Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 448
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 540
Ако се е появила във времето за отчитане си е положителен теста! Тихичко честито, може утре със сутрешна да повториш и би трябвало да е една идея по-наситена  bouquet

# 541
Честито! Това си е положителен резултат Simple Smile

# 542
  • Пловдив
Изчакайте още няколко дни и повторете или ако не можете да чакате, си направете кръвен тест. Успех, дано да е реалност.

# 543
Днес си пуснах ЧХГ и резултатът е 203.95.

# 544
  • София
честито, прекрасен резултат.
Сега има 2 опции - след седмица на лекар или след 48ч ново изследване в същата лаборатория.
Второто би било показателно как се развива

# 545
И на мен ми излезе положителен Hug

# 546
Здравейте и от мен! От година и половина правим опити и все неуспешни. Преди около месец ми откриха висок пролактин и от около 20 дни приемам бромокриптин, за да го сваля. Днес ми закъснява 2-ри ден и реших преди малко да купя поредния тест за бременност.....И в крайна сметка резултата е втора/не много бледа, но и не толкова силно наситено червена чертичка/. Честно казано не смея да се зарадвам и да го повярвам още, за да не остана разочарована накрая. Даже и на половинката още не съм споделила. Благодаря, че ме изслушахте, имах нужда да го споделя с някой. Утре вечер по това време мисля пак да го повторя теста с надеждата да имам две еднакво червени чертички и да звъня доки да се разбираме да се видим  Praynig.

П.С. От многобройните тестове, които съм правила до сега, то ми е първата втора черта/за протокола взех шуърчек някакъв нов преди не съм го виждала/

# 547
  • Пловдив
Честито, радвай се и лека бременност. Ако ще правиш тест е най-добре на първата сутрешна урина или си направи кръвен ,така ще си сигурна. Бъди спокойна и лека бременност Simple Smile

# 548
kolejkata_t, честита втора черта! Щом имаш втора чертичка и то не толкова бледа, недвусмислено си бременна. Лека бременност и прекрасно бебче за финал! Simple Smile

# 549
Zdraveite...imam nujda ot pomo6t ....napravih si 2 testa dnes i dvata sa s vtora bleda 4arta.Pri purviq re6ih 4e e ot testa,no sled vtoriq zapo4nah da se sumnqvam....bih iskala da izpratq i snimka no ne znam kak stava

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 14:52 от lioni871

# 550
  • София
Здравей, първо пиши на кирилица!
След това - тихо честито, ако има бледа черта, розова на теста ти, то най-вероятно си бременна.

Снимката можеш да ни покажеш, като първо я качиш в нета чрез сайта прикачи примерно и после ни пуснеш линк към нея.

# 551
  • Пловдив
Честито на всички и лека бременност Simple Smile

# 552
Здравейте
Повторих си теста преди малко и пак е същата работа като вчера - втора бледа черта/пак си взех шуарчек/. Утре ще се тествам с първата урина.Направо човек да лудни.... Да ви питам има ли значение кръвни изследвания по кое време на деня се пускат? Чудя се дали да не сменя и теста?

# 553
  • София
ако ще лудваш (което не е добре на този етап), пусни си кръвен тест и го повтори след 48ч, така ще знаеш най-добре дали всичко е наред.
Няма значение по кое време на деня се пуска кръвния тест.

# 554
Знам, че тук всички се надяваме на две истински черти, нооооо

искам да ви покажа какво е изпарителна линия.
До сега съм вижала всякакви, но тази е върха на наситеността.
При мен всички тестове до един от всички марки имат изпарителна черта. Започва да се вижда още във времето за отчитане, но наистина трябва да се светне с фенерче и под друг ъгъл да се гледа. С времето стават все по-видими, а тази която ще ви покажа е на около 3ч след направата на теста.

Всички до сега са били по-тънки от тази, по-бледи, но не и розови. Естествено първите няколко пъти се заблудих, но кръвния си е кръвен и това беше  миналия месец. Този няма как да се подведа вече!
Но действат много много лошо на психиката, защото не са ми тестовете бели от началото до 10-тата минута, ами все нещо прозира  newsm78  #Crazy  #Crazy
Може да се каже, че достигнах до пределния лимит на изпарителните черти, ако някой може да се "похвали" с по-хубава да се обади тук  Joy
Аз мога, намерих ти поста от гугъл след като написах бледа втора черта, но аз намалих светлин та и увеличих контраста на снимката. Пиша от тел и няма как да я кача, но повярвай има и по-бледи

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 21:16 от Noway55

Общи условия

Активация на акаунт