Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 122
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 3 165
Лудичка, на вторият тест има някаква наченка на черта, но мисля че е изпарителна.

Ако имаш нередовен цикъл опциите са ти две - чакаш, колкото казваш, че е бил най-дългият ти цикъл и на другият ден правиш тест или ще засичаш овуто с тестове, базална температура, ако се налага даже фоликулометрия.

Успех и стиснати палци.

# 3 166
  • София
Имам нередовен цикъл, идва всеки месец рачлично. Миналият месец ми дойде на 33ти ден, по-предният на 28ми ден, преди това на 30ти...този месец не знам кога да го чакам, не знам кога ми е била О, само едно зацапване 8 дни след бебеправенето Simple Smile
В този случай закъснението се брои спрямо най-дългия цикъл!

Две в едно, мн добре знам какво е да чакаш, ама чак  да разглобяваш тестове...

# 3 167
Здравейте! Според вас дали този тест е положителен?

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 20:23 от AnMary

# 3 168
Не си качила снимката хубаво и едва я отворих, но все пак успях и я видях. Не виждам дори наченка за втора черта на този тест.

# 3 169
И аз не виждам черта.

# 3 170
Василева ти виждаш ли втора черта?

# 3 171
Ако снимката е реалистична- няма втора черта. Може на живо да се вижда...но тук не.

# 3 172
Има нещо съвсем леко като сянка , но в никакъв случай не може да се каже дали не е изпарителна черта . Все още не е положителен тест . Предполагам , че е направен преди датата за цикъл . Пробвай утре пак . Успех !

# 3 173
Здравейте днес бях на Гинеколог, каза,че според датата на последния Ц. Трябва да съм 5г.с и 2д. Но това което се вижда е по малко и вероятно овулацията ми е била по късно. Другата седмица вторник отново съм на преглед надявам се тогава да може да ми каже,че всичко е наред. (За обща култура да споделя за инхалатора, каза,че няма прожлем за бебето тъй като лекарството минава по дихателните ми пътища и достига белия дроб,не засяга пряко кръвта) Май много стана за което се извинявам но съм развалнувана. Успех на всички.

# 3 174
Здравейте! Според вас дали този тест е положителен?

Ако е имало наченки да е положителен, можеш да го повториш дори няколко часа по късно и ще е по ясен. На следващият ден ще е съвсем видима чартичка.

И аз много се чудех и май има нещо на първата снимка ,но е абсурд да се види ясно.

# 3 175
Здравей! Според вас имам ли повод за радост?

# 3 176
Честито ! Положителен е ☺

# 3 177
Здравей! Според вас имам ли повод за радост?
Честито Положителен е!! 😘

# 3 178
Благодаря ви Blush

# 3 179
Честито!Положителен е!Моят беше същия!

Общи условия

Активация на акаунт