Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 492
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 1 020
Пусни си кръвен тест за бременност.

# 1 021
  • София
Пусни си кръвен тест за бременност.
И аз мисля, че ще е най-разумно Peace

# 1 022
Надявам се да не е някакъв по сериозен проблем ще видим какво ще каже лекарката...и дано следващият месец да имам късмет  Peace
Това ни беше първият опит, така се зарадвах вчера но уви Sad

# 1 023
  • София
Надявам се да не е някакъв по сериозен проблем ще видим какво ще каже лекарката...и дано следващият месец да имам късмет  Peace
Това ни беше първият опит, така се зарадвах вчера но уви Sad
Най-вероятно е било биохимична бременност с тази светла черта,преди месец и аз имах такава.Не се тревожи,другия месец с носи сили и дано е вашия месец Hug

# 1 024
Да и докторката каза че всичко е ок, и да се заемаме отново, също каза че било хубав знак че е имало оплаждане още от първия ни опит Simple Smile ... Пак силно се надявам вече да се случат нещата  Praynig Praynig Simple Smile

# 1 025
Имам една много много бледа чертичка с голямо въображение. Дори мъжът ми отчита че теста бил отриц, но според мен е положителен, защото съм нон стоп гладна и като огладнея ми леко ми се гади. Нямам търпение за следващ тест, но времето ще покаже. Само се притесянвам,че имам една разглезена девойка на година и половина, която нон стоп иска да я нося. Днес я носих около половин час и усещам някаква тежест/ придърпване долу. Дано не съм навредила на беб( ако е там)....

# 1 026
На година и половина не е голяма за носене. Дъщеря ми е на 4 и още се случва да я нося.

# 1 027
На година и половина не е голяма за носене. Дъщеря ми е на 4 и още се случва да я нося.

Носили ли сте я по време на бременост?

# 1 028
Опитвам се да забременея и я нося. Вече имам няколко неуспешни опита с положителен тест, но не го отдавам на носенето.

# 1 029
Опитвам се да забременея и я нося. Вече имам няколко неуспешни опита с положителен тест, но не го отдавам на носенето.

Успех с  EFP и се пазете!

# 1 030
Здравейте, опитвам се да забременея за първи път от няколко месеца насам, лелката трябваше да ме навести този месец на 19, но за моя радост я няма. Тази сутрин реших да направя тест показа се втора бледа розова черта и след няколко минути получих някакво течение/зацапване (червеникаво-кафяво) без съсиреци и слабо, което е необичайно за мен. Да възлагам ли някаква надежда, 'че това може би е нормално? Има ли смисъл в понеделник да пусна кръвен за да ми се изясни работата ..

# 1 031
То до понеделник ще стане ясно. Когато правиш опити за бебе е нормално да имаш много промени в цикъла.

# 1 032
  • София
Ако има розова черта на теста значи има бременност.
Повтори теста и ако зацапването не премине в цикъл отиди на лекар за него.

# 1 033
Моята бледа почти незабележима втора чертичка е вече на 3 месеца. Heart Eyes  След тпва направих и кръвен и стойноститр бяха 450 и нещо си : ) / над 50 е бременност/
При първи опит се получи и теста отчете на 1тия ден от закъснението. Направете си кръвен за по сигурно.

# 1 034
В повечето лаборатории стойности над 5 показват наличие на бременност.

Общи условия

Активация на акаунт