Втора бледа черта на теста за бременност?

• 530 868
  • 3 380
  •   2
Отговори
# 840
Благодаря много  Hug Hug Hug

# 841
Здравейте момичета. Аз вече имам + тест и след закъснение от 6дни отидох на лекар и не се видя нищо на вътрешния видеозон много се притесних. И от три дни имам някакво жълто кафеникаво течение като сопол обадих се на лекарями и ми записа час за в петък и каза да не се притеснявам. Но аз неспирам да мисля за това. Много се страхувам да не стане като предния път пак аборт. Моляви ако знаете нещо кажете. Изчетох всичко в интернет а съм готвачка и гледам да се пазя но направо ще откача

Здравей, успешна бременност този път!    Hug

Заповядай в нашата група на момичетата, преживели спонтанен аборт и забременели отново след това.
При нас ще откриеш подкрепа и отговорите, които търсиш.

Тук се коментира друга тема...

Ще те чакаме!   Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=19;topic=916506

# 842
Здравейте след 1 ден ми е дадата за М , но нямам търпение да науча резултатите , та днеска си напреих тест на който излезна много бледа втора чертичка , мн се надявам да е положителен 😊😊😊

# 843
Дано!    Hug

Иди утре сутринта до лабораторията и дай кръв за бета ЧХГ - така ще знаеш със сигурност дали си бременна.
Успех!    Hug

# 844
доста съм далечко от вкъщи и е по трудно с кръвния

# 845
Тогава ще трябва да чакаш закъснение, за да си сигурна във втората черта. 

# 846
Здравейте, днес бях на АГ след 3 положителни теста с розови черти и 4 дни закъснение, но нищо не се видя освен удебелена лигавица, каза че вижда някаква сянка ама е мн рано... а и казах че предияният ми цикъл беше на 13.03  и каза че е рано още да видим плодното сакче..извика ме другата седмица в понеделник. Изписа ми утрогестан ве4ер x1 и фолиева x1...Дано всичко да е наред до понеделник и тогава да го видим.

# 847
Здравей,Mirito89 ти перорално или вагиналноли приемаш утрогестана?и как се чувстваш от него? Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 20:20 от dtodorova1

# 848
  • София
Вагинално се усвоявя по-добре и няма странични реакции.
Орално може да почувствате гадене и замаяност.

# 849
Благодаря,Brayda Simple Smile

# 850
Ами днес ми го предписа АГ-то.. но ми каза вагинално вачер преди лягане. И преди съм го ползвала вагинално, но нямаше никакви странични действия.

# 851
Здравейте, току що видях втора черта на теста за бременност не е наситена колкото контролната но е ясно видима. Ще повторя и потретя по-късно да не е някаква грешка но след колко време трябва да отида на лекар веднага или след седмица, 10 дни. Цикълът по-принцип трябва за ми дойде утре. Благодаря предварително.

# 852
  • София
ако нямаш някакви оплаквания - зацапване, болки и т.н.т. е добре при редовен цикъл да отидеш на 7-10дни закъснение.
Ако имаш оплаквания - не чакай, отивай веднага

Късмет и щом има черта, значи и бебе има!

# 853
Много благодаря

# 854
Възможно ли е 2 дни преди цикъл да не отчете правилно?
Нямаме сериозни планове за бебе, но ще се женим лятото и когато дойде- ще е добре дошло.
Трябва да ми дойде в сряда, а направих тест днес - катгорично отрицателен. Последният ми цикъл беше на 25.03.
Освен, че ме боли много кръста и гърдите - друго няма.
Предполагам си е верен теста. Но все пак реших да питам - подранила ли съм с теста?

Общи условия

Активация на акаунт