Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 443
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Сигурна ли си, че това е изпарителна черта при теб?

# 556
Сигурна ли си, че това е изпарителна черта при теб?
Този тест го правих преди малко и го снимах на 5тата мин. В момента е по-ясна. Ще ти кача снимка без обработка https://drive.google.com/file/d/0B81Qg_aIDcigX05oeHdpTm9ranM/view?usp=sharing

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 22:08 от Noway55

# 557
  • София
Този тест е положителен, честито!
Моя не е, моя е с изпарителна, фалшива черта Simple Smile

# 558
Този тест е положителен, честито!
Моя не е, моя е с изпарителна, фалшива черта Simple Smile
Днес през деня правих sure check  и се замислих дали нямам проблеми с очите. Беше по-бледа от твоята. Много благодаря и успех Hug

# 559
Здравейте момичета,
Имам въпрос Как мислите това полужителен резултат ли е.Първи ден от закъснението
ми е . http://doninails.snimka.bg/baby/snimki.888673.36339609
Това излезе още на 1 вата мин. И имам леко зацапване от онзи ден (1 ден преди М)

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 12:27 от Donika Zaharieva

# 560
Твърдо положителен резултат! Честито и леко бременеене! Simple Smile)))

# 561
Твърдо положителен резултат! Честито и леко бременеене! Simple Smile)))
Благодаря за бързият отговор и за пожеланието.

# 562
Здравейте!
Много ще съм благодарна, ако някоя мама с повече опит си изкаже мнението за този тест... втората черта е много бледа и направо ми се струва, че си въобразявам. Цикълът трябва да ми дойде след около 3-4 дена..

http://prikachi.com/images.php?images/972/8496972u.jpg

# 563
Tris между 5 и 10 мин. ли се появи?

# 564
Да, и този е вторият, който си правих днес. Първият беше на шуърчек и пак имаше такава бледа линия.. Направо не знам да се радвам ли или да чакам още..

# 565
Еми тихичко честито, след като има макар и бледа втора чертичка в указаното време, има хормон чхг, следователно и бременност, пък и ти още не си и в закъснение, така че има време и още да се насити.
Ако пробваш сутринта с първа урина сигурно ще е още по-наситена  bouquet

# 566
Много благодаря за бързия отговор.. Утре сутринта ще пробвам отново  newsm51

# 567
Да споделя и моят опит. След първия ден закъснение направих тест /шуарчек/ - появи ми се 2-ра бледа чертичка. От там нататък за всеки ден закъснение правих тестове до шестия  ден закъснение и все ми излизаха 2-ри бледи чертички/през това време пробвах различни тестове/ Звъннах на доки и той ми каза да изчакам още една седмица закъснение/вече спрях тестовете/ - в крайна сметка така и не видях две еднакви черти.Вчера бях при доки и се оказа, че съм в 6 г.с. Успех на всички!

# 568
  • София
да, аз съм чела за случай с ЧХГ над 1000 и бая бледа черта на ББ-тест, който е с чувствителност 10.

Когато аз бях бременна, след като видяхме сакче, била съм в 5г.с. си направих Шуърчек, който беше идеално наситен.

# 569
  • Пловдив
да, аз съм чела за случай с ЧХГ над 1000 и бая бледа черта на ББ-тест, който е с чувствителност 10.

Когато аз бях бременна, след като видяхме сакче, била съм в 5г.с. си направих Шуърчек, който беше идеално наситен.

Има такива случки. Аз с пъреото си дете, на първия ден от закъснението втора тъмна черта, колкото и контролната. Сега с втора бременност, на първия ден от закъснението отрицателен. На 9 и 10 ден от закъснението бледа втора черта, на  12-13 ден кръвен тест 1336.
Simple Smile
А сега бебето казват ,че е по-малко с седмица и половина Wink

Общи условия

Активация на акаунт