Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 284
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 2 865
Твоите чертички далеч не са бледи. Много добре видими са. Мен в момента така ме реже ниско доло и кръста, че май тука тука е работата. Имайки на предвид зацапването което тръгна...проблема е че сутринта като си мерих БТ беше 37.1 Не би трябвало да дойде МЦ при такава базална температура или греша....Ако прогестерона е нисък не би ли трябвало и БТ да е по ниска.

# 2 866
  • София
Ако прогестерона е нисък бременност трудно се задържа. А признак за нисък прог е точно зацапване или кръвотечение.

Ако си бременна и имаш зацапване е нужно да се изследва прогестерона и на лекар.

# 2 867
А БТ не се ли влияе от нисък прогестерон?
Аз не мога да кажа дали има бременност изобщо, защото теста който правих е уж с чувствителност 10 а на 11 ден от мц излезе едва едва забележима 2 чертичка. Тя може и фалшива да е.

# 2 868
  • София
Бт не пада рязко като падне прогестерона, а и няма да се отрази ако е панал с малко.
Тя зависи от много фактори като цяло, дори и от какво си ял и пил предната вечер, времето навън, колко си се въртял през нощта и тнт.

# 2 869

Болките ми ту се появяват ту изчезват...зацапването е кафеникаво, но не е мн оскъдно. Според мен е МЦ. Лошото е че е рано и имам 3 дни до новия МЦ. А теста може и фалшива тревога да е. Не ми е за първи път. Аз за това не вярвам на мн бледите чертички. Ще започна да меря БТ с новия МЦ, за да вида какво е положението.

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 11:54 от laura_dv

# 2 870
  • София
Убийте ме, ама аз втора черта не виждам. Тестът за мен е категорично отрицателен. Какви фалшиви тревоги, какви чудесии?

# 2 871
  • София
Вземи един престо и го направи.
Този тест точно при чхг 50 едва ми показа, преди това беше отрицателен. Супер е нечувствителен.

Предвид зацапването бих направила и днес тест но не този измислен... ако няма черта - let it go, aко има - на лекар.

А и много цикли започват така със зацапване.

# 2 872
  • Varna
Аз не виждам никаква втора чарта Confused

# 2 873
Миамим, разпрах още преди няколко мнения, че не я виждаш. Разясних че на всеки дисплей различно се вижда. Все пак чертичката е хипер бледа. Едва се вижда на снимката и с дисплей с по малка резолюция няма шанс да я видиш. Едни я виждат др не. Важното е че аз я виждам и не съм 15 годишна да се пренасям и да се правя на ощипана госпожица. Споделям съмнение , защото смятам че форума е създаден с тази цел. Всички разбрахме че не я виждаш още от първия път. Започва да ми прилича на подигравка с мен {смяташ че съм кУкУ ли}

# 2 874
  • София
Прибягай до аптеката, вземи престо, не пишкай 2-3 часа, направи го и ще си покаже.
Той е супер чувствителен. Ако има розова чертичка преди 10-тата минута, има бременност.
Всичко което обаче се появи след 10мин е изпарително.
Има 2 теста в кутията. При съмнение все още след първия, направи втория утре с първа урина.

Никой не те мисли за куку, но аз също не разбирам толкова продължителното обсъждане на тест, на който почти никой не вижда черта, то е все едно да не ни показваш снимка и да кажеш че имаш черта. Просто повтори с друг тест. Обясних ти че тази марка дето си ползвала с цел по-голяма чувствителност е абсолютна лъжа - тези са по-нечувствителни и от шуърчек.

# 2 875
Благодаря ти Брайда! Уникален човек си. Ще повторя.... теста.

# 2 876
  • София
Ами явно не само аз не я виждам. На компютър съм, не през телефон, ако има значение.

# 2 877
  • Варна
И аз не я виждам, но факт, че моята първа бледа черта снимка също не я ловеше. Обаче не съм се чудила там ли е или не, бях напълно сигурна, защото се появи още на 2-та минута и си беше розова. Не съм от тези дето правят по 5 теста на цикъл, но все пак бях направила достатъчно тестове, за да различа и оценя нещо, което виждах за първи път Mr. Green

# 2 878
Здравейте отново...пуснах кръвен тест 418 е това добре ли е ?

# 2 879
Да, ходих, но лекаря каза, че щом били бледи чертите не съм била бременна....наистина бях изумена от това изказване...пусна ми изследвания за прогестерон и тестостерон и всичко беше в норма

Аз ни бих посетила повече този лекар, който не знае как функционират тестовете за бременност. И за други подобни случаи съм чела, при които лекари си затварят очите пред биохимини бременности, защото видиш ли, тестовете не били точни. Съветът ми е да посетиш свестен лекар, който да прецени дали има нужда от терапия за задържане. 3 биохимични бременности не са малко и може да говорят за проблем.

Здравейте отново...пуснах кръвен тест 418 е това добре ли е ?

Това означава, че си бременна, а дали засега се развива бременността, трябва да провериш като пуснеш нов кръвен след 48ч. Съветът ми е с него да пуснеш и прогестерон, защото ранната загуба на предишните бременности може да се дължи на нисък прогестерон. По-запознатите може да допълнят.

Общи условия

Активация на акаунт