Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 593
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 315
И при мен беше така,един отрицателен и един с много бледа черта.И имаше бременност,сега съм в 8 г.с.Пожелавам ти успех

# 316
Здравейте момичета,

Имам нужда от съвет, защото вече няколко дни съм доста притеснена.
С мъжа ми от около половин година правим опити за бебче. Последния ми цикъл започна на 16.11 овуто ми би трябвало да е било на 28.11, а този петък 12.12 трябваше да ми дойде. Вместо обаче да ми дойде в петък ми течеше само някаква светлокафява течност. В събота пак течеше съвсем леко, а в неделя вече нищо! В неделя на си направих тест, който беше отрицателен. В понеделник си направих пак и пак отрицателен. Тази сутрин си направих най-после тест СУТРИНТА (както уж е най-сигурно) и имам една много бледа почти недоловима втора чертичка. Гърдите ми бяха подути и болезнени,но от вчера вече не са. Други симптоми нямам. От притеснение и неяснота вече не мога да спя и да ям. Днес след обяд ще мина през личната и евентуално след това през гинеколог. Притеснението ми е, че нито ясна втора черта, нито цикъл, а днес е 18 ден след овулацията ми и 5ти ден закъснение.

# 317
Здравейте момичета,

Имам нужда от съвет, защото вече няколко дни съм доста притеснена.
С мъжа ми от около половин година правим опити за бебче. Последния ми цикъл започна на 16.11 овуто ми би трябвало да е било на 28.11, а този петък 12.12 трябваше да ми дойде. Вместо обаче да ми дойде в петък ми течеше само някаква светлокафява течност. В събота пак течеше съвсем леко, а в неделя вече нищо! В неделя на си направих тест, който беше отрицателен. В понеделник си направих пак и пак отрицателен. Тази сутрин си направих най-после тест СУТРИНТА (както уж е най-сигурно) и имам една много бледа почти недоловима втора чертичка. Гърдите ми бяха подути и болезнени,но от вчера вече не са. Други симптоми нямам. От притеснение и неяснота вече не мога да спя и да ям. Днес след обяд ще мина през личната и евентуално след това през гинеколог. Притеснението ми е, че нито ясна втора черта, нито цикъл, а днес е 18 ден след овулацията ми и 5ти ден закъснение.

Отиди на лекар днес след като имаш 5 дена закъснение!А за течението има много жени които около датата за цикъл прокървяват не е притеснително!Успокой се и иди на гинеколог!А най добре иди пусни кръвен и веднага ще разбереш дали има нещо!Пожелавам ти успех и да се похвалиш! Hug

# 318
И аз се присъединявам към мнението на София- иди на кръвно изследване на ЧХГ и най-добре с него иди на гинеколог, да се види.
Стискам палци всичко да е наред! newsm10

# 319
Здравейте момичета,

Ходих при личната и тя ми каза да изчакам още няколко дни и да отида на гинеколог на ехограф. Каза ми, че няма смисъл от кръвен тест сега. Той отчитал същото, като при теста за бременност.  Не и вярвам много много, но съпругът ми се дразни като все чета по форумите, а не слушам докторите, така че за сега оставам без кръвен тест, а в петък ще ида на ехогаф.

# 320
  • Айтос
И като идеш на ехограф, нищо няма да се види толкова рано и ще се сдухаш. По-добре си направи още един тест след 2-3 дни и иди на преглед другата седмица.

# 321
Момичета утре съм на гинеколог.
Притеснявам се от мисълта възможно ли е на 7ми ден още да ми показва бледи чертички. Не са чак недоловимо бледи, но не са наситени като другата. На какво според вас може да се дължи това? newsm78

# 322
На мен бледи чертички ми показваше до 10тия ден на закъснение, не се притеснявай. Аз си бях наумила, че искам тест с две ясни чертички,както по рекламите, и си направих такъв повече от 2 седмици след закъснението.  Laughing Laughing Дишай и се радвай на живота и бременността Simple Smile
 При мен кръвния тест показа положителен резултат още на 3 ден от закъснението. Най-сигурен и бърз е той, не знам твоето АГ защо те е посъветвало да го правиш. При мен чертите бяха доста бледи, док беше на море и ми каза да отида да си направя кръвен тест-там бледи черти няма  и за 2 часа знаеш. В ранен етаап няма как да се види сак и човек би се панирал Laughing

# 323
Помагайте, момичета!
Считам се уж за образован човек, ама такова чудо не бях виждала на теста си досега. А вече от една година отрицателни тестове, се чудя дали не ми се привиждат глупости

# 324
Докато чаках отговор, изтичах (точно до входа иамме аптека), тикнах напиканата пръчица под носа на аптекарката с истеричния въпрос "Това сега какво е?" Хората на опашката започнаха да се подсмихват. Втори тест - отчайващо отрицателен.

Не мога вече, хора  newsm45
За първи път пиша тук, досега само ви четях.
Този месец бях толкова сигурна. Една седмица преди датата имаше зацапване, следва закъснение от 3 дни.
Даже нощес си сънувах бебето и как го гушкам и като се събудих ревах като идиот. Мисля, че вече откачам

# 325
joisy, ако до ден-два нямаш цикъл, пусни един кръвен.
Една година не е много време, но не е и малко. Вместо да плачеш, започни с изследванията, за да отхвърлиш възможните причини за неуспех. Това ти го казвам с най-добри чувства.
Поздрави и късмет.

# 326
joisy, ако до ден-два нямаш цикъл, пусни един кръвен.
Една година не е много време, но не е и малко. Вместо да плачеш, започни с изследванията, за да отхвърлиш възможните причини за неуспех. Това ти го казвам с най-добри чувства.
Поздрави и късмет.

Натам отиват нещата.
Плача, защото сънят ми е още пред очите ... Сега ще се успокоя. Благодаря

# 327
Докато чаках отговор, изтичах (точно до входа иамме аптека), тикнах напиканата пръчица под носа на аптекарката с истеричния въпрос "Това сега какво е?" Хората на опашката започнаха да се подсмихват. Втори тест - отчайващо отрицателен.

Не мога вече, хора  newsm45
За първи път пиша тук, досега само ви четях.
Този месец бях толкова сигурна. Една седмица преди датата имаше зацапване, следва закъснение от 3 дни.
Даже нощес си сънувах бебето и как го гушкам и като се събудих ревах като идиот. Мисля, че вече откачам
Аз чаках моите 2 черти повече от година. Не очаквах да видя повече от една черта. Първият ми тест бе с много бледа черта. Изтичах до аптеката и взех втори. Излезе отрицателен,което е често срещано,защото урината не бе толкова концентрирана,а количеството на хормона в толкова ранен етап на бременността е малко. Отидох и си направих кръвен тест. След 2 часа знаех. Не можех да чакам повече дни,за да повтарям тестове отново и отново. Много зависи и какъв е теста,някой са с по-малка чувствителност и показват фалшиво отрицателни .
 Успех,стискам палци и да се похвалиш с добри новини. Simple Smile

# 328
Някой може ли да обясни това зацапване какво представлява (смисъл когато не е от друго, а от бебече).
Да не би пък просто цикъла да ми е подранил.
Беше кафяво и тече около три дни, точно 6 дни преди датата, на която трябваше да ми дойде.
И само втория ден леко червенееше като кръв, но беше слабо, оскъдно.

При мен винаги е по 6-7 дни и е доста обилно, придружено с адски силни болки и мускулни крампи, особено в краката. Сега такива неща нямаше.

Продължава да ме боли корема и от вчера кръста. Но нищо друго не усещам. Даже като съм си въобразявала бременност гърдите ме боляха, а сега такова нещо няма. Само малко ареолите са потъмнели и набъбнали сякаш зърната. И са по-чувствителни

Ще пусна кръвен тест в понеделник за всеки случай и ще се надявам, че на Коледа стават чудеса.

# 329
Всички тези симптоми,за които говориш,са много относителни. Отсега зърната няма как да са ти потъмнели,още нямаш натрупани достатъчно хормони това да се случи.
 В месеца,в който забременях,не съм имала нито болки в гърдите,нито са пораснали,нито ме е боляло нещо по-различно от обичайните болки в корема преди цикъл .
Вместо да се чудиш и тревожиш,защо не си пуснеш един кръвен тест и всичко ще се изясни?
 Понякога се получава леко зацапване при имплантирането на ембриона,което съвпада с дните около менструацията,но при теб е доста по-рано.
 Знам какво ти е-месец след месец чаках и се взирах в симптоми,има ли ги,няма ли ги.

Общи условия

Активация на акаунт