Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 676
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Sofia
След 4 дни закъснение, не би трябвало да е бледа , но  ако е по късна овулация може! Щом има черта , е логично да си бременна и отсъствие на мц 😃може да качиш снимка на теста , ако имаш ! Ако не , след седмица директно на преглед! Честито

# 2 041
Ето го и теста..

# 2 042
Бременна си!! И моят беше такъв .  😊

# 2 043
  • Sofia
Чертичката е доста бледа , но ти казах, че може да е късна овулация. Може да направиш още един с първа урина  ( за препоръчване Шуър Чек ) и тогава ще има па голяма яснота ! Все пак , тихо честито!

# 2 044
Мерси момичета Blush понеделник ще направя още един но този път по добра марка Grinning
И пожелавам на всички това щастие BlushFlowers Hibiscus

# 2 045
Здравейте, искам да попитам. Последно ми дойде на 27.12 и трябваше да ми дойде на 22.01 но не дойде. И след 4 дни закъснение направих тест. Появи се 2 черта но бледа. Симптоми само ПМ болки ниско долу, ако се брои за признак. Та бременна ли съм??
При мен втората черта също беше бледа, но аз си направих теста преди закъснението, и сега имам болки ниско долу и в яйчниците.Честита бременност!🙂🌹

# 2 046
Relaxed
Здравейте, искам да попитам. Последно ми дойде на 27.12 и трябваше да ми дойде на 22.01 но не дойде. И след 4 дни закъснение направих тест. Появи се 2 черта но бледа. Симптоми само ПМ болки ниско долу, ако се брои за признак. Та бременна ли съм??
При мен втората черта също беше бледа, но аз си направих теста преди закъснението, и сега имам болки ниско долу и в яйчниците.Честита бременност!🙂🌹
Аз и го направих вечерта. Днес вече имам и болки в гърба.Sad Мерси, честита и на теб.Relaxed

# 2 047
Втората черта означава бременност. След 10-15 дни закъснение, отиди на преглед.

# 2 048
Втората черта означава бременност. След 10-15 дни закъснение, отиди на преглед.
Със сигурност ще отида Simple Smile Благодаря много на всички ви Relaxed

# 2 049

Според вас има ли бременност?Има още 5.6 дена до цикъла ми....А и другата не беше веднага излязла....Днес ме болят яйчниците и кръста сякаш ПМС...

# 2 050
Здравейте  момичета ето го и моя тест от днес 4 дни преди цикъл

# 2 051
  • Монтана
Шуърчека дпоред мен е отрицателен. На мястото където тр да има втора черта стои бяла такава. Съвета ми е все пак да го повториш....дано да греша. Аз преди време имах подобен. Ако загледаш ще видиш, че там където тр да е чертата стои бяло а около нея е розово, може би не се е изяснил теста, защото е капната повече урина. Все пак ти стискам палци и да греша.

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 17:24 от flo_

# 2 052
Здравейте  момичета ето го и моя тест от днес 4 дни преди цикъл
Според мен повтори теста. Втората ми се вижда сивкава

# 2 053
Relaxed
Аз и го направих вечерта. Днес вече имам и болки в гърба.Sad Мерси, честита и на теб.Relaxed
О, аз също имах болки в гърба, но сега отминаха. Благодаря ти!🤗

# 2 054
Не висля че е сивкаво ето др снимка на сйс сигурност ще направя и друг тест

Общи условия

Активация на акаунт