Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 440
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 945
утре съм на преглед Sad

# 946
  • София
Единственото което можеш да направиш е да не мърдаш от леглото до утре, а аз лично бих постъпила в болница. Не знам от кой град си, но всяко АГ отделение има спешен кабинет, ще те прегледат и приемат ако може да направят нещо за задържане.

Късмет и кажи ни какво става  Praynig

# 947
От софия съм и съм на работа сега каквото дал господ ако е писано сега сега ако ли не няма да спираме до тук

# 948
  • Варна
Дано на прегледа да се разяснят нещата в положителна насока. Ако пък е това, от което се опасява гинеколожката, не се отчайвай, може следващия ви опит да е твърдо положителен и да няма никакви проблеми.
Аз да вметна, макар и късно, закъсня ми с 3-4 дни като всички симптоми изчезнаха още 1вия ден от закъснението. На 2рия ден не се стърпях и направих тест-отрицателен Sad На 4тия ден сутринта след тренировка ми дойде. А уж имам редовен цикъл...  Crossing Arms

# 949
Здравейте,  днес ходих на гинеколог и съм направила спонтанен аборт изчиствам се каза че няма нужда от  кюртаж каза да спра всички хапчета че трябвало да ми спре сега да ми тече можело после пак да почне малко и после да чакам цикъл.Можело да бъде хормонално понеже на мен ми дойде първия цикъл на 17. Искам ако някой е на ясно сега колко време реално трябва да мине за да пробваме пак отново, и какво мога да пия след като много искаме бебенце нещо да си пия да се подсиля ли нз

# 950
  • София
Ами хубаво е лекар да ти го каже, но както ти писах по-горе може да изчакаш един цикъл и да действате.

Единственото нещо, което можем ние във форум да ти кажем да пиеш ако искаш е примерно Прегнакеър концепшън - това са набор от витамини, минерали и фолиева киселина, които окрепват организма.

В България да знаеш, че лекарите чакат поне 2 аборта да има една жена, преди да почнат някакви изследвания. Но щом лекарката ти е предположила на хормонална основа, това какво трябва да значи? Ще ти пусне ли изследвания да направиш? Или просто си е предположила така?
Има доста неща от които може да се е случило това:
- висок ТСХ (хормон на щитовидната жлеза)
- нисък прогестерон (недостатъчна лигавица на матката и не добра имплантация)
- некачествена яйцеклетка или сперматозоид
- некачествено оплождане
- ембриона е бил с аномалии и организма го изхвърля като естествен подбор в природата
- имунологични проблеми
- генетични
ии т.н.т. - много са

Ако вярваш на лекарката ти, отиди да те прегледа като ти свърши цикъла и настоявай/разпитай да ти пусне поне най-честите хормони: Пролактин, ТСХ, проследете овулацията и 7 дни след нея пусни прогестерон и нека ти мери лигавицата на матката и да ти каже дали е добра за имплантация или не.

Можеш да пишеш и в темата за хората, които са претърпели аборт - спонтанен или не, които обсъждат всички тези причини и проблеми. Мисля, че се наричаше - Кюретаж и забременяване след това.

# 951
Благодаря. Дано следващия път всичко да е наред и да си имаме едно бебче

# 952
Здравейте
Може ли да ви помоля за малко помощ?
Преди три дни си направих тест Рresto  показа ми една ясна черта и една по бледа.На следващия ден направих още два 1-вия също беше Presto,а 2рия Clear hcg system и двата показаха втора чертичка,но бяха по бледи от тези на първия от предния ден.Вчера си направих кръвен тест резултат:86.3 miU/ml ГГ:5 не разбирам нищо от тях.Ако някой иска да помогне мога да изпратя и снимка на резултатите (нямам представа как да прикача).
Последния ми цикъл беше на 25.05...
Моля помагайте...

# 953
Кристина, честито.  Grinning Кръвния тест ти е напълно положителен. 48 часа след него си направи още един кръвен, за да видиш дали стойността се удвоява. Нека бъде в същата лаборатория.
Само да питам, датата на последния ти цикъл да не си я объркала, защото според нея излиза, че преди 3 дни ти е бил 16-ти ден от цикъла  Rolling Eyes

# 954
Да объркала съм Rolling Eyes 12.05.2016.
Значи кръвния тест е положителен  Praynig и има бебе...?

# 955
Кристина Борисова, честито! Лека бременност и успешен финал. Пусни още един кръвен тест 48-72 часа след първия, за да видиш, че коректно се удвоява. Не е лошо да пуснеш изследване за прогестерон и ТСХ.  bouquet

# 956
 Hug Hug Hug Много ви благодаря още утре ще пусна още един кръвен тест.

# 957
Здравейте момичета,
писах в друга тема, но ще пусна снимката и тук с надежда повече от вас да си кажат мнението. 
(извинявам се за спама, но съм много развълнувана  Embarassed )

Лелката трябваше да дойде на 8 юни. На 11 правих тест - отрицателен.
И ето от тази сутрин:

Как ви се струва? Не съм била бременна до сега и не знам колко наситено би трябвало да бъде,
за да се смята за положително. Мерси!  Hug

# 958
  • София
положителен е, честито.
След 10 дни на доктор да го видите сакчето  bouquet

# 959
  • In transit
Дa питaм имa ли рaзликa кaкъв тест ще вземa? Тук прочетох, че имaло с рaзличнa нaситеност? Имa ли по-рaнни?

Общи условия

Активация на акаунт