото ти каже

# 2 508
Незнам дори дали съм бременна и как да реагирам можели антибиотика да повлияе на теста за бременност

# 2 509
  • Sofia
Незнам дори дали съм бременна и как да реагирам можели антибиотика да повлияе на теста за бременност
Щом има две черти, значи си бременна. Обади се на доктора си, защото ципрофлоксацинът е противопоказан по време на бременност.

# 2 510
  • София
Не може да повлияе на теста за бременност, но специално ципрофлоксацина не е ок за бременни.
Теста ти показва, че си бременна, следователно възможно най-скоро посети доктор.
Принципно като се правят опити за бебе и се налага АБ това се казва на доктора и той преценя какво да изпише.
Много жени не лекуват бактериални инфекции докато не се разбере дали са бременни. За целта има и кръвни тестове за бременност, които показва 4 дни преди датата на цикъла. Трябвало е да споменеш на доктора.

Сега звъни на личния лекар или на АГ и действай, късмет

# 2 511

това е теста

# 2 512
  • София
теста е положителен, не знам какво седиш и се чудиш, отиди на лекар, обади се на лекар, запиши си час, направи нещо....
Аз не бих пила повече от този аб, ако трябва да се смени, ако може да се спре. Но тук е форум, ние не сме запознати точно с проблема ти, но всички сме на мнение и го знаем 100%, че този АБ не е съвместим с бременност,  направи нещо по въпроса докато не е станало късно.

# 2 513
Записах си час след обет съм на генеколог, благоря за мнението

# 2 514
https://
Това е първия тест.
Много извинявайте че няколко поста пиша но не знам как да ги постна в един

# 2 515
И двата са положителни.

# 2 516
И двата са положителни.
Мислиш ли? Защо тогава имам цикъл? Днес като ми дойде си направих един друг, силно отрицателен.. Ето още един от преди това

# 2 517
Това говори, че ЧХГ е паднало, т.е. имала си биохимична бременност. Тя представлява много ранна загуба на бременността. Обикновено ЧХГ пада и идва менструацията, както се е случило при теб. Късмет следващия месец.

# 2 518
Биохимична е била, но поне след такава се забременява по-лесно уж.... успех!

# 2 519
Здравейте, момичета отново!Не е по темата,но днес ходих на преглед и лекарката видя бременност отговаряща на 6г.с но според нея е кухо яйце и много ме притесни.До колко знам е твърде рано да се каже “кухо яйце”

Общи условия

Активация на акаунт