Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 465
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 495
Въпреки това моят опит сочи, че ако чертите са розови, а не сиви, те показват положителен тест.

Розова си беше определено Simple Smile бебко е вече на 37 седмици... та чакаме го всеки момент Simple Smile

# 496
  • Монтана
Влез във прикачи.ком.......там като качиш снимката, сподели линка който ще ти излезе след това. Ще го видиш след като качиш снимката, ако не се лъжа...отгоре над нея. Копираш линка и ни го пращаш тук. Копи пейст...това е.

# 497
Здравейте момичета искам да чуя и вашето мнение по въпроса направих си два теста Surechek и на двата се показа втора бледа чета да смятам ли че резултата е положителен.
P.S.Направих ги първия два дена преди да ми дойде,а другия на следващия ден

# 498
  • София
ако чертите са се показали в рамките на 10 мин след направата на теста и са розови - да, теста е положителен

# 499
Да в рамките на 10 минути стана това и е бледо розова,а не наситена като първата

# 500
  • София
означава, че си в ранна бременност.
Ако искаш можеш да потвърдиш това с два кръвни теста за бременност през 48ч и да проследиш дали нараства правилно.

А ако искаш и нямаш болки и кървене изчакай 10 дни закъснение и отиди на лекар.

п.с. ако си направиш кръвен и той излезе около 1000 или повече, можеш да отидеш и по-рано на лекар.

# 501
Благодаря много за съвета Simple Smile
P.S. Имам леки болки по скоро в яйчниците

# 502
  • SOFIQ
Здравейте момичета искам да попитам виждаде ли втора чертичка защото цял ден я гледам и мисля че си въобразявам вече.Благодаря ! Praynig Embarassed

# 503
Прикачи линк към снимката, за да ти кажем Wink

# 504
  • Монтана
Здравейте! То аз несъм вече за тазитема, но да попитам.....ако някой може да ми отговори по не тези които са запознати с моя случай. Днес ми дойде отново цикъла на 20 ден. Такъв къс никога несъм имала. Обикновено мие около 25 26 дни. Възможно ли е от дуфастона миналия месец нещо да се е объркало?

# 505
Здр.момичета и аз искам да споделя един мой проблем.На 24 юли ми дойде мензиса направих няколко теста беше отрицателен.На 2.09 си направих още един втората черта ми излезна малко бледа.И следващия ден в аптеката закарах урина те ми казаха също положителен ама че съм на няколко дена наскоро съм забраменяла.и след една седмица отидох на есо нищо не се видя.И след екото ппочна мензиса ми.Тестовете положителни пък на екото няма нищо.много ми е кофти.Моля ви пишете ми кво е това

# 506
  • София
Ако ти е дошъл цикъла и той не е само леко зацапване, то значи може да си имала - биохимична бременност - да е имало инплантация и да не се е задържал плода поради много причини - от хормонални до генетични, понякога просто се случва, не е фатално ако не се повтаря непрекъснато.

Но ако цикъла ти е оскъден, само зацапване, то може и бременността да не е прекъсната.

При всички случаи отиди на лекар и кажи всичко, ако бременността не е прекъсната може да ти назначи 2 кръвни теста през 48ч за проследяване на хормона ЧХГ дали расте и дали всичко е наред, както и терапия за задържане на плода.

# 507
  • Монтана
Явно е масово явление....а също бях така....направи си кръвен.

# 508
Сега ми взеха и кръв следобяд ще ми кажат резултата.бая ми е обилно кървенето те ми казаха,че е мензис.Ама докато не видят кръвния тест нищо не могат да кажат

# 509
  • Монтана
Дано вс е ок....А снимка на теста можеш ли да качиш...

Общи условия

Активация на акаунт